Mångkultur är som aceton, den löser upp det lim som håller ihop samhället och det är brandfarligt


BROTTSLIGHET. I Viborg drabbades en 7-årig flicka av allvarlig kränkning i en pool. I Kalundborg varnar polisen för män som kontaktar 13-åriga flickor med sexuella frågor. I Herning är fyra män åtalade för att ha drogat och ha våldtagit en tonåring. På Jylland har två män gripits för en monstruös misshandel av en ung kvinna. I Lystrup har en endast 6-årig flicka utsatts för sexuella övergrepp. På en fotbollsturnering i Hjørring blev en 14-årig och en 17-årig våldtagna. I Ribe är en man åtalat för allvarliga kränkningar av en 14-årig tjej. I Århus är en man anklagad för våldtäkt. På  Nordsjälland attackeras en 14-årig tjej av sex pojkar….osv. 

Hollands udenrigsminister, Stef Blok, er havnet i problemer. (Foto: MICHAEL KOOREN © Scanpix)

Det är bestialiskt, envist och brutalt. Så många liv är förstörda.

Nästan alla fall har en sak gemensam, i nästan alla fall är gärningsmännen invandrare eller barn till invandrare.

Kulturkamp BT.dk

-Pettersson säger att våld mot kvinnor inte är den enda konsekvensen av massinvandring. Våld, terror, gemensam polarisering och minskad tillit följer också med. Mångkulturen är som aceton, den löser upp det lim som håller ihop samhället och aceton är mycket brandfarligt.

Olika etniska grupper klarar inte av att leva tillsammans.

Anmälda Våldtäkter 1996 – 2017

 

Anmälda våldsbrott 1996 – 2017

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “Mångkultur är som aceton, den löser upp det lim som håller ihop samhället och det är brandfarligt

 • Onkel Björn

  Vi har säkert samma brottsutveckling här. Enda skillnaden är väl att man inte vill redovisa brott per etnicitet i detta landet, av rädsla för att de utpekade grupperna ska ta illa upp.

  Och alldeles nyss har det skett ytterligare en skjutning i landet. 2 personer skjutna i en bil i Hallonbergen, Sundbyberg. Det är väl en lågoddsare att tro att det är etniska svenskar det handlar om.

  Gilla

 • per22

  ”Mångkultur är som aceton, den löser upp det lim som håller ihop samhället och det är brandfarligt”

  Tio poäng Pettersson!

  Gilla

 • Mm

  Kvinnor och flickor, enstaka pojkar har utsetts av 7-klöverns politiker att vara de som skall offras i Sverige, för att dessa partier skall få vara goda och som de själva uttalar humanistiska och skall ta hand om alla i hela världen förutom de spädbarn och barn som svälter ihjäl i Jemen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Trygghet överallt, man blir nästan tårögd !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: