En glimt av Tysklands islamiska hatfabriker

ISLAM. För några dagar sedan hade vi ett inlägg om ”Hat från moskén” i Tyskland, nu har Document.no publicerat ett längre och bättre om Tyskland islamska hatfabriker. 

Den tyska säkerhetstjänsten har övervakat ett stort antal moskéer i Tyskland, bland annat i delstaterna Berlin och Nordrhein-Westfalen, där predikanter hetsar till hat mot judar, kristna och ”otrogna”.

En dokumentär ”Hass aus der Moschee” (Hat från moskén) publicerades förra veckan av den tyska publicservicekanalen Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF). Programmet är baserat på sex månaders undersssökning av moskéer i Berlin och Essen, och också gjort hemliga inspelningar av imamer som predikar.

Imamerna uppmuntrar inte människor att döda judar, kristna eller ”otrogna, de säger istället: ”Må Allah förgöra dem alla. De är smutsiga under våra fötter, för de hatar islam. Allah vill ha det så, och det går inte att anklaga Allah för att ljuga” 

En kvinna som arbetade undercover i Al-Sahaba-moskén i samband med uundersökningen säger att även barn drabbas. ”Jag har hört barn säga att de bara har muslimska vänner, och inte tyska eller kristna eller judiska. De är inte tillåtna. Då kommer de till helvete”

Läs vidare på Document.no eller ZDF. 

-Pettersson säger att jag hoppas ingen tror det är annorlunda i Sverige, alla muslimer är inte hatiska men de radikal styr och bestämmer och våra politiker matar dem med bidrag och journalisterna, ja, ja…de jag SD och NMR…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

10 thoughts on “En glimt av Tysklands islamiska hatfabriker

    • Ja Diktator Merkel har fullt upp med annat just nu. I Tyskland har de nu liksom i många andra länder upptäckt vad som är på gång med den s.k. FN-migrationslagen. Som bekant skall denna beslutas i Marocko kring 10 December.
      Uppfinnarna för denna fria folkvandring,hade ju hoppats att lyckas få genom det hela under tystnad.
      Nu var Donald i USA den förste som sade nej tack och allt fler länder har nu beslutat rösta nej.Senast i gruppen europeer är Bulgarien,som liksom sina grannländer säger nej.
      I Tyskland går nu diskussionerna höga inför beslutet. Något som besvärar Führerin. Även inom hennes eget parti CDU,råder det delade meningar.
      Vid gårdagens stora Pegida-möte i Dresden var detta huvudtemat för de c:a 3.000,som samlats vid Teaterplatsen:
      http://www.pi-news.net/2018/11/jetzt-live-164-pegida-vom-dresdner-theaterplatz/

  1. Multikulti ist tot (Multikultur är död) sa Horst Seehofer (CSU) Bayern redan i februari 2016.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=18rocE5RsiM&w=560&h=315%5D

    Förbundskansler Angela Merkel (CDU) samarbetar fortfarande med (CSU) men det kärvar nu betänkligt efter valförluster för regeringskoalitionens partier bestående av (CDU), (CSU) och (SPD).

    Angela Merkel sa i slutet på oktober 2018 att hon inte tänker kandidera till partiledarposten för (CDU), utan Merkel gör som Fridolin, bättre att avgå än att bli offentligt utsparkad.

  2. Sen 2015 ha vi skottår varje år.
    Och till är som tycker så illa om Judarna, tänk på att det inte är judiska gäng som våldta och skjuter på stan.
    Fråga troende Kristna, också de ha i alla århundraden sett sig som något bättre och förintad hela kulturer i sin iver att värva ”Medlemmar”.
    Vare sig det är Islam eller Kristna religioner så ha historien visat att all religion är i slutändan av ondo. Men jag håller med om att Islam ta priset.

    • Islamister är ju kända för sina lustiga hattar, så det finns säkert en fabrik någonstans som tillverkar dem.

Kommentera