Mammorna, det räcker med lidande och död nu


BROTTSLIGHET. ”Det räcker med lidande och död nu” skriver flera mammor som förlorat söner i dödsskjutningar, tillsammans i en debattartikel på SVT Opinion. I dag hålls en manifestation på Sergels torg för att markera mot det dödliga våldet.

Mammorna uppmanar samhället att ställa sig bakom för att gå samman och sätta stopp för det dödliga våldet. ”Tillsammans kan vi nämligen få stopp på det här lönlösa dödliga våldet. Inga fler mammor ska behöva råka ut för det som har hänt oss”, skriver de och fortsätter: ”Och om vi mammor som lever i sorg och smärta kan sälla oss upp mot våldet så hoppas vi att ni kan ställa er bakom oss”. 

Mammorna skriver vidare: ”Det behövs fortsatta stora satsningar. Bland annat behöver många familjer hjälp. Detta debattinlägg är inte ett rop på hjälp. Det är ett vrål från oss mammor, från oss som vill säga att det räcker med lidande och död nu”

-Pettersson har inte en aning om hur många manifestationer mot våld och mot rasism det varit utan att det hjälp, det har i stället blivit värre genom åren.

Kanske det är dags att sluta manifestera, ropa på hjälp och skylla på andra.

Sverige är ett fantastiskt land med enorma möjligheter, alla kan bli något, alla kan utbilda sig, det kanske är dags att ta ansvar över sina egna liv och sluta begå brott som en genväg till rikedom…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


34 responses to “Mammorna, det räcker med lidande och död nu

 • Onkel Björn

  Såg en intervju i Rapport med en av mammorna, vilken berättade att hennes son var en helt vanlig pojke. Inte alls något monster.

  När jag var liten fick man lära sig att den som sig i leken ger, får leken tåla. Går man med i ett gäng, som sysslar med narkotika, mord och andra brott får man ta konsekvenserna.

  Många av rösterna man hörde i rapport inslaget krävde att samhället ska göra något, vidta åtgärder.

  Kan man ju undra vad mammorna har gjort tidigare. Hur mycket de har tagit hand om sina barn när de var små.
  Det är inte samhällets skyldighet att uppfostra och ta hand om era barn. det ska ni göra. Det är ni som har skaffat dem!

  Ska man skaffa barn bör det kanske inte vara med vilket stolpskott som helst, risken är då stor att det inte blir så bra. och sen viktigaste av allt. man måste ta hand om sina barn. Skaffar man barn får man vara beredd att lägga minst 15 år på dem.

  Gilla

 • Roger

  Selvsanering ,la de holde på til siste mann.

  Gilla

 • centurion

  Till dessa mammor : Tråkigt att ni blivit drabbade av dessa ”olyckor”(minns Åsa Romson). Men det kanske är på tiden att ni rannsakar eran egen röstnings-strategi. Och även valet av fäder till era drabbade barn. Klockan är nu redan 5 i 12 och det är hög tid att omvändas under galgen.

  Gilla

 • Brasklappen

  HYCKLARNA var närvarande vid den löjliga manifestation, de som orsakat problemen, – SOCIALDEMOKRATERNA genom ”öppna gränser” och massinvandring! Fattar inte folk att handhjärtan aldrig kommer att stoppa dessa importerade klaner från att skjuta och begå brott ? Att handhjärtan inte stoppar Özz Nöjen och AKILOV?? Hur dumma i huvudet kan i så fall en svensk bli?

  Gilla

 • Nya tankar

  Don Quijote är ute och härjar igen, mot inbillade demoner. För hur kan man blint och ordmässigt slåss mot ”DET DÖDLIGA VÅLDET”, som ett väsen, utan att gå till kärnan, och bekämpa dess orsaker, och främst DESS ORSAKSALSTRARE!!!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Jag har uppfostrat 3 pojkar.Uppväxten var rätt stökigt,det gäng och knark.Många av kompisarna var skilsmässobarn .Har ringt till flera mammor ,många sa att deras barn snälla och inget fel på dom.Dom lyssnade inte på mig dom ville inte ens diskutera vad vi kan göra och då blir det som det blir.

