Handbollsstjärna: SD:s värderingar skrämmer skiten ur mig

RASISM. Louise Nelum Sandamali ”Loui” Sand, född 27 december 1992 i Sri Lanka, är en svensk handbollsspelare. Hon är högerhänt och spelar i anfallet som vänstersexa. Fyra månader gammal adopterades Louise Sand. Hon inledde handbollskarriären nio år gammal i Göteborgsklubben Kärra HF. Hon debuterade i Sveriges damlandslag 2012

Bild från handbollslandslaget

Handbollsstjärnan Loui Sand, 25, har aldrig varit rädd för att säga vad hon tycker och känner. Några dagar efter höstens riksdagsval uttryckte hon sin besvikelse över att Sverigedemokraterna ökat och blivit Sveriges tredje största parti. ”SD:s värderingar skrämmer skiten ur mig och ni som röstar på dom likaså. Men ni stollar kommer aldrig att segra över oss som verkligen älskar det riktiga Sverige”, skrev hon bland annat på Instagram.

– Många av de röster som har lagts nu på SD det är nog bara för att folk inte har något hopp om regeringen. Och många gillar ju att klaga. Men vi har ju ett hur bra land som helst. Sjukvården är skitbra. Sedan behöver vi exempelvis mer resurser i skolan, men det vet vi ju om och jag tror att alla jobbar på det. Saker och ting tar tid, men folk har inte tålamod. De vill ha drastiska förändringar ibland, säger 25-åringen till TT under landslagets uppladdning inför handbolls-EM i Frankrike.

Det Sverige hon känner en stolthet över fick hon helt plötsligt ta i försvar när valresultatet kom på tal med en lagkamrat i det franska klubblaget Fleury Loiret, som hon gick till i somras efter en säsong i Brest.

– Så var det. Och nu har väl folk inte alls en lika bra bild som innan av Sverige när det blev en sådan här katastrofgrej (valresultatet), som det faktiskt är.

TT: Klimatet är hårt på sociala medier. Får du ta emot mycket skit för dina åsikter? – Egentligen borde jag få mer skit, men jag har inte fått så mycket skit. Det är ju inga sjuka värderingar jag har. Jag står upp mot rasism och står för allas lika värde – och att man ska fatta vilket bra land vi har.

– Man har ju vuxit upp med det också – den ständiga rasismen. Den finns där och den kommer förmodligen alltid att finnas där.

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson säger att Loui Sand har rätt. Sverige är fortfarande ett bra land, det beror dock inte på asylinvandringen utan är trots den och Sverige skulle vara ett betydligt bättre land utan massinvandring från Mellanöstern och Afrika…

Sedan kan jag berätta för Loui Sand att Mellanösterns och islams värderingar skrämmer skiten ur mig.

Hur är det med dina egna värderingar Loui, du kallar 1,1 miljon svenskar för stollar!!!

Men lycka till på EM som börjar på fredag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

31 thoughts on “Handbollsstjärna: SD:s värderingar skrämmer skiten ur mig

 1. En lättskrämd handbollsspelare !
  Inte lätt att vara PK i dagens Sverige där riksdagens tredje största parti heter SD.

 2. Louise Sand är en duktig handbollsspelare, men jag törs garantera att hon aldrig följt en politisk debatt eller sett ett samhällsprogram på TV.
  Louise borde skrämmas av islam, kvinna och lesbisk som hon är.

 3. Inte ett ord i artikeln som handlade om hennes karriär inom handollen.
  Samt vilka chanser handbollstjejerna har i EM.
  Hade det istället varit om ett parti ur 7 Klövern hade tidningen aldrig
  publicerat den.
  Eller någon idrottare som framhäver det positiva med att SD gick återigen starkt uppåt i valrörelsen.
  Samt att 7 klövern är redigt byxis hur de skall förfara när de är livrädda för ett extraval.

  Är hon adopterad då är man uppväxt sedan barnsben i en svensk familj sedan länge.
  Med hennes utbildning till livet med nya kulturer då har hon inte upplevt vad en ”feministisk kultur” innebär.

  ”En del av utbildningen i livet”

  Hon anser att Sverige ligger 20 år före Frankrike i samhällsutvecklingen vad gäller exempelvis jämlikhet och sjukvård, men det har gjort att hon uppskattar Sverige ännu mer. Hon trivs dock nere på kontinenten – där har hon vuxit som människa.

