Skaplig polisbil…

BROTTSLIGHET. Barbara Slowik, chef för polisen i Berlin, lämnade symboliskt över nycklarna till polisens operativa avdelnings chef Martin John. Fordonet beställdes som en del av ett paket åtgärder mot terrorism i september 2017. Berlin är den tredje delstaten som utrustar sina styrkor med dessa fordon. 

Fordonet har rejält skydd, är fyrhjulsdrivet och har en toppfart på över 100 km/timmen.  Fordon av detta slag är särskilt viktiga i riskområden när personal måste transporteras skyddat.

-Pettersson tycker det verkar som den tyska polisen anser att det får vara färdiglekt nu, kanske något för förortspolisen Morgan…

Fragout magasin 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Skaplig polisbil…

 1. Vi. Har redan sådana bilar stående i polisens garage i Malmö.
  Varför de inte använts spec mycket är en gåta.

 2. Så där kan det se ut i det neutrala Schweiz gatuhörn, om det inte är pansarvagn märkt Polizei. Sedan har de 15000 poliser och alla vilande soldater med vapen i hemmet. Stämningen är god och frikostig för alla med gott uppsåt, du lär märka när ditt beteende är icke önskvärt.

 3. Ja undrar hur länge hon skall få tillåtelse,att fortsätta agera som hon gjort, sedan hon tillsattes för några månader sedan ?
  Razzior av olika slag sker nu varje vecka mot olika gangster-grupper bland importerade knark,rån,överfalls-maffian.
  Senast igår slog de t.o.m. till mot AFA-centralen på bekanta Rigastrasse. Detta om något,lär inte ha fallit väl ut bland det röd/gröna vänsterpacket,i regeringspositionen i Berlin.

 4. Då kommer alla terroristerna att snarast fly från Tyskland till Sverige. Här har vi bara insatsfordonen Folkhemsbubblan Steffe …

  https://4.bp.blogspot.com/-FUMdh8YvUE0/WXIAA_PXcrI/AAAAAAAAGPo/DRU3vtWzMwwUTNv9_x2FwzUlErsEaQfPgCLcBGAs/s640/SteffeLOW.jpg

  och polispiketen Dan …

  https://1.bp.blogspot.com/-S_YE_dKoPzI/WWiOc1jLSPI/AAAAAAAAGMs/mJtflMoSEUQM48J47Zx5IsHH1fMZ1t2UgCK4BGAYYCw/s640/Dan%2Bpiket%2BLoW.jpg

  … att sätta emot. Men båda fordonen finns än så länge bara som teckningar … inte ens som prototyper i full skala. Så terroristerna behöver inte oroa sig det allra minsta … Det är helt lugnt här att planera och genomföra sina illdåd.

  Bilder från Jeanders bildblogg

 5. Skulle vara perfekt för svensk polis som då kan använda den för att låsa in sig och gömma sig i.

 6. ÅÅ en sådan polisbil skulle finnas i varje kommun i Sverige !!!
  Kan inte ”vår” nya Polis chef / generaldirektör beställa dessa ???

 7. Svensk polis förhandlar med weber om nya skottsäkra grillar i kamoflagefärger, för insatser i utanförskapsområdena.

Kommentera