Försörjningskraven för hårda – Moustafa återvände till sin familj


INVANDRING. När Moustafa Janos familj inte fick anhöriginvandra till Sverige bestämde han sig får att återvända till norra Irak – trots att han fått uppehållstillstånd. Nu drömmer han om att åka tillbaka för att bygga ett liv i Sverige tillsammans med fru och barn, rapporterar SVT. 

Moustafa Jano, 41, från Syrien hann vara i Sverige i två och ett halvt år innan han beslutade sig för att återvända till familjen i norra Irak. Samtidigt fick han för första gången träffa sin yngste son.

-Pettersson antar att det inte är allt för tufft i norra Irak eftersom frun klarat sig där med tre barn i 2,5 år.

Nåväl, den 30 november 2018 är det 300 år sedan Karl XII dog och den svenska stormaktstiden var över. Tyvärr verkar inte alla våra politiker ha fattat det ännu utan fortsätter leka stormakt med skattebetalarnas pengar. Samtidigt  behandlas Moustafa Jano  väldigt orättvist jämfört med att staten hjälper 60.000 med hittepåjobb genom etableringsstödet, och 9000, eventuellt fler ljugande afghanska män utan asylskäl och id-handlingar får stanna, osv.

Be alla, vänligt men bestämt, som inte kan försörja sig själva eller som inte kan sköta sig att återvandra. Givetvis av humanitära skäl för lika barn leker bäst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Försörjningskraven för hårda – Moustafa återvände till sin familj

 • Jack

  Vilket skämt! Kriget han flytt ifrån då? Slutade det när han inte ville stanna i Sverige?
  Vilket jävla skämt. Skicka hem alla om det inte är något krig.

  Gilla

 • Brasklappen

  SVERIGE är solsystemets skitmagnet nummer ett och det startades upp av OLOF PALME, mannen som inte kunde knyta sina egna skosnören….från Östermalm, överklass med egna daddor….Nu får den korkade svenska ”arbetarklassen” betala genom ett politikerfrälse som går i OLOF PALMES fotspår med ett enormt förakt för det egna folket som tyvärr aldrig kommer att vakna….de är födda till dörrmattor och kommer att dö som dörrmattor…..

  Gilla

  • Brasklappen

   När KOMMUNINVEST går i konkurs kommer den s.k. ”välfärdsstaten” som sossarna skryter om att definitivt vara död, – du kan googla på Kommuninvest och kika vad Hans Jensevik säger på Youtube om utvecklingen….-det kräver litet mer än att läsa eller skriva en liten kommentar här och du bildar dig själv på köpet!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Hans kunskaper gör nog mer nytta i Irak, Sverige har ju ändå en enorm importerad s.k kunskapsbank att försörja !

  Gilla

 • Stenbock

  Det var ju en kulturperson och hade kanske på sikt kunnat sitta bland de andra snillen, i Kgl.Akademin ?

  Gilla

 • se ovan!

  What the fuck was he doing here in the first place?

  Gillad av 1 person

  • Citizen

   He vas getting free money, free food, free place to live in and tried to get the rest of his family here too. For free life of course. He’ll be back.

   Gilla

 • verklighetochsanning

  efter 6 månader ska inga bidrag utgå. Praxis i andra länder. Då kommer de inte. Om Irak är hemma stanna hemma och gör fler barn på ett artistiskt sätt men inte i Sverige. Vandra vidare hemåt. Heja Portugal. Där har man börjat återbetala lån både privat och offentligt. Om några år är kvisten de sitter på grönare. I Sverige tvärtom!

  Gillad av 1 person

 • Sissi

  mustafen trodde väl att BG-kontot skulle fyllas på forever utan krav 🙂
  bra artikel vilket visar på att de är lata ekonomiska snyltare. Utan bidrag 0 flyktingar-migranter, lär av >portugal

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: