Så infiltrerar islamister de svenska partierna

ISLAM. Forskaren Sameh Egyptson beskriver hur Muslimska brödraskapet jobbar målmedvetet för att infiltrera den svenska partipolitiken: ”För oss som kommer från Mellanöstern är det här inte någon överraskning”, rapporterar Expressen. 

Den tidigare ordföranden för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS) Mahmoud Khalfi, i dag chef för Stockholmsmoskén använder i en artikel i webbtidningen Tunis News använder det arabiska ordet, ikhtraq, vilket kan översättas till det svenska ordet infiltration.

I en rapport på arabiska skriven av Sveriges muslimska råd (SMR) 2001 beskrevs ett historiskt kapitel som inte många känner till: ”SMR samarbetar med IFiS för att upprätta en islamisk politisk grupp som ska samarbeta och samordna sig med de svenska partierna för att utbilda politiska kadrer. Dessa kadrer ska gå samman med partierna och kämpa för den muslimska minoritetens rättigheter via dessa partier.”

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson nämner bara några få, Mehmet Kaplan (MP), Waberi (M) och Omar Mustafa (S) samt att S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd. 

TIDIGARE. ”Islam vårt största utländska hot” – Jimmie Åkesson

ISLAM. Det var den 19 oktober 2009 som Aftonbladet publicerade en  debattartikel av Jimmie Åkesson om islam. Sverigedemokraterna hade inte kommit in i riksdagen och togs inte riktigt på allvar.

DEBATT. En av mångkulturens många inneboende paradoxer är att den, trots sitt universella anspråk, är ett monokulturellt fenomen som endast funnit grogrund i den postmoderna, oikofoba västvärlden och som därför också tar sin utgångspunkt i västerländska fenomen och erfarenheter när man bedömer och analyserar omvärlden. Den västerländska erfarenheten ses som ett högre utvecklingsstadium, som resten av världen bara inte hunnit uppnå ännu.

Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.

Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja islam på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären.

Islam skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds­användning. Islam har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap. Dessa skillnader har också gjort att islam och den muslimska världen aktivt har avvisat upplysningen och humanismen.

Detta, tillsammans med nästan 1.400 år av krig och motsättningar mellan islam och det kristna Europa, tror sig nu dagens makthavare kunna övervinna i en handvändning.

Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam. Massinvandringen från muslimska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker. Naturligtvis är en betydande andel av Europas muslimer inte bokstavstroende, även om de flesta studier som gjorts på området visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet.

Rotlösheten, som den mångkulturella samhällsordningen underblåst hos många andra och tredje generationens invandrare, har fått många att söka sig till islam som en identitetsskapande och samlande kraft och vi upplever nu en radikaliseringsprocess bland muslimska ungdomar i Europa.

I Sverige finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 2007 uppgav 37 procent av de unga, brittiska muslimerna att de skulle föredra sharialagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från islam skall avrättas. I andra studier från bland annat Frankrike och Tyskland kan samma mönster urskiljas.

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna i oktober 2009. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Så infiltrerar islamister de svenska partierna

 1. Vart tog Mona Walter vägen? Måste hon gömma sig? Ingen tidning verkar ha med henne att göra längre. Är det så att demokratikorridoren i Sverige krymper?

 2. Med tanke på vänsterpartisternas intelligenskvot
  är det inte förvånande att Vänsterpartiet är det
  mest islamistiska partiet i Sverige.

 3. Finns bara en lösning:
  Vår egen lösning!
  Vi får inget skydd av regeringen!
  Vi får inget skydd av försvaret!
  Vi får inget skydd av SÄPO!

  Polisen har inte rätt eller kapacitet att skydda oss mot islam!

  Vi måste agera själva!
  1. Starta små grupper med namnet ”Grannsamverkan mot brott”!
  2. Skapa diskreta möten och lägg strategier!
  3. Välj ut individer i sekten som ”behöver hjälp”!
  4. Bestäm vilk3n ”hjälp” som de behöver!
  5. Agera enligt plan!

  Mål: Att utvalda ska få hjälp att få en intensiv hemlängtan.

  Tänk på att Medborgargarden är förbjudet.
  Tänk på att ”folkgrupper” är tillåtet!
  Tänk på att ”folkgrupp”/är människor med lika eller samma intressen!

  Kör hårt!

 4. Apropå ämnet så har Johan Westerholm, på ledarsidorna.se, lite att tillägga…..

  ”Den socialdemokratiska brunsoppan – SSU Skåne endast första steget”

  SSU Skånes partikultur är i allra högsta grad en angelägenhet för moderpartiet. Utvecklingen har pågått en längre tid med benäget bistånd från såväl Aftonbladets Ledarredaktion som från Socialdemokrater för tro och solidaritet. ”

  https://ledarsidorna.se/2018/11/den-socialdemokratiska-brunsoppan-ssu-skane-endast-forsta-steget/

 5. Tro det eller ej. Men på 80-talet var det en känd norsk sierska som hette Elisabeth Westerlund som spådde bland annat Sveriges framtid. Hon spådde att här skulle vara en betydande muslimsk påverkan på hela samhällslivet runt 2020-talet. Jag skrattade och tänkte vilka framtidsutsikter. Vem tror på det? Minns det så väl. På den tiden hade vi visserligen araber med dess muslimska religion här. Men de var mycket marginella och ingen tillskrev dessa någon större betydelse för infiltration i samhället och statsapparaten. Hon lämnade in 1995

 6. EN SAK ÄR JAG HELT SÄKER PÅ ,OCH DET ÄR ATT DET FINNS EN SVENSK SOM GJORT DETTA MÖJLIGT FÖR ISLAM ATT TA SIG SÅ LÅNGT UPP I MAKTENS KORRIDORER OCH SOM KAN INNEBÄRA ARMAGEDDON FÖR LANDET OCH DESS EXISTENS.
  OM HITLER FLYTT INNAN TYSKLAND KAPITULERADE SÅ KAN MAN LUGNT SÄGA ATT HAN SKULLE VARA DEN MEST JAGADE MÄNNISKA SOM NÅGONSIN EXISTERAT SEDAN BEGYNNELSEN.
  OCH DEN YTTERST ANSVARIGA TILL ATT SVERIGE GÅ UNDER KAN LUGNT RÄKNA MED ATT JAGAS SOM OM HAN HADE VARIT ADOLF HITLER.

  • Den slutsat man då, ur religiös synvinkel, måste dra är att kyrkan är både influerad och infiltrerad av djävulens lakejer.

 7. Lägg märke till skrivningen : ”gemensam strategi att ge muslimerna särskilda rättigheter i Sverige”. Vad betyder det? Vilken annan invandrargrupp kräver detta? Det här måste ju kvävas inte i sin linda. Det är försent men stoppas måste! förslag på hur??

  • Inte bara illa ute, vi är helt chanslösa efter 40 år av politiskt vanstyre med en totalt okontrollerad massinvandring !

   • Vi är inte chanslösa så länge som det finns svenskar kvar
    Istället för att sprida uppgivenhet och negativa vibbar så behöver vi kämpa för att rädda Sverige
    Fler och fler får polletten att ramla ner och tillsammans kan vi vända detta med mer information vad som händer
    Gå med i politiska partier eller föreningar som kämpar för Sverige och dela denna bloggen med andra

    https://svegot.se/
    https://www.detfriasverige.se/

    eller kansle SD

 8. Känns inte som dom behöver infiltrera islam krypande s, mp, c dom välkomnar muslimska brödraskapet med öppna armar dessa partier har gett ryggradslösheten ett ansikte.

  • Det är rösterna som räknas, hur rösterna kommer till eller vilka som avger dom spelar ingen roll.
   En maktgalen människa med storhetsvansinne bryr sig inte om konsekvenserna.

Kommentera