Muslimsk partiledare ber ursprungsbefolkningen flytta om det inte passar med mångkultur

ISLAM. Tunahan Kuzu, en turkiskfödd politiker och ledare för DENK-partiet i Nederländerna, har orsakat en viss uppståndelse ”Om de, holländarna, inte gillar att förändra Nederländerna där människor med olika kulturer lever … som i staden Zaandam eller i närheten av Poelenburg, kan de flytta härifrån” säger Kuzu i en intervju.

Tunahan Kusu, turkiskfödd partiledare för DENK, tycker holländarna ska flytta från sitt land om det inte passar.

Kuzu’s DENK-parti, DENK betyder tänk, är ett kontroversiellt part som växer snabbt i nederländska stadsområden där andelen muslimer är hög, till exempel i västra Amsterdam.

I det senaste nederländska riksdagsvalet, i mars 2017, vann DENK tre platser med nästan 200.000 röster. Ett år senare, i kommunalvalet var DENK överlägset störst i Amsterdam Nieuw-West och svepte bort några av de traditionella vänsterpartierna.

DENK grundades i februari 2015 av två tidigare turkiska arbetstagarpartier (PVDA): Tunahan Kuzu och Selçuk Öztürk.

DENK säger sig vilja ha ett tolerant och solidariskt samhälle men vill också upprätta ett register över så kallade ”rasister”.

Flera nederländska medier säger att DENK har en pro-Erdogan-profil. Till exempel var DENK det enda partiet i det nederländska parlamentet som inte ville erkänna det armeniska folkmordet.

Från juli 2018 på Voice of Europe

-Pettersson säger att det låter trevligt att muslimska utlänningar vill upprätta ett rasistregister över dem som protesterar och ber ursprungsbefolkningen flytta från sitt hemland, men lugn gott folk, de kraven kommer här också. Vi håller på att bli dhimmis här också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

7 thoughts on “Muslimsk partiledare ber ursprungsbefolkningen flytta om det inte passar med mångkultur

 1. ”Ett tolerant och solidariskt samhälle”, där man som alltid med denna retorik, endast värnar den egna gruppen, och de man väljer ut. Resten fördöms i solidaritetens och toleransens namn. Vi har väl fått känna av totalitär antirasism här så de räcker, i ”allas-likas-värdes” exkluderandes namn. TY SÅDAN ÄR SOCIALISMENS SANNA VÄSEN!!!

 2. Både Holland+Tyskland har en alltför stor turkisk befolkning för att det ska vara nyttigt. För att bibehålla sin identitet som Holland eller Tyskland bör man skicka hem 95% av dem tillbaka till Turkiet som är safe och har en fungerande ekonomi.
  Vad skulle Kuzu tycka om tex Turkiet invanderades av 200000 Holländare som bildade parti där och dessutom krävde att Turkarna kunde flytta om de började gnälla…..

 3. EU kommer att hyra gulagläger i Sibirien av Ryssland och dit förvisa dissidenter och motståndare till det mångkulturella infernot.

 4. De minst demokratiska och som har minst erfarenhet av detta är inte rätt grupp att tillrättavisa andra.
  Turkiet har en diger historia av övergrepp och förtryck mot dem som inte håller med politikerna och militären.

  De som förespråkar en ökad inflyttning av dessa människor är inte medvetna om den risk de utsätter alla för.
  Jag tror inte de är medvetna om att de själva tillhör dem som kommer att bytas ut vid en större demografisk förändring.

Kommentera