  – Jag älskar att träffa människor och älskar att möta nya kulturer. Jag vet inte hur många muslimer, ortodoxa och katoliker vi har i mitt lag nu. Folk ber innan och efter matcher och har på sig de kläder de vill ha på sig. Sådant tycker jag är sjukt intressant – det är en del av utbildningen i livet.

 4. Antar att allt hon ”vet” om SD har hon hört någon annanstans ifrån än från SD.

  Har själv bekanta som tycker illa om SD för att de hört det från msm samtidigt som de till synes verkar tycka som SD i mycket. Men de vet de ju såklart inte om.

 5. Hennes värderingar skrämmer mig.Vilken värld vill hon leva i ?Våld ,förtryck.krig.
  Förstår hur man kan vara så naiv.

 6. Som gammal man,kan jag med glädje minnas den tid,då man inte blandade samman sport och politik.Då var det ett hederstecken att inte nyttja idrotten,för politiska självändamål.
  Är lite osäker,men tror att detta fenomen på allvar påbörjades i slutet av 50-talet. Inledningsvis var det raskrigen över i Ankeborg som startade det hela.
  Niggrar som än idag ville visa,att de hade en bestämd politisk åsikt.
  I Abzurdistan var naturligtvis de då redan lite efterblivna skribenterna inte sena,att haka på denna nya trend.Under senaste 50 åren har så allt fler ”stjärnor” öppet figurerat i olika tänkbara sammanhang,för sina politiska mål.
  Skada,hade gärna sett dessa för barn och ungdom idoler,utan partibeteckning bak deras namn ! Ingen nämnd,men ingen glömd !

 7. vid 25 ska hjärnan vara färdigutvecklad men det gäller tydligen inte alla. På Sri Lanka bedrevs i många år ett inbördeskrig p g a alltför många Tamiler. Vi får sannolikt uppleva samma i Sverige. PK = dödslängtan, menlöshet och feghet. Det tycker Henrik Jönsson och jag håller med!

 8. Sand kanske borde åka och se hur det står till i Paris och Siri Lanka och fråga sig om det är så hon vill att Sverige ska se ut. Om inte är hon mer än välkommen att presentera en lösning. Den enda fungerande lösning som jag ser är ett totalt stopp av asylmottagningen.

  • Hon spelar i det franskalaget Fleury Loiret i Orléans som
   ligger 13 mil något sydväst om Paris.
   Så hon har alla möjligheter för att åka upp till Paris.

 9. Hon är inte rädd för gruppvåldtäktsmän i grupp från främmande land, men Sverige vänner är hon rädd för.
  Med andra ord är hon en sk politisktkorrekt floskelmaskin med åsikter endas för egen vinning, en vänsterstolle med andra ord..

 10. Det ligger i tiden att hata svenskar . Ju mörkare desto bättre, de är inte rasister! Hemskt att de får hålla på helt öppet utan att media skriver något om det här. Direkt rasistiskt. Hur kan hon veta hur vi känner, när man gång efter annan blir kallad för rasist? Åk till ditt land vetja. Här vill jag inte höra hur ni tar till ord.

 11. Om jag får bollen kan jag kontra med att sossarnas politik skrämmer skiten ur mej. Vi har släppt in en miljon människor utan att veta om dom är mördare, terrorister eller våldtäktsmän i mitt Sverige. Men du Louise kan ju kalla ön Hisingen för ditt Sverige för det är där dessa potentiells mördare och terrorister verkar bo, så kan vi ju hålla rent från dessa galningar i mitt Sverige på andra sidan älven. Men Louise, kom inte och gnäll om du blir våldtagen eller skottskadad.

 12. Så Svenskar som värnar om sitt land/kultur är stollar enligt främlingen Sand. Är hon svensk medborgare?? Någon som vet??
  Tror inte hon skulle kalla lankeser för stollar om de vill värna sitt land från främlingar?? hyckleri jovisst 🙂

 13. Det är bättre att hon håller sig till att spela handboll. Det är hon iaf bra på….politik är nog inte hennes starkaste sida…

 14. Loui Sand är nog hjärntvättad av svensk skola och media.
  Idrottsförbunden de måste också driva propaganda i mångfalldsarbetet och allas lika värde.
  För att bli uttagen i ett landslag så måste man nog signalera att man är godkänd som politiskt korrekt.

 15. SD är det enda alternativet om man på sikt vill, överleva.
  Om man vill ha en kort men plågsam död så är alla andra än SD ett bra val.
  Invandringen till Sverige kommer att knäcka välfärden om inte invandringspolitiken ändras i dag. Sverige har blivit ett land som hela världen nu skrattar åt, ett land fullt med idioter.

Kommentera