Anders Lindberg är allvarlig…

REGERINGSBILDNINGEN. Vem som helst utom socialdemokraten Anders Lindberg så hade jag trott att det var ett ironiskt skämt, men jag är övertygad om att Aftonbladets politiske chefredaktör inte har den humorn utan är allvarlig när han twittrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

22 thoughts on “Anders Lindberg är allvarlig…

 1. Det är uppenbarligen SDs fel att allt fler röstar på dem. Men visst har Anders Lindberg rätt. Om inte SD ställde upp i valet hade skendemokratin kunnat fortsätta.
  S är livrädda för att Alliansen skulle acceptera SD. Från den dagen kommer S aldrig mer ha något inflytande.

 2. Det är återigen SD:s fel som kom in i riksdagen 2010.
  SD som har slagit sönder den trygga blockpolitiken.
  Blir det återigen röstning med Stefan Löfven som statsminister så skall C och L lägga ned sina röster.
  Så att Stefan Löfven får fortsätta som statsminister.

  ”Misslyckas Lööf blir det extraval”

  Utdrag:
  Permanent kris

  ”I praktiken har vi haft en permanent parlamentarisk kris sedan 2010 då Sverigedemokraterna blev vågmästare och slog den trygga blockpolitiken i småbitar.

  Den ”Allians” som Annie Lööf säger sig vara en del av påminner allt mer om Mållgan, Alfons Åbergs hemliga kompis. Mållgan finns inte på riktigt men Alfons och han kan leka ändå. Pappa brukar duka till Mållgan bredvid Alfons, låter honom få en egen plats på bussen och kramar hejdå på förskolan.

  Men som för alla hemliga kompisar kommer en dag när polletten trillar ner, till slut flyttade Mållgan ut och Alfons Åberg fick hitta verkliga kompisar i stället. Om Annie Lööf ska lyckas måste hon erkänna det alla redan insett: M och KD dödade Alliansen när de försökte bilda regering själva. Den lär inte återuppstå denna mandatperiod. Tåget har gått.”

  Släppa fram Löfven

  ”Hittills har två omröstningar hållits om statsminister efter valet. I den första avsattes Stefan Löfven och den rödgröna regeringen. I den andra avfärdades en Moderatledd regering som hade behövt Sverigedemokraternas aktiva stöd. Nu återstår egentligen bara ett verkligt tredje alternativ: en mittenregering ledd av Socialdemokraterna.

  Annie Lööf slog i sin röstförklaring fast att hon inte är beredd att delta i, eller ens ingå i ett budgetunderlag till en regering stödd på SD. Jan Björklund gick till öppen konfrontation mot ”högerns” kampanj på nätet mot hans parti. Med alla broar brända finns inget tänkbart sätt Ulf Kristersson kan bli statsminister.

  Den logiska konsekvensen av hur Centerpartiet och Liberalerna argumenterade vid gårdagens omröstning är att de lägger ner sina röster och släpper fram Stefan Löfven som statsminister.”
  https://www.aftonbladet.se/a/KvgPme/misslyckas-loof-blir-det-extraval

  • Om Centerpartiet och Liberalerna lägger ner sina röster och släpper fram Stefan Löfven som statsminister igen … Då har både Annie Lööf och Jan Björklund återupplivat Decemberöverenskommelsen (DÖ), vilket dom heligt lovade att INTE göra.

   Därmed kommer dom isf att bryta ännu ett löfte utöver alla andra löften på rad som de på heder och samvete avgivit tidigare.

 3. Vilken härlig respekt han visar för de 1,1 miljoner människor som lade sin röst på Sverigedemokraterna i valet.
  Att Aftonbladet låter Lindberg hållas säger precis allt om den tidningen och dess totala brist på trovärdighet.

 4. Han är ju bara för skön… 😂… Att ge några kommentarer är ju helt onödigt. Jag ligger just nu på golvet dubbelvikt..o får inte åt mig andan..

 5. Om Anders Lindberg bara kunde hålla sig till sanningen, hade vi haft en regering, där J Å hade varit minister.

 6. Tror inte för en sekund att han skrivit detta på fullt allvar. Kanske han slagit vad med någon eller fått för sig att skämta eller något annat. Han bör dock fundera över varför så många tror att han verkligen menar vad han skriver.

 7. AL vill införa demokratur i Sverige och då undrar jag vad som rör sig i den där bollen som sitter längst upp

 8. Satt just och såg nyheterna från Berlin,där fanns en lika tragiskt sjuk person.Dock var denne redan omhändertagen på en Psykiatrisk anstalt.
  I middags högg denne ihjäl en vårdare,och rymde ut i friheten…
  Stort polisuppbåd innan man kunde fånga honom några timmar senare i närheten ! Varför låter man sådana personer komma över knivar,och i ovanstående fall en skrivmaskin eller liknande ?

 9. Tänk om inga andra partier förutom sossarna ställde upp i valet då hade sosseriet haft 100%. Som sagt att Anders Lindberg inte riktigt frisk behöver man inte vara psykiater eller psykolog för att konstatera. Om han går att bota får man väl överlämna till yrkesfolk men jag tvivlar.

 10. Man kan ju säga samma om Löfven. Iochförsig hade väl sossarna fått 15% fler röster om inte Löfven varit med.

Kommentera