  Gilla

 • Billy Boy

  Twittrat av ministrarna Morgan Johansson & Anders Ygeman 2017-05-17.

  Herrarna ser mycket nöjda ut med vad de åstadkommit.

  Varför har då kriminaliteten och våldet ökat och utanförskapsområdena stadigt blivit många fler och farligare i en allt snabbare takt sedan Johansson och Ygeman tillträdde 2014?

  Kan det bero på ”Mycket kvantitet men lite kvalitet på utfört jobb + förödande felprioriteringar mm”?

  Gilla

  • Nya tankar

   Det var så nutida Haiti föddes! Som en FÅNGKOLONI! Därför blev det också som det blev!

   Gilla

   • Onkel Björn

    Australien klarade sig. Också en ö dit man deporterade fångar och annat oönskat från England..

    Gilla

 • Roland Salomonsson

  De där demonstrationerna har snart på sedvanligt sätt omvandlats till kultur-marxistiska ”antirasistiska” demonstrationer. Vilka fokusera bort från de verkliga orsakerna bakom våldet. Erkänns inte verkligheten, så lär det heller aldrig utvecklas lösningar.

  Gilla

 • Argus

  ”Sverige är ett fantastiskt land med enorma möjligheter, alla kan bli något, alla kan utbilda sig, det kanske är dags att ta ansvar över sina egna liv och sluta begå brott som en genväg till rikedom…”

  Jag hade absolut hållit med Pettersson om det inte hade varit för att alla kverulanter och apologeter hade förstört för de som har faktiska skyddsskäl och som sköter sig. Ett ruttet äpple får hela korgen att ruttna. Vilken arbetsgivare törs anställa en MENA hur kvalificerad denne är när han kan få problem med opinion och DO?

  Finns bara en lösning, repatriera mera.

  Gilla

 • elon

  Eftersom det i dessa områden råder en sk tystnadskultur gör det att det blir ännu svårare att utreda alla brott som begås där.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  2018-11-17 rapporterar SÄPO om att drygt 700 kända islamistiska extremister är ett hot mot Sveriges säkerhet !
  2018-11-18 rapporterar SÄPO politiskt korrekt om att även svenska nazister hotar Sveriges säkerhet.
  När kommer en tredje rapport om att den svenska militanta extremvänstern hotar landets säkerhet och demokrati, eller anser kanske SÄPO precis som 7 klövern att kommunism och övrig vänsterextremism numera är rumsren ?

  Gilla

  • Brasklappen

   Vi borde ha en specialpolis som i Brasilien som går in och effektivt utrotar ledarna för dessa kriminella klaner, vänta bara det kommer om vi KRÄVER det!! Vi ska ha en gränskontroll som är värd namnet typ en som liknar Australien! Vi ska stoppa massinvandringen och utvisa kriminella, politiker som orsakat problemen ska ställas inför Riksrätt! MÅNGA SKULLE STÄLLA UPP FRIVILLIGT!!!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Extremvänsterns manifestationer och nolltoleranser löser alla problem i dagens trygga och heligt mångkulturella idiot-Sverige !
  Heja alla mammor till kriminella söner, nu är det förmodligen framöver efter denna patetiska manifestation färdigskjutet i det avkristnade Folkhemmet.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Man får inte glömma historien. Hur många år har invandrar våldet pågått? Hur kan någon vara överraskad över de som sker idag när de är ett resultat av politikernas maktmissbruk.
  I TV3 för 15 år sen kallades person rånare med invandrar bakgrund för rasister eftersom dom målmedvetet valde Svenska offer. Idag har Politikerna skyddat förövarna och kallar offren för rasister.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hörde precis en av mammorna i en intervju från platsen berätta om hur fin hennes son var och att han inte var det minsta kriminell!

  Konstigt då hon själv har berättat i AB att han drogade och sålde cannabis!

  Allt åt alla utan något som helst personligt ansvar skulle lösa allting!

  Man vill bara kräkas!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vad säger papporna?

  Har inte de rätt ”värdegrund” för ett uttalande eller en ståndpunkt?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Såg att den ena mamman är lärare på Södertörns högskola!

  Kommentarer överflödiga!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Konstigt att det inte hörs något om papporna!

  Borde dessa kvinnor kanske varit lite mer selektiva i valet av partner?

  Vet inte hur jag kan och vågar utrycka mig, så ni får själva spekulera!

  Gilla

 • Tore

  Mammorna bestod av Svenska och Finska kvinnor med mulatt söner.
  Som man bäddar får man ligga.

  Gilla

 • Jack

  Svaren är enkla i nationalisterna värld. Tyvärr tiilåter inte sjuklövern att vi agerar logiskt och adekvat. I sjuklöverns värld måste vi gå länga omvägar, agera ologiskt och ha stora skygglappar på.
  Vi kan börja med att förbjuda Islam i Sverige. Sedan kan vi ta bort alla bidrag till alla som inte kommer från Sverige och inte vill arbeta, får vi se vart det leder.

  Gilla

 • Schwein Wein

  Det är ni mammor som fostrat era barn som skjuter och blir skjutna. Det är ni mammor som borde uppmuntrat era barn att gå i skolan varje dag, göra läxor och vidareutbilda sig. Det är ni mammor som ska ska ha nolltolerans för era barns drogliv. Det är ni mammor som borde förhindra era barn att gå ut på sena kvällar och nätter. Det är ni mammor som försvårar utredningar för era kriminella barn. Det är ni mammor som ger era barn falskt alibi.
  Samhället gör däremot mer än nödvändigt för att försöka hindra era barn att bli kriminella. Samhället ger era barn fri skola och ofta har förortens skolor högst lärartäthet och mest studiestöd. Samhället ger er fritidsgårdar medan villastadsdelarnas barn inte har något att gå till. Ändå bränns inga bilar i villakvarteren. Samhället ger er gratis aktiviteter såsom fotboll och innebandy för att ni ska få en meningsfull fritid medan villakvarterens barn måste betala för samma aktiviteter. Samhället ger er trygghetsvakter som går runt i era kvarter och försöker få ordning på era barn. Samhället tillsätter extra polisresurser, dels förebyggande som undervisar och är ute och besöker skolor men även extra resurser under sena kvällar. Era barn tar så mycket resurser av polisen att övriga i landet inte längre kan förvänta sig att få hjälp vid rån, överfall, våldtäkt och inbrott, ofta utförda av era barn.
  Ja, mammor, det räcker nu! Ta ansvar för era barn! Det är inte samhällets ansvar.

  Gillad av 2 personer

  • Tomas

   Precis. Blir så jävla trött, när jag hör om sådant. Sköter du dig och uppfostrar dina barn, ja då jävlar ska du straffas.

   Gilla

  • Karlsson

   Bra skrivet.
   Jävligt bra skrivet.

   Gilla

  • Rayyan

   Jag skulle just skriva en kommentar men såg att min kommentar var redan skriven. Det är så enkelt att Mammorna protesterar mot det deras egna barn gör men papporna finns inte. De sitter på ett fik hela dagarna. Gott om fritid har de iaf.

   Gilla

  • Tore

   Problemet är att kvinnor och babbar är fredade från kritik och ansvar, offerkofftan på i tid och otid.

   Gilla

  • Ståfräs

   Sett ur ett genusperspektiv är det SD´s fel.

   Gilla

  • Brasklappen

   Handhjärtan hjälper inte, ut med packet, stäng gränsen! SVERIGE behöver en specialpolis av den typ de har i Brasilien, man skjuter bort de kriminella klanernas ledare! RESTEN AV PACKET SKA UUUUT!! Ansvariga politiker ska och kommer att ställas inför Riksrätt!!!

   Gilla

 • El gringo

  Jag kan nästan svära på att över 95% av dessa imbeciller som demonstrerar röstar så att våldet de demonstrerar mot bara ökar och ökar!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: