S-topp, världsmästare i att kasta sten i glashus


ANSTÄNDIGHET. En av de socialdemokratiska topparna i Stockholm, Karin Wanngård, twittrar om anständighet. Martin Westmont (SD), ledamot i Stockholms kommunfullmäktige, har under det senaste halvåret plockat ut dubbla ersättningar. Utöver att vara arvoderad förtroendevald har han fått 50.000 kronor i månaden för en heltidstjänst som sin egen politiska sekreterare. Oppositionsledaren Karin Wanngård (S) dömer ett helt parti och vill se över regelverket som de etablerade partierna tagit fram.

-Pettersson antar att om Westmont gjort något brottsligt så blir det polisanmälan, men kanske olämpligt, eftersom Wanngård vill se över regelverket, men frågan är om man som socialdemokrat bör dra ned ett helt parti för en enskild persons fifflande. Jag har inte sett Wanngård twittra om nedanståendes parti eller deras anständighet.

Karin har du glömt Sahlin, Juholt, Shekarabi, Wallström, lottförsäljning till skuldsatta, SSU, Anna Sjödin, Lennart Geijer, Laila Freivalds, Ola Rask, Lena Hallengren, Karin Jämtin, Marjasin, Ibrahim Baylan, Ylva Johansson, Anna Johansson, och många, många fler.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “S-topp, världsmästare i att kasta sten i glashus

 • Martin

  För er som inte minns så är det samma Karin Wanngård som ville ge körkort, jobb och bostad till återvändande IS-terrorister.

  Gilla

 • Kent

  Sossarna är väl ändå mästarna i mygel och rackarespel.
  Men generellt så verkar politiken attrahera vigulanter och personer med tveksam moral.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Karin är nog mest avundsjuk, för att hon inte kom underfund med att göra så själv. Men den största frågan återstår, vilka är det som gjort regelverket egentligen ?
  Även hur många gånger det har gjorts innan SD kom in där ?

  Gilla

 • tikamax

  Synd att det förekommer. MAN gör bara inte SÅ! HAN förstör inte bara för sig själv utan också SD:s förtroende.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: