”Ska vi flytta till Staffanstorp?”

INRIKES. Den danska tidningen Ekstrabladet tar upp samarbetet mellan Moderaterna och Sverigedemokraterna i den skånska kommunen Staffanstorp utanför Malmö. 

Rubriken kommer från en kommentar på Aftonbladets Facebook-sida där kommentatorn verkar gilla det föreslagna samarbetet som innebär skyldighet till integration, nej till könsuppdelad simundervisning, tiggeriförbud förbud mot halalkött i de kommunala köken, med mera.

”Utmärkt. Bara resten av landet kunde följa efter” kommenterar några andra och följer upp med att ”Barnen måste gå till svenska skolor och för etablera sig i vårt samhälle”. 

-Pettersson menar att det är självklarheter, islam har ingen framtid i vårt land eller i Europa, de som vill något annat har drygt 50 andra länder att välja på…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

3 thoughts on “”Ska vi flytta till Staffanstorp?”

  1. Sitter nu och ser på Statsministeromröstningen på TV 4 och det är ett JÄVLA SKITSNACK hela tiden om att SD är orsaken till att t.ex. Björklund och Lööf inte kan rösta på Kristersson. Trött på alla IDIOTER i vår RIKSDAG! Allt är SD fel, SD SD SD SD SD SD SD,
    SÅ FEL DE HAR!
    ÄCKLIGT MED L och C GODHETS FJÄSK!

Kommentera