Varför denna väntan?

Den politiska cirkusen i Sverige fortsätter och clownernas näsor blir allt rödare ju längre de tillåts uppträda.

Har vi i denna artikel månne ett svar på varför det drar ut på tiden?

Det blossar upp en strid om migrationspolitiken. Som om denna strid inte pågått i många år.

Moderaterna vill ta itu med migrationspolitiken även under rådande stiltje. Sker inte detta kan Sverige återgå till den generösa migrationspolitik vi hade innan 2015 års kaos. Moderaternas migrationspolitiske talesperson vill att övergångsregeringen skyndar på så att Sverige inte hamnar i samma läge som vi var i när kaoset uppstod.

Detta vill inte Miljöpartiet och Centerpartiet som menar att en övergångsregering inte bör lägga fram tunga förslag som har en tydlig politisk inriktning. Centerpartiet och Miljöpartiet alltså. Två partier som anser att den skärpta migrationspolitiken är dålig och bör lättas upp. Två partier som vurmar för större asylinvandring utan att ens ha svar på hur dagens alla problem ska lösas.

Finns det en medvetenhet i Annie Lööfs agerande efter valet och är det egentliga målet att återgå till en generös asyl- och anhöriginvandring? Annie Lööf alltså.

SR

13 thoughts on “Varför denna väntan?

  1. Även om M KD SD fick igenom alla sina migrationspolitiska förslag skulle det inte förändra ett dugg. Vi har 2-3 miljoner utomeuropeer i landet, som generellt är yngre och fruktbarare än svenskarna. Vidare kommer den veka politiken från det här ”konsevativa” blocket inte påverka massinvandringen mycket, det skulle fortfarande strömma in anhörighinvandrare, kvotflyktingar och mängder skulle bara omdefiniera sig som arbetskraftsinvandrare där alla tre partierna har oerhört vek politik. Till exempel, i det förment hårda partiet SD så skall arbetskraftsinvandrare kunna stanna i sverige och söka nytt jobb om de förlorar det jobb de fick invandra på.

    Dessutom, och ännu viktigare än vad som råkar stå i partiernas partiprogram. Så är hela förvaltningen allas-lika-värde-godare-än-godast-dårar. Så politikerna kan ju sitta och snacka och utreda där uppe på toppen, det påverkar ingenting alls.

    Den här regeringsbildningen har helt annan betydelse. Och det är, vem skall sitta vid rodret när skiten rasar. Personligen hoppas jag verkligen på att SD får stort inflytande. Så folk kan se att massinvandringen fortsätter som vanligt även med SD med vid bordet. Och att vardagen fortsätter att försämras som vanligt. Men det finns inget underlag för en M+KD stödd av SD regering.

    Vad som kommer hända är att sosseblocket bildar regering, i någon konstellation. Eftersom de har betryggande majoritet. Hela väntan och manövrerandet handlar om att skapa en situation där C och L kan säga, ja ja vi vill verkligen inte regera med sossarna men nu måste vi ta ansvar för landet. De vill skapa en situation där folk börjar kräva att det ska bildas regering. För att minimera framtida svekdebatt.

  2. Ja en trolig teori, men med tanke på att ”Koppartaket” är med i Bilderberg grupper så kan undra var hennes sympatier finns (mycket invandring = billig arbetskraft)

  3. Totalt skrämmande!
    Ärligt talat är jag rädd för hur det ska bli, jag börjar inse att Lööv mfl inte alls är blåögda och verklighetsfrämmande utan de vet precis vad de gör och målet är att krossa Sverige.

    De gör sin del i vad jag trodde var konspirationsteorier, men som har visat sig vara enda förklaringen på denna gigantiska gödselhög av absolut idioti!!

  4. Den generösa migrant-politiken har inte stramats åt, däremot har gammel-media ofta tjatat om det.

    Men annars har det även positiva sidor med väntandet.
    Inga nya skatter har synts, inga galna beslut har fattats, inga ytterligare 9000 illegala utan asylskäl, har rödslinkan kunnat besluta om.

  5. Får Annie Lööf sin politik igenom så så är det good bye för oss Svenskar och våran ekonomi och välfärd som redan är svår att reparera efter fyra år av penning skyfflande till alla invällare . Har säkert kostat minst 150 miljarder om året med allt som kriminalitet ,boende,bidrag osv.

      • Nej, efter 40 av en totalt okontrollerad massinvandring så går det inte att rädda Folkhemmet och det förstår 7 klövern som bär hela ansvaret och även J.Å men att erkänna det rakt ut till allmänheten det gör ingen politiker från V till SD, det vore politiskt självmord !
        Man fortsätter bara att ljuga både för det naiva svenska folket om att man vill kan och tänker göra något åt det kriminella anarkisamhället i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

KommenteraAvbryt svar