Räddar klimatet genom att tvinga bilisterna åka längre

MILJÖMUPPAR. Malena Ernman kanske ska berätta för sin dotter, Greta Thunberg, på vilket sätt miljön blir bättre av att bilisterna tvingas köra en omväg. 

-Pettersson tycker också Ernman ska berätta att en kvinna, Chantal Mazet, 63, dog igår när en bilförare som var på väg till sjukhus med sitt barn drabbades av panik när vägen var blockerad. Mazet var en av dem som deltog i blockaden av vägen, över 200 har skadats vid protesterna i Frankrike som gäller höjda drivmedelspriser.

Om Greta Thunberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Räddar klimatet genom att tvinga bilisterna åka längre

 1. Tragiskt när de utnyttjar barn i vuxnas ställe. Hon ska gå i skolan och sköta läxor och fritidsintressen. Inte vara sina föräldrars förlängda arm.

 2. Vore intressant att få veta vad bensinen kostar i Paris.
  Pratas mycket om priset men SVT vågar inte berätta hur mycket.

 3. Är det inte nödvändigt att samhället griper in när föräldrarna inte kan ta hand om sina barn så att de far illa.

 4. Jasså, Malena motar ut ungen för att protestera mot det höga bensinpriset.
  Spännande… Var ska det sluta ?

 5. Denna stora bild i HD av den hjälpta damen,pryder ett större utrymme i blaskan.
  Varje Abzurdsk slaskblaska har ju sina speciell frågor,som dagligen publiceras om,och om igen…
  I Fjollträsket är det tydligen ”inne” att angripa bilisterna. I min lilla stads propaganda och lögnblaska HD,söker man sedan otaliga år tillbaka,att
  dagligen förklarat för sina få kvarvarande läsare,vilken berikning de nya arterna positivt utgör för orten.
  Därför ingen större överraskning idag,när stora rubriker inkl. bild,av en äldre 86-årig kvinna,som låst sig ute fått hjälp av mörkhudade att komma in i sin lägenhet.Detta utan att ens bli sexuellt antastad.
  Nåja en liten nyhet är ju bättre,än ingen als !

 6. Det har inte så mycket med bilar att göra överhuvudtaget, planeten börjar bli överbefolkad. Men försök att prata med en vänsterbliven om detta, det går inte att förklara så dom förstår.
  Då är det bättre att ta hit befolkning från en överbefolkad del av världen, så att dom kan överbefolka denna del av världen också. Sedan ska dom alla ha en bil, och så rullar det på år efter år.
  Det är fortfarande bilens fel, enligt dom vänsterblivna

  • Helt rätt, överbefolkningen i icke-vita länder är nu tilqlsammans med de vansinniga krigen grundorsaken till alla problem (eller ”utmaningar” som det populärt heter). Vi går mot en fruktansvärd katastrof i Afrika mfl Shitwholecountries, bara för att de inte kan kontrollera sin egen förökning. Problemen sprider sig sedan hit med den ökande massinvationen!

Kommentera