Könssegregering i moskéer


Att Socialdemokraterna satsar stort på att vinna muslimska röster är nog ingen hemlighet längre. Ibland ter sig detta vurmande ganska komiskt.

Bl.a. satsade socialdemokratiska kommunalråd i Helsingborg stort på att locka muslimer inför valet, inte minst genom att besöka kommunens moskéer. Fast dessa besök kom att visa en sida man från socialdemokratiskt håll blundat för.

Att islam är i Sverige för att respektera och acceptera är en myt som det politiskt korrekta etablissemanget köpt rätt av. Socialdemokraterna, detta f.d. arbetarparti, drar sig inte för något i strävan att upprätta sin forna storhetstid. Vi har läst om valfusk och inte minst hur islamister kuppat sig in i partiet på olika positioner. Den dagen när det bildats ett renodlat muslimskt parti som kandiderar till riksdagen, är förmodligen Socialdemokraterna det parti som kommer att märka av sveket mot de traditionella väljarna allra mest.

Hur det går när man släpper fram muslimer har inte minst märks i Skåne där det snart inte går en dag utan att SSU figurerar i mindre angenäma sammanhang, Fast tro nu inte att moderpartiet kan svära sig fria från dessa kopplingar till ren islamism.

S i Helsingborg bjöd bl.a. in den socialdemokratiska riksdagsledamoten Yasmine Larsson till att bedriva politisk propaganda i en av kommunens moskéer. Hon och övriga fick då lära sig att man inom islam värderar män och kvinnor olika. Hennes manliga partikamrat fick hålla ett politiskt tal inför muslimska besökare, Yasmine Larsson hänvisades till ett litet rum, helt avskilt från alla närvarande män.

Det som roar är att en av de som ansåg att Larsson skulle tillbringa mötet i ett separat rum, var en av hennes egna partikamrater.

Det borde inte finnas något tvivel hos någon. Ju mer inflytande islam får, ju fler muslimer i höga positioner, ju mer lär vi få se av islams verkliga agenda.

Islam är inte i Sverige för att respektera och acceptera. Islam är i Sverige för att förändra.

Expressen


13 responses to “Könssegregering i moskéer

 • Nya tankar

  Löven akbar, men Mona Sahlin är större! *Smile*

  Gilla

 • Jack

  Jag säger som jag alltid har sagt. Islam är inte så farligt för oss män. Tvätta fötterna några gånger om dan och be, ha flera fruar man kan göra som man vill med, etc är väl inte så farligt. MEN, att Sveriges kvinnor kan acceptera denna Islam-skiten är en stor gåta.

  Gillad av 2 personer

  • Tore

   Ja tänk att få öppna tidningen utan att behöva läsa hatet mot Svenska män i krönikorna från privilegierade vita småflickor.
   Senast i torsdaga skrev man om Svenska mäns sexköp i Taihland och krävde lag mot detta men Svenska kvinnors sexresor till Gambia lyckades man få till att dom blir lurade av negrerna i ett rapportage i samma tidning.

   Gilla

 • Bosse

  Hur gör kvinnor med penis i moskeer
  Eller män med vagina
  Vilken toalett använder dom?
  Eller har man gemensamma toaletter så ingen blir upprörd

  Gilla

  • Tore

   Dom är inget problem tycker muhamedanerna eftersom dessa avarter ska kastas från det högsta huset för att sen stenas.
   Man för säga vad man vill om dom men dom får saker gjorda och dom tar för sig av smörgåsbordet det socialdemokratiska partiet bjuder på.
   För är det något det här folket inte klarar längre så är det få saker och ting att fungera.

   Gilla

  • Stenbock

   bosse:
   https://imgl.krone.at/collage/post/1810959/v1115d3/white_white/470×270
   Detta är kanske svaret på frågan ? De kan kanske som EU-presidenten Alkoholisten Junker,vara både och….
   Titta noggrant på bilden ovan och ni skall se,att denne ”betydande man” i fyllan o. villan fått en brun och en svart sko,på fötterna idag !

   Gilla

  • Jack

   Jag tror de gör en enkel bedömning utifrån vad som finns mella benen. Skulle någon ha två kön, har penis bedömningsföreträde. Så är det med allt annat inom Islam.

   Gilla

 • Blodsven

  ”-Är vi snälla mot dom, så blir dom snälla mot oss”, sa en annan journalistidiot som blev socialdemokrat. Varför politiker har så in i helvetes svårt att ta till sig fakta, är en lika stor gåta som att feminizmen inte ger sig på kvinnans värsta fiende islam…

  Gilla

  • Suzie

   Idioten var Jens Orback och här i intervjun från 2004 vid en konferens för integrationsministrar i Norge efter islamist attentatet mot den nederländske konstnären och yttrandefihetskämpen Theo van Gogh som blev brutalt avrättad på öppen gata i Holland.
   Jens Orback avslöjar sig i intervjun inte bara som den lögnare,hyckklare och idiot han är som snackar massa skit precis som de allra flesta politker ur sjukklöverligan utan här säger han också att vi kan ju komma att bli i minoritet( vi svenskar i vårt eget land så därför måste vi vara snälla mot dem(minoriteter,läs islam) så kanske vi går lite tryggare. Folk och landsförrädare är vad de är.

   Gilla

 • Argus

  ”Islam är inte i Sverige för att respektera och acceptera. Islam är i Sverige för att förändra.”

  Islam är i Europa för att erövra. ”Vi kommer inte att invadera Europa med stridsvagnar utan med barnvagnar” (Överste Houari Boumédiènne, Algeriets ledare 1965 – 1978)

  Gilla

 • angelicaplacet

  I Riksdagen står Socialdemokraterna och kallar sig för ett anständigt parti och får rungade applåder av partikamrater med flera.

  Gilla

 • age

  Utvecklingen, eller snarare, avvecklingen av vårt fosterland fortgår enligt kontraktet som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999.

  – att Sverige är på väg att bli ett kalifat, en islamisk stat är tydligt.

  – att fler partier än S är inblandade är tydligt.

  – att alla andra partier försöker tysta SD är tydligt.

  – att jag är glad att jag är så gammal att jag slipper bli muslim är skönt.

  Rösta på något annat än SD – och var säker på att få sharia i Sverige!

  Jag är rädd!

  Var finns ”MeToo”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: