Centerpartiet röstar nej till sin egen politik och till Ulf Kristersson

REGERINGSBILDNING. Centerpartiet kommer rösta nej till Ulf Kristersson i onsdagens statsministeromröstning, eftersom man inte vill ge Sverigedemokraterna något inflytande. 

– Den här frågan handlar inte om Alliansen eller Ulf Kristersson utan om Sverigedemokraterna och den maktposition de skulle få i en sån här moderatledd minoritetsregering, säger Lööf.

-Pettersson noterar att centerledaren överger sin egen politik på grund av Jimmie Åkesson, nåväl jag har en viss förståelse för det. Sverigedemokraternas viktigaste områden är rena nazismen, eller hur Annie?

 • Restriktivare invandringspolitik
 • Kortare vårdköer
 • Krafttag mot brottsligheten
 • Förbättringar för fattigpensionärer

Som synes, rena rama nazismen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

26 thoughts on “Centerpartiet röstar nej till sin egen politik och till Ulf Kristersson

 1. Mest troligt har Lööf blivit lurad av sin amerikanske handledare. Globalisterna tänker sig naturligtvis att Lööf skall regera ihop med Sossarna. Vilket kommer göra att både L och C utraderas valet 2022. Särskilt som det då kommer vara djup ekonomisk kris. Med följd att hela fårskocken väljare i sverige rusar över i Ms och SDs famn. Som readan är globalistkontrollerade. Och sen kan de verkligen göra vad de vill mot oss. Är tanken.

 2. Hoppas att Annie åker ut riksdagen om det blir ett nyval. Högmod går ju före fall. Men förmodligen finns det muslimer som kommer att ge henne stödröster samt till Jan Björklund och hans Liberaler. De hade antagligen åkt ur riksdagen annars.

 3. Annie lööf talar alla mäniskors lika värde , men hon och hennes parti skiter
  totalt i fattig pensionärernas vardag som er eller mindre lever i misär.
  Vilken lögnar fjolla

  • Vad jag inte kan förstå är Socialdemokraterna som sedan tidigare har samlat sig för arbetarna och vill ha sina rättigheter. Som gick sida vid sida när de sjöng internationalen. Som nu glatt lever på gamla meriter. Falsksång och deras rättvisetänk helt som bortblåsta. Visst är de flesta hjärntvättade men inga som S. Min släkt var hederliga S och de skulle vända sig i sina gravar om de kunde se hur S agerar mot sina egna. De här ett fullkomligt förakt mot de svaga i vårt samhälle

  • Mussolini hade också ”Avanti!” som slogan
   Det gick ju sådär
   Samma med Macron
   Går inte så bra där heller.
   Fast färre döda. Än så länge

 4. Dom talar på TV om svårigheter att sova i höstmörkret men det är inte lätt att sova när vi har ett gäng mentalpatienter som springer omkring i riksdagshusets stora sandlåda och inte gör annat än ställer till ett helvete för 10 miljoner innevånare i Sverige

 5. Vi är sakta men säkert på väg mot nyval…. Vad händer då..?? (SD) +5 %-enheter, (C) halverat och (L) åker ur riksdagen. Hur enkelt kommer de att få att bilda en regering efter det..??

  • 7-klövern kommer aldrig låta det gå till nyval då dom vet att SD kommer att gå starkt farmåt
   Som av en händelse kommer man överens på sista talmansförsket att Annie Rööv blir statsminister
   Då kan man visa att man gjort allt som är möjligt för att kompromissa och resultatet blir det som redan varit klart det senaste året

 6. Kan Ulf Kristersson istället kan bli bostadsminister, godtyckligt i vilken regering; han verkar ju vara en jäkel på att vaska fram lägenheter.

 7. Det enda man kan vara 100% säker på är att denna sandlådecirkus kommer att fortgå i den stora lekskolan riksdagshuset ända tills det kommer in VUXNA personer i riksdagen och tar hand om barnen i sandlådan.

 8. Partiledare som tillsammans med partiledning, som inte har förstått att vi har demokratiska val, för att respektera medborgarnas ställningstagande och åsikt.

  Är definitivt inte lämpliga företrädare för svensk demokrati och alla svenska medborgares vilja.

  Varför har vi så många svenska politiker som har glömt bort att prata om vad väljarna vill, istället för vad de inre partiledningen vill?

  Väljarnas åsikt och röst glöms bort i varje diskussion, debatt eller media inslag. Respekten för väljarens röst, sorteras helt enkelt bort för det egna personliga och egoistiska tyckandet.

  • Valet vi hade i September var det mest onödiga valet i Svensk historia.Där gick massor av folk ut och röstade och sedan struntade politikerna fullständigt i detta och bara fortsatta med sina leksaker i sandlådan.

 9. En inkompetent maktgalen människa som kommer att orsaka en nyval till en kostnad på 400 miljoner skall sparkas !
  Jag har inget emot nyval, men splittringen är total tack vare Annie. Undrar vad hennes väljare tänker ?
  Att sparka Lövén plan A utan att ha någon plan B är obegripligt. Lööf vill bara ha kronan för sig själv.

  • Maya – håller med dig till 100%.
   Annie Lööf tror jag, ser sin chans att få bli statsminister! Hon har numera ett ständigt HÅNFLIN på sina läppar och jag känner att det föraktet är riktat mot SD:s väljare……”Ha ha där fick NI” HA HA!

   • Hon säger gång på gång klart och tydligt att jag kommer bara att stödja en regering där jag är statsminister.

   • Nu kommer inte Annie Lööf bli statsminister som tur är, och det får man” tacka” Stefan Löfven för. Inte en chans på miljonen den maktgalna svetsaren blir en betjänt till Lööf. Så cirkusen kommer fortsätta och sluta i nyval.
    Och det borde göra några lite nervösa. Främst Björklund.

  • Jag tror målet med Lööfs manövrer efter valet är att skapa acceptans hos henns väljare för att hon ska stödja en sosseregering.

 10. Eftersom Rödluvan och hennes uppdragsgivare (Bilderbergarna, FN, NWO etc.etc) vill ha fortsatt massinvandring så har väl marionetttfjollan inget val…

Kommentera