SVT förr och nu

MEDIA. Hur var det nu, tyckte inte herr Jerzy Sarnecki att det var värre förr? Nåväl, han kanske är med i kväll på SVT, han tillhör inventarierna och är i närheten av redaktionen. 

Steget efter
Steget efter…

6 thoughts on “SVT förr och nu

 1. ”Man har fram tills nu kunnat undvika att vara med och finansiera denna ”Public Service” genom att helt enkelt inte betala TV-licensen. Det finns ingen lag på att äga en TV eller en radio.
  Nu vill de inte att någon skall komma undan denna avgift. Från och med nästa år så kommer avgiften att hamna på skattesedeln. Min första tanke är att de vill ha in mer kulor, mer pengar till att finansiera sin Sverigefientliga propaganda.” https://blottettlitetstra.wordpress.com/2018/11/16/mer-skatter-nej-tack/

 2. Greider var givetvis med och kommenterade budgetpropositionen. SVT är så sanslöst fantasilösa så de använder samma personer om och om igen. Förnyelse – vad är det?
  De har även lagt sig till med en ful ovana genom att ”gömma” undan ”icke önskvärda nyheter” under de lokala sidorna. Hur många i t.ex. Västerbotten går in och tittar på de lokala sidorna för Skåne? SVT kan då säga att ”vi har visst rapporterat om detta” även om ytterst får utanför det lokala området sett det.

  • Greider, en låtsasarbetare i rutig klänning och spaghetiarmar.
   Hälsning från en gammal byggare där kan bära rutig skjorta utan att skämmas.

Kommentera