94,5 % av de gängkriminella har en utlandsfött förälder och 82,2 % har två utlandsfödda föräldrar

BROTTSLIGHET. Idag presenterades en rapport från Institutet för framtidsstudier som visar att totalt drygt 15.000 person ägnar sig åt extremism och organiserad brottslighet som vi skrev om tidigare idag

Bild från Expressen

– Pettersson vill dock påminna om en artikel i Expressen från sommaren 2017, den handlar om de gängkriminella i Stockholm.

Mellan 500 och 700 gängmedlemmar i 49 olika nätverk kopplas till de många gängmorden i förorter som Sundbyberg, Rinkeby och Kista – det visar de senaste analyserna från polisens satsning mot gängkonflikterna, projektet Mareld.

40,6 procent av personerna är utrikes födda, medan 82,2 procent har två föräldrar som är utrikesfödda. Om man räknar dem med minst en utrikesfödd förälder är siffran 94,5 procent.

Innan den 31 december 2003, räckte den med att en förälder var född utomlands för att barnen ansågs ha utländsk bakgrund. Nu måste båda föräldrarna vara födda utomlands. Och tredje generationen kommer att räknas som svenskar, det var inga problem förr men nu…

Främsta ursprungsländerna för kriminella är Irak, Bosnien, Libanon, Somalia, Syrien och Turkiet. Alltså inte från Thailand, Indien och Kina. Det är skillnad på folk och folk.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

-Pettersson noterar något som Expressen inte skriver, att de länder där de flesta brottslingarna kommer ifrån är muslimska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

20 thoughts on “94,5 % av de gängkriminella har en utlandsfött förälder och 82,2 % har två utlandsfödda föräldrar

 1. Inte konstigt med den värdegrund och mördar-religion som dessa blir uppfostrade i . Där ser man ibland när man är ute och handlar hur dom låter barnen stöka runt och göra som dom vill Säkert så hatar dom oss Svenskar som är kristna också och det verkar som det är fritt fram att råna och våldta oss . När sonen har vuxit upp så blir han familjens överhuvud (ofta beväpnad)och där har man ju sett hur döttrana blir behandlade med hur dom ska klä sig och även gifta sig med någon i sitt forna hemland som dom har ( flytt) ifrån. Fy fan vilket skitland vi har fått tack vare denna invällning av dessa muslimer där våran ekonomi har gått åt helvete med att pengarna inte räcker till skola ,sjukvård,försvar ,mm 🙁

 2. Men dom blir lönsamma lite längre fram, Stefan Löfven.
  Är det när dom säljer narkotika och stöldgods, Stefan Löfven?

 3. Nu är propagandan på i fullt ös. Ena sidan väljer adjektivet ”svenskfödda” för att beskriva de kriminella. Andra sidan påstår att ”högerextrema” är dubbelt så många som vänsterextrema. De senare är dessutom ”välutbildade” som om det vore ett alibi.

  Nationalencyklopedin definierar ”svenskfödd” som ”född av svenska föräldrar” inte ”födda i Sverige”. Dessa brottslingar är av utländskt härkomst det vill säga utlänningar. Vi har över tid haft en betydelseglidning. Utlänning har blivit invandrare och som grädde på moset anser SCB att du inte är andra generationens invandrare om du har en inhemsk förälder som tidigare. Statistiker har fört fram att halva den gruppen borde räknas som utlänningar och halva som svenskar för en rättvisande statistik.

  När det gäller de ”högerextrema”, det vill säga nynazisterna förstår alla som vet att nazism är tyska och en förkortning av nationalsocialism att det inte har med ”högersidan” i politiken utan med den kollektivistiska sidan att göra.

 4. Sveriges politiker och polis har uppsåt till mord på oss. Eftersom politikerna här vet att fler IKEAkniv- och Akilovmord på svenskar kommer ske men ändå fortsätter de. Exempel: Deras straffbara underlåtenhet att ens göra anständiga försök att utvisa bl.a. de 15 000 redan dömda till utvisning, Akilov var bara 1 av dessa 15 000, han mördade 5.

