S-topp, världsmästare i att kasta sten i glashus

ANSTÄNDIGHET. En av de socialdemokratiska topparna i Stockholm, Karin Wanngård, twittrar om anständighet. Martin Westmont (SD), ledamot i Stockholms kommunfullmäktige, har under det senaste halvåret plockat ut dubbla ersättningar. Utöver att vara arvoderad förtroendevald har han fått 50.000 kronor i månaden för en heltidstjänst som sin egen politiska sekreterare. Oppositionsledaren Karin Wanngård (S) dömer ett helt parti och vill se över regelverket som de etablerade partierna tagit fram.

-Pettersson antar att om Westmont gjort något brottsligt så blir det polisanmälan, men kanske olämpligt, eftersom Wanngård vill se över regelverket, men frågan är om man som socialdemokrat bör dra ned ett helt parti för en enskild persons fifflande. Jag har inte sett Wanngård twittra om nedanståendes parti eller deras anständighet.

Karin har du glömt Sahlin, Juholt, Shekarabi, Wallström, lottförsäljning till skuldsatta, SSU, Anna Sjödin, Lennart Geijer, Laila Freivalds, Ola Rask, Lena Hallengren, Karin Jämtin, Marjasin, Ibrahim Baylan, Ylva Johansson, Anna Johansson, och många, många fler.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “S-topp, världsmästare i att kasta sten i glashus

  1. För er som inte minns så är det samma Karin Wanngård som ville ge körkort, jobb och bostad till återvändande IS-terrorister.

  2. Sossarna är väl ändå mästarna i mygel och rackarespel.
    Men generellt så verkar politiken attrahera vigulanter och personer med tveksam moral.

  3. Karin är nog mest avundsjuk, för att hon inte kom underfund med att göra så själv. Men den största frågan återstår, vilka är det som gjort regelverket egentligen ?
    Även hur många gånger det har gjorts innan SD kom in där ?

Kommentera