Sverige – Ryssland

FOTBOLL. I går slog Sverige Turkiet på bortaplan med 1-0 i Nations League. Arenan i staden Konya, Turkiet var fullsatt och matchen startade 18:00. 

På tisdag möter Sverige Ryssland på Friends Arena i Solna. Svenska Fotbollsförbundet meddelar att det har varit dålig biljettförsäljning och uppmuntrar folk att komma och stödja Sveriges lag.

-Pettersson funderar hur SvFF och Fifa, internationella fotbollsförbundet tänker. Matchstart 20:45, en tisdag i november.

Vet de inte om att det fortfarande finns folk i det här landet som arbetar och går i skolan? I bästa fall slutar matchen straxt efter 22:30, sedan ska man ta sig ut ur stadion och hemåt. Man behöver inte bo långt bort för att klockan ska bli efter midnatt innan man är hemma…

För skolbarn är det omöjligt, för vuxna svårt och pensionärer kanske inte orkar…Tänk om, och fundera över biljettpriserna!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

8 thoughts on “Sverige – Ryssland

 1. Den romerska diktaren och satirikern ”Juvenalis” (60-130 e. Kr.),beskrev fenomenet : ”Bröd och skådespel” till folket, för att hålla dom i schack. Han avslöjade därmed kejsaren´s avsikter. Att dupera sitt eget folk gäller i högsta grad även i våra dagar. Tänker då i första hand på ”Mello”, ”Lets dance” o.dyl.

 2. Finns garanterat tillräckligt med icke arbetande och mottagare av svenska välfärdsbidrag i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige som kan fylla läktarna !

 3. Hejar på Sverige, självklart, men fotboll är inget för mig, gillar mer Hockey, där matcherna på vardagar brukar börja ca 19oo.

 4. ”…Tänk om, och fundera över biljettpriserna!” Håller fullständigt med.
  Att gå på fotboll är ingen billig företeelse idag. Framförallt inte heller om man kanske har några barn som är intresserade.

  Gör det billigare och måste verkligen fotbollsspelare kosta så mycket ?

 5. Startelvan var helsvensk så när som på den importerade skåneblatten Martin Olsson, så det är glädjande att Janne inte blandar in massa invällare som förstör utan svenskt kollektiv går bra,det ser vi ju nu när de vinner.
  För pk muppar inom journalistkåren är det svårt nu,läser på en del twitter/inlägg hur tråkigt landslaget är nu när det är rätt homogent,

  Minns muppen från sveriges radio som frågadeJanne inför vm varför inte fler med utländsk bakgrund var med.
  Delad 5:a i vm i fotboll är rätt bra,minst sagt.
  Hade Zlatan vart med hade vi åkt ut i gruppspelet eftersom ingen annan av spelarna vågat ta initiativ.

  • SR reportern var från prog. Konflikt.
   Janne svarade rakt av helt korrekt med:
   ”- Det beror på att vi har tagit ut dom spelarna som har störst chans med att prestera så bra som möjligt i Ryssland”.

   Janne tar ut de bästa spelarna, oavsett härkomst.
   Hur skulle det se ut ifall Janne hade kvoterat in spelare från Dalkurd.
   Dalkurd som åkte ur Allsvenskan och får spela i Superettan.

 6. Grabbarna presterade mycket bra, i matchen mot Turkiet.

  Fortsätt så ,så går det vägen mot ryssarna också. Heja Sverige.

Kommentera