 5. De flesta brottslingar tillhör alltså ISLAM! Islams troende anser sig moraliskt helt överlägsna Européerna. Själva har Islams anhängare förstört sina egna samhällen till den grad att deras gräsrötter inte anser sig kunna leva där och skall till varje pris ta sig till Europa, trots att de anser Européerna moraliskt förfallna. Sedan gör de ALLT för att införa sitt egna ”överlägsna moraliska samhälle”, vilket alltså är fullständigt förödande där detta råder. Vilken LÅG moral visar inte dessa samhällsförstörare upp. Deras ideologi har bara EN avsikt, nämnligen att snylta och parasitera på alla som INTE vill följa ISLAM.
  Islam försätter allt i sin väg i SLAVERI!

  • Det är med stor sannolikhet den största anledningen till att de flesta partier absolut inte vill ha ett extraval. Det måste undvikas till nästan varje pris.

 6. Under denna rubrik lägger jag in en liten information eftersom det i dag 12 november firas 100-årsdagen av underteckningen av nya statsfördraget.Detta innebar införande av demokrati och slutet för Kejsarn.
  Redan 2 år
  senare,fick t.o.m. kvinnorna valrätt.Även om det då var annorlunda färg på valkuverten för de feminina, därmed kunna skilja agnarna från vetet !! 😉

 7. Fast väntar bara, på låååååång sikt så blir det lönsamt enligt Löfven. Han menar nog efter nästa istid när hela landet ligger under kilometer av is, då mina vänner väntar paybacktime.

  • Men den största nyheten på SVT är att alla barn får egna bankkort !!!

   Tack vare detta så lär barnen sig ALDRIG VAD PENGAR ÄR !!!

   Ps lärde mina barn vad pengar var genom att de fick panta PET och använda pengarna till att betala vad de ville ha.
   Dessutom fick de ”transportera” PET till affären med hjälp av cykel eller moped (med dessa pengar fick de tanka moppen) !!
   Visade dem också vilka kostnader som jag (ensamstående) hade t.e.x. kostnad för boende och mat !!!

   Deras kommentar var oftast ”mamma hur gör du” !!
   Det har jag också undrat över nu, många år senare och mycket slit och arbete men faktiskt så ser jag mina barn som självgående men de vet att jag alltid finns här för dom.

 8. Pettersson levererar fakta på bordet !!! Annat var det med rappakaljan på SVT-text. För där tyckte man tydligen att könsuppdelningen var det viktigaste i deras svepande formuleringar. Alltså sanningen; 94,5 % importerat drägg i 1:a eller 2:a generationen. Hur kan det vara så svårt för (van)styret att inse ”orsak och verkan” ?

 9. Innebär att ca 15.000 nybyggare inte funnit något arbete i Abzurdien, och nu ”tvingas” leva på brott av olika slag.Det är dessa som ”svittsaren” på sikt,lovat bli en stor tillgång för landet !

  • Miljömupparna påstår ju att vi har tio år på oss, innan skiten träffar fläkten. Jag tror att nybyggarna blir lönsamma, i nästa liv. Om det nu finns något sådant. Det viktigaste är att tro. På allt globalisterna säger.

 10. Att det ska vara så svårt att fatta för vissa ?!?!?!
  Fler och fler blir tvungen att inse att det är sanningen………
  Det verkar som vissa, utom 1,2 miljoner SD väljare är inne på
  Att låta deras inkompetens förstöra vårt land med sin oförmåga
  att inse fakta.
  Man blir fan orolig, dom flesta politiker borde ställas inför rätta
  och spärras in.

  • Fängelsevistelser är i de flesta fall för 7 Klöverpolitiker, tjänstemän och deras rådgivare ett alldeles för milt straff.

Kommentera