Margot Wallström försöker, men…

ANTISEMITISM. Sveriges utrikesminister och socialdemokraten Margot Wallström twittrar och ber oss att aldrig glömma Kristallnatten och judeförföljelserna, hur skulle vi kunna göra det, när de pågår än idag i Wallströms parti. Löfven, Wallström med flera är fortfarande tysta om det som händer i SSU i Malmö. 

Vi kommer aldrig att glömma att Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater bytte namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet, för att öppna upp för muslimerna.

Vi kommer inte att glömma att de kristna troende sossarna vek ned sig för muslimerna när de gjorde om sin jämlikhetsparagraf för att inte röka ut muslimerna. I den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen står det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi kommer aldrig att glömma att de svenska socialdemokraterna låg bakom att de tyska judarna fick särskilda pass. Judepassen med ett stort J på.

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

Vi kommer inte att glömma att du Margot Wallström och flera andra socialdemokrater tagit emot förtjänst och soldatmedaljer av de största antisemiterna av alla med ett leende på läpparna och det samtidigt som ni pratar om Sverigedemokraternas värdegrund.

Vi kommer inte att glömma att Sverige vägrar utvisa kriminella arabiska nazister.

Vi kommer inte att glömma att du sponsrar terrorism med skattepengar.

-Pettersson säger att det finns mycket i varje fall jag inte kommer att glömma Margot…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Margot Wallström försöker, men…

 1. Dubbelmoral i kvadrat. Det finns en högst intressant bok om de svenska koncentrationslägren/interneringslägren under tiden för andra världskriget. Vet inte om boken går att köpa längre men dem borde väl finnas på bibliotek, Svenska koncentrationsläger i Tredje rikets skugga.
  Den är högst beskrivande om hur sossarna agerade under den tiden.
  Det borde damen i fråga tänka litet på innan hon glappar.

 2. Vi ska aldrig glömma Kristallnatten. Margot Wallström och hennes återkommande klavertramp glömmer vi däremot hemskt gärna!

 3. VILKET HYCKLERI!!

  Hur respekteras vi svenskar som grupp i vårt eget land. Nej, kristallnatten lever tyvärr i högsta grad här och nu, där man försöker måla ”schwedenfrei” på våra fönster.

  Socialdemokraterna, är det parti näst v, som främst står för hoten och hatet i VÅRT land, GENTEMOT OSS!!!

  Sant: LÅT OSS ALDRIG GLÖMMA DE JUDAR SOM FÖLL OFFER OCH MISSHANDLADES DENNA DAG. För historien upprepar sig, med oss européer idag.

  6 MILJONER JUDAR IGÅR! 6 MILJONER SVENSKAR IDAG!

  Samma nazism idag, som igår som styr, även om föremålen för terrorn växlar!

  FÖR DE SOM STÅR FÖR DEN VÄRSTA TERRORN IDAG, ÄR DE SOM STIRRAR SIG BLINDA PÅ HISTORIEN, OCH INTE SER SAMBANDET MELLAN GÅRDAGENS HERRAR, OCH DEM SJÄLVA, I MAKTENS KORRIDORER AV IDAG.

 4. Under valrörelsen 2014-08-14

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/03/2015-03-20_1401.png

  Hur gick det sen?

  Miljarder av svenska skattepengar i stöd till antisemiter, palestinska terrorister, muslimskt kvinnoförtryck, dubbelmoral mm under 4 år hela vägen nerifrån juniorpamparna i SSU ända upp till högsta nivån i den feministiska stormaktsregeringen inkl Wallströms UD.

  http://4.bp.blogspot.com/-tzctPpb12yc/VQffc5tzlII/AAAAAAAACJk/Tqd592-Whfc/s1600/Dubbel%2Bmargot.jpg

  Bild från Värdegrundsbloggen

 5. Hon vill ta emot muslimer som hotar judar i Sverige samt stöder hamas med 3 miljarder och som hatar judar . Snacka om dubbelmoral. 🙁

 6. ”Utrikesblondinen” låter nästan som ett smeknamn, Kan ni inte kalla henne annat ? Något hon förtjänar, som passar bättre hennes karaktär, snarare brist på karaktär …..

 7. Regeringsbyte är akut. Margot kan återgå till Postkodlotteriet där man också lurar pensionärer. Man visar de få som vinner, men inte alla som skickar sina lottpengar till ägaren i Nederländerna.

  • Det borde väl alla veta vid det här laget att de enda som vinner på t.ex. postkodslotteriet eller casinon är ägarna.

  • Nej även detta fruktansvärda dåd av Sveriges regering,borde ihågkommas årligen. Mer än tusen asylsökande balter,tyska och andra nationer ligger nu bl.a. på Bornholms-gattets botten. Av alla de c:a 3.000 som utlämnades till Ryssland och kommunismen, överlevde endast några hundratal efter åren i strafflägren i Sibirien.

 8. Dubbelbottnad kärring utan konkurrens !!!!
  Skulle vara framgångsrik i argaleken !!!!
  Argbigga är vad hon är

 9. Jag kommer heller inte att glömma vad Margots systerparti inom Internationalen gjorde i Estland mot min släkt. Min far kom undan, inte alla dock.

 10. Om jag var hon eller hen, då skulle jag kunna ta krypa tillbaka under den sten hon/hen kommit ifrån.

 11. Ja i hennes övre del måste det vara fullständigt tomt…
  Abzurdiens största Jude-hatare yttrar sig medlidande,kring sina värsta fiender !

Kommentera