Har Sverige erbjudit Asia Bibi asyl!?

INSÄNDARE. Har Sverige erbjudit Asia Bibi asyl!? Annars måste vi omgående göra det! Eller hur? Har Margot Wallström starkt fördömt de krafter som vill avrätta Asia? Och borde inte Sveriges feminist-Rambo omgående sätta sig på ett plan till Pakistan för att personligen hämta Asia och hennes familj, och flyga dem till Sverige!

Asia Bibi med två döttrar för länge sedan. 

Att Asias liv är i extrem fara kan inte ha undgått någon. Tusentals människor demonstrerar för att de vill se henne dö. Tusentals människor vill slita henne i stycken med sina bara händer, stena henne, hänga henne, halshugga henne.

Ändå har hon nekats asyl i England!

England törs inte!

England är rädd för att landets muslimska befolkning ska bli kränkta och därmed utföra terrorhandlingar!

Jaaaha….så vad väntar Sverige på? Det är väl nu Sverige ska klamp-i-stampa fram, längst fram i ledet, och tydligt visa andra länder hur man uppför sig i en sådan här situation och omgående erbjuda asyl. För är det någon som har tydliga asylskäl så är det Asia Bibi.

Sossarna har råmat om att vi ska känna oss stolta över den migrationspolitik Sverige fört och som kallar sig för världens första feministiska regering. Nu har de chansen att faktiskt göra något rätt. Erbjud Asia Bibi asyl! Omgående! Idag!

Låt oss som konstant kritiserat den migrationspolitik som förts de senaste 30 åren för en gångs skull känna att något gjorts rätt!

Har 10000 män utan asylskäl fått stanna, borde en dödsdömd kvinna också få en chans!

Karin

Om Asia Bibi på bloggen…

7 thoughts on “Har Sverige erbjudit Asia Bibi asyl!?

 1. Nej nej nej! Margot kan absolut inte ge asyl till Asia Bibi. Det blir så tråkig stämning på Nobelfesten om Pakistans ambassadör blir på dåligt humör. Man får offra lite för trevnadens skull när Pakistans och Saudiarabiens ambassadörer ska frottera sig bland alla andra på festen som har rätt åsikter om allas lika värde medan Jimmie sitter hemma.

 2. Situationen är den, i praktiken, att Pakistanska myndigheter ”räddat kvinnans liv” genom att spärra in henne. Denna kvinnas öde i ett islamskt land är ingen engångsföreteelse. I bl a Jordanien och Egypten finns många (överbelagda) fängelser där hedersutsatta och hädelseanklagade typ den pakistanska kvinnan är fängslade.
  Men de lever i alla fall t v, räddade av myndigheter.

  Självklart är våra politiker och högre tjänstemän inte enbart ”syltryggar” sett mot inrikespolitiska omständigheter, utan även i utrikespolitiska. Ta in kvinnan, så att islam i Sverige får bekänna färg.

 3. Sverige har nog blivit för islamskt för att vara ett säkert land för Asia Bibbi alternative som är säkrare är Ungern, Polen, Tjeckien, Slovakien och Portugal.

 4. Är det någon som på allvar tror att Sverige skulle ens fundera på att ge en kristen människa asyl? Sverige har alltid öppnat dörren för vissa individer. Exempelvis Amerikaner som deserterade från Vietnam krigen fick stanna, men Cubaner som som flydde undan Castro skickades tillbaka.

 5. Det törs de inte, Salafisterna skulle känna sig kränkta.
  Jag ha alltid känt ett illamående när jag tänker på det som drabbade Judarna och känner empati för det Judiska folket, men när vi kommer till Muslimer känner jag inte någon medkänsla, tvärt emot. Då vakna känslor
  som kräver ”The Final Solution”

 6. Eftersom vi knappast har yttrandefrihet längre i Sverige utan döms när uttryckt fel åsikter numera, skulle hon antagligen åtalas för sina åsikter här så fort hon landat. Istället har våldtäktsmän skyddsbehov eller andra som riskerar straff om de utvisas!

Kommentera