Stäng

Italienska skolelever och svensk press har olika uppfattning

UTRIKES. Italiens vice premiärminister och inrikes Matteo Salvini, som är partiledare i det invandringskritiska partiet Lega är inte populär hos svenska politiker och journalister eller hos EU. Anledningen är att han inte hoppar när EU säger hoppa utan protesterar mot EU:s invandringspolitik och har stängt Italiens hamnar för migrantfartyg. 

Titta på filmen när minister Matteo Salvini besöker en skola i Italien, och föreställ er Stefan Löfven, Kristersson eller någon svensk politiker i samma situation. Det verkar som de italienska skoleleverna inte bryr sig om vad svenska medier tycker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 reaktioner på “Italienska skolelever och svensk press har olika uppfattning

 1. Det hade nog våra Svenska skolelever tyckt om Åkesson hade blivit statsminister och besökt skolorna. Vad jag hört dom praktikanter som jag haft berättat om hot och våld från vissa invandrarungdomar som skapar otrygghet på dom skolor dom går i .

 2. Men Maos lilla röda och mångkultur utan kristendom är väl populär bland svenska politiker och journalistkåren ?

 3. Det finns ett antal politiker inom EU som värnar om sina nationer, sin befolkning men dit kan man dessvärre INTE räkna våra s k ”politiker” inom sjuklövern.
  Vi betalar världens högsta skatter för att utrota oss själva!
  Vi betalar för masskoloniseringen av MENA-individer som kommer att vara livstidsförsörjda, under flera generationer, av oss Skattebetalare!
  Vi utrotar ”indirekt” oss själva för att müslimerna skall få bilda ett kalifat och tillbe peddon muhammed!

 4. SVERIGES POLITIKER/MEDIA HAR VARIT SÅ FRUKTANSVÄRT BRA på EN ENDA SAK, ATT baktala, att ”kränka”, att ”snacka skit om SD”, att ”öppet visa sin AVSKY för partiet”, utan att ha ANNAT ATT GÅ PÅ ÄN VAD DE LÄST I MEDIA.

  MAN FÅR SÄGA ATT ANTIPROPAGANDAN AV SD HAR VARIT LYCKAD! MAN FÅR SÄGA ATT POLITIKER I SVERIGE ÄR BRA PÅ 1 SAK, ATT ÖPPET VISA SIN AVSKY OCH SIN MOBBNING AV SD.

  Man skulle kunna tro att de lärt sig denna ANTIPROPAGANDA från ett ANNAT LAND.

  Abro pådet så är ”HUNTING HITLER” EN BRA SERIE i 10:an. Varje lördag kl. 16.00 och kl. 22.00 med repris på söndag kl. 17.00 och 22.00.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: