Våldtäkterna


13:e oktober. Tonårsflicka våldtas i Västerås. 10:e oktober. Tre unga män våldtar ung flicka i Malmö. 1:a november. 10-årig flicka från Malmö våldtas i cykelförråd.

Bara några rubriker om våldtäkter från vårt sargade land.

Ökningen av antalet anmälda våldtäkter är markant. Brå visade i en ny rapport från början av året att antalet anmälda våldtäkter uppgick till 7 370 under 2017. De senaste tio åren har antalet anmälda våldtäkter ökat med 35 procent. Nu säger en del att anmälningsbenägenheten är större idag än igår, mycket beroende på den nya sexuallagstiftningen.

Fast spelar det någon roll om anmälningsbenägenheten är större 2018 än 2008? För att komma åt gärningsmännen är det bra att kvinnor vågar anmäla och givetvis också män i de fall där dessa våldtas, men även en anmäld våldtäkt är en våldtäkt och statistiken är bedövande.

Oroväckande är att antalet barn som våldtas ökar i omfattning. Våldtäkter mot barn ökade med 17 procent åren 2016 till 2017.

Det handlar inte bara om våldtäkten i sig. Det handlar inte bara om de unga flickor som får sina liv förstörda. Den unga flicka som våldtas p.g.a. mäns maktutövande och sexuella lustar, är också någons dotter, någons syster och någons bäste vän. De män som förgriper sig på andra bryr sig föga om offret eller dennes anhöriga. Den egna lusten tränger undan all empati och dagen efter sitter förmodligen gärningsmannen och skryter framför någon av kompisarna.

Fast var är debatten? Det som förr orsakade stora rubriker i media är idag mer en notis i nedre hörnet på de stora drakarnas tabloider. Var är debatten om straffen för de svin som våldtar? I mars publicerade Expressen en artikel om 20-åringen som våldtog en 13-årig flicka på en toalett. Mannen undkom med två års fängelse. Två års fängelse för en våldtäkt på ett barn. Är inte en ung flickas heder mer värd en så? Dessutom dömdes han först till tre års fängelse, men fick en straffrabatt på ett år p.g.a. sin unga ålder. Måste kännas tryggt för flickan och hennes anhöriga.

Han slapp också att utvisas till Afghanistan.

Just detta är intressant. Beror det på att andelen utrikesfödda är så överväldigande som debatten mer eller mindre uteblir, eller åtminstone tystas ned? Är rädslan för ordet ”rasism” eller att gå ”de högerextrema krafterna” till mötes så stor att man undviker de stora frågorna? En våldtäkt är en våldtäkt, oavsett om förövaren heter Svensson eller Muhammed och varje förövare ska tilldelas straff som känns, men är debatten så sval p.g.a. gärningsmännens etnicitet? Jag väljer att tro det, men jag kan självklart ha fel.

Hursomhelst publicerade Expressen en undersökning i mars. En undersökning av samtliga 43 män som dömts för gruppvåldtäkter åren 2016 och 2017. Av dessa 43 svin är en! född i Sverige med svenska föräldrar. Tio är födda i Sverige, men med en eller bägge föräldrarna födda utomlands. 32 av de 43 svinen är födda utomlands, företrädesvis i länder utanför Europa.

Det här är inga konspirationsteorier från ”hatsajter” eller ”populistiska partier”. Det här är fakta, baserat på den verklighet som pågår utanför fönstret. Ha också i åtanke att Expressens undersökning grundar sig på gruppvåldtäkter. Hur statistiken ser ut där svinen begår sin brott ensamma framgår inte, men en sådan finns säkert också.

Jag vill inte föregå fakta, men jag törs nästan lova att vi den kommande veckan får läsa om nya fall där unga flickor och kvinnor utsatts för ett av de värsta brott som kan begås. Fast nu har vi ett parlamentariskt läge i Riksdagen där det handlar mer om att ta avstånd än lösa alla problem vi har i Sverige och att unga flickor får sina liv förstörda ute i den svenska verkligheten verkar vara av sekundärt intresse.


20 responses to “Våldtäkterna

 • Annika

  Nu är jag förbannat trött att läsa om dessa flickor och kvinnor vid våldtäkter! Eftersom jag själv har en anhörig som blivit dömd! Utredare som lägger ord i munnen på flickorna, bevismaterial som försvunnit som hade varit till fördel för honom. När han sedan vill överklaga så får han inte läsa det som finns i slasken som det heter. Där han vet finns bevis som styrker sanningen! Eventuellt har det raderats och därför har han inte fått tillgång till det.
  Visst finns det dom som blivit våldtagna men att sitta dömd för något man vet att man inte gjort. Det är en STOR skam!! En riktigt STOR skam.
  Trodde att det fanns ett rättsamhälle men det har man tappat tron till totalt!

  Gilla

 • Truthfighter

  Sen är det ett ENORMT mörkertal, av alla de unga svenska tjejer och flickor som tvingas till sex genom hot och press av utlänningsgäng, eller bara grupper på tre. Det är hur vanligt förekommande som helst. Det finns
  t o m de som utnyttjas löpande som sexslampor i stora invandrargäng och helt förstörs. Våldtäkter? Nääej, men….!!!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Expressens uppgift om att av de 47 dömda svinen som gruppvåldtagit, skulle EN ha 2 svenska föräldrar. Det tror jag inte på. Sannolikast är att en syning av uppgiften kommer att visa att föräldrarna har invandrarbakgrund, även de är födda i Sverige. Annars är uppgiften enormt unik, då INGEN liknande kan hittas i samband med gruppvåldtäkt i No-Da-Fi!

  Gilla

 • Kent

  Hela pketablissemanget i Sverige är som ett gigantiskt Bagdad Bob med rödhättan i spetsen. De förnekar och bortförklar det totala fiasko de ställt till med. Eller rättare sagt katastrof.
  Rättsväsendet är starkt infiltrerat av vänsterextremister, se bara på advokatsamfundets ordförande.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Den yttersta ansvarige ”styrde” Sverige i 4 år, och blundar för detta, tittar upp i himmelen och säger att det är en vinst för samhället.

  Nu vill en del stollar ha honom i 4 år till.

  4 år till med än mer av detta !

  Idiotin är fullständig !

  Gilla

 • Thomas

  Det var en våldtäkt med svarttaxi inatt u.Västerås.
  Man ställer sig frågande till hur korkade tjejer är,åka iväg ensam på natten i en svarttaxi med en invandrare (svarttaxi körs 100% av invandrare)

  Gilla

  • Tore

   Eller hur in i helvete snåla är dom, som fort inte en kille betalar ska billigast möjliga alternativ användas utan minsta eftertanke.

   Gilla

 • Suzie

  Ett gammalt talesätt lyder; Den som tiger samtycker/håller med. Precis så är det,feministiska socialistregimen bjuder in id lösa män från tredje världen utan några som helst krav,då kan man vara garanterad att ca 10 % av de vuxna männen och minst ca 40 % av de ljugande vuxna mans ”barnen” är grovt kriminella,detta har kalkylerats på i några Europeiska länder runt 2015-2016.
  Alltså är regimen inklusive deras lydiga lakejer i systemmedia i Sverige helt infödrstådda med att de vill ha våldsverkare och vettvillingar och barn och kvinnoskändare här i landet då dessa grovt kriminella id lösa män från tredje världens värsta dysfunktionella länder hjälper regimen att skapa kaos,fruktan,otrygghet,förstörda liv,och uppgivenhet mm.
  Jag kan inte se det på annat sätt än att sjukklöverligan och alla deras medlöpare vill ha det så här och det gör dem så mycket ondskefullare än vad majoriteten av folket kan/ vill inse och begripa.Inga jättedemonstrationer och marscher genom Sverige pga alla sataniska våldtäkter/gruppvåldtäkter,de få människor som försökt protesterea har genast blivit stoppade av svensk polis och belagd med munkavel för att inte yppa nationalitet på våldtäktsmännen,tystade och uthängda som rasister,nazister av svensk systemmedia, detta är så horribelt och sjukt galet och för mig helt ofattbart att folket låter sig tystas och blundar för ondskan och vänder bort huvudet och fortsätter rösta på sjukklöverligan som skapat allt detta inferno av ondska.

  Gilla

 • KTJ

  tror någon på en politiker!! att de gör det rätta oavsett politisk falang?? de gapar och skriker innan val om rättigheter och skydd för hela jordens befolkning.
  men när de sitter på plats i riksdagen kan de inte ens se till att skydda den egna befolkningen, varken från avskyvärda våldtäkter, rån eller mord.
  landet plundras på pengar, våra pengar.
  befolkningen börjar bli trasig riktigt trasig, för vi kommer sist i deras val av vem som har ett värde i deras idiologi.
  är det här ett j…. expriment från någon dålig bok där de försöker utrota allt vad som detta land stått för inklusive befolkning.

  vi har har ju inte ens längre samma straff för lika brott, beronde på vem som utför det!!
  hur är det möjligt?

  Gilla

 • Nicklas

  Tacka korkade 82:an för det här.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Om det inte finns eller Inte visas några signalement så har nog dessa våldtäkter inte begåtts !

  Gilla

 • Brasklappen

  ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA” och ”mitt Europa bygger inga murar” fick och får konstant runt 30% i val efter val, 7kövern och de som väljer, den s.k. 82:an beställer detta och snart ser hela Sverige ut som Malmö eller hur ? Det tycker Stefan Lövens väljare är en bra utveckling men kanske fattar de inte än vad som kommer att hända, de är trögfattade…

  Gilla

 • S Eriksson

  Kan inte argumentet om alla människors lika värde användas för att i det här fallet behandla gärningsmännen utan straffrabatt och utan att pruta på ev. utvisning?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Dagens sanning .Det dags att ta på hårdhandskarna och dömma rejäla straff sedan utvisning.. Man måste kunna erkänna att det är invandrare som gör dessa vidriga brott.VAR ÄR MEETOO KÄRRINGARNA VAD GÖR DOM?.

  Gilla

 • Tore

  Dom sk goda krafterna har alltid svar på tal om än korkade.
  Våldtäkterna har ökat- ja men vi har ju blivit fler.
  Det skjuts mer i landet–tillgången på illigala vapen är större nu.
  Det begås fler mord i dag- nej räknar man Svenska mördare så sjunker antalet.

  Gilla

 • centurion

  Men, alltså, stopp och belägg här nu. Om nu åldern är så himla viktig att väga in vid bedömningen av straffvärdet, så kan vi upplysa om att åldern på Flickebarnet är betydligt LÄGRE !!!!! Där sprack den tesen direkt. Det är ju faktiskt BAAAAAARN det handlar om även om det ”””bara””” handlar om offret´s utsatthet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jag undrar varför inte feminister, Metoo lever fan, men det är väl enklare o hata oss vita medelåldersmän, vad har vi gjort?

  Gilla

  • Tore

   Det ska jag berätta för dig.
   Vi har lämnat över makten till dessa idioter, vi lever idag under ett materiarkat.
   All denna idioti är vi Svenska mäns fel som lämnade över makten och öppnade dörren till galenskapen vi nu får uppleva.
   Vi har haft världens första feministiska regering i världshistorien senaste 4åren.
   Vi har vi idag? Kvinnor som hatar vita män och kryper ur skinnet för utländska våldsmän och våldtäktsmän.
   Kvinnor som demonstrar när falska migranter ska utvisas men inte yppar ett ord om våldet och sex övergreppen från utländskamän.
   Ska jag vara jämställd så ska det fan inte det vara med en idiot.

   Gilla

 • Carl ekström

  Jag hoppas journalisterna kommer bli drabbade samt våra makthavare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: