Bert Brölar


Bert Is Back

Bert mår illa, Annie Lööf är inte klok


4 responses to “Bert Brölar

 • Grune

  Vad jag inte tycker om hos dig ,det är att du som är mångmiljardär och helt oberoende av andra klankar ner på dom so är beroende av sjukvård, skola och övrig välfärd här i detta land.
  Allt det som våra politiker är valda för att åstadkomma i landet är på grund av sådana som dig satt ur spel p.g.a. dessa enorma pengar som läggs ut på invandringen som DU ser till att öka oavbrutet och får kosta hur mycket som helst.
  Du och dina kompisar i miljardärs klubben har tyvärr inte tillräcklig hjärnkapacitet att begripa att dessa pengar skulle kunna användas till att dina gamla föräldrar eller du själv skulle kunna få läkarhjälp om ni behöver det, eller att dina eventuella barn skulle kunna gå i skolan och lära si det inte deras mamma har fått lära sig, nämligen FOLKVETT.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mycket bröl men ingen verkstad !

  Gilla

 • assad

  Jag gillade inte Bert efter hans ”flykting” förläggning, men jag ändrat åsikt igen. Bra, modigt och slagkraftigt!

  Bert is the man!

  Gilla

 • Grune

  Stackars lilla Amanda. Det kan inte var lätt för dig att gå genom livet och helt sakna hjärnceller. Tyvärr är mentalsjukhusen nedlagda i Sverige så du får söka dig utomlands

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: