SD:s ultimatum: Minskad invandring

REGERINGSBILDNING. Sverigedemokraterna vill se konkreta åtgärder för att minska antalet asyl- och anhöriginvandare för att ge sitt stöd till något partis budgetförslag, rapporterar DN. Partiet kräver att en kommande regering bygger sin budget på minskade invandringsnivåer.


”Det är ett ultimativt krav från vår sida som inte är förhandlingsbart eller utbytbart”, skriver Mattias Karlsson, SD:s gruppledare.

Moderatledaren Ulf Kristersson har tidigare öppnat för att behålla den tillfälliga asyllagen tills vidare, men det är enligt Karlsson inte tillräckligt för att få SD:s stöd.

-Pettersson säger att det är inte tillräckligt, men bättre än inget, och kanske rimligt med 17,5 procent av rösterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “SD:s ultimatum: Minskad invandring

 1. Den logiska regeringen i sverige stödjer sig på S, MP, V, L och C. De är överrens om det mesta. Och de gick dessutom till val på det. M och KD är också globalistpartier men har gått till val på att bromsa.

  Nuvarande manövrerande handlar om att C och L skulle bli utraderade nästa val om väljarna förstår att de gått över till socialistblocket. Däremot finns det inget underlag för en regering som stödjer sig på M, KD, SD.

 2. Alla partier har flaggat för ultimatum.
  Vi får se om något parti vill släppa sitt.
  Det går att bilda en regering även om ingen slopar sitt ultimatum.
  Mitt tips är att så kommer att ske, alternativet är ingen regering och det är uteslutet.

 3. Minskad invandring kan betyda allt från en person färre än förra året och uppåt… Alldeles för tvetydigt och lamt om Sverige skall kunna räddas…

  Men misstänker att även detta kommer att förkastas av M vilket visar att de är oförmögna att ändra kursen som nu ligger rakt mot avgrundens kant…
  Vi är redan halv vägs över kanten…

 4. Kan garantera att väldigt många kommer ångra sina val i framtiden !!! Framför allt alla ungdomar som har blivit hjärntvättade av vår lärarkår !!! Kan även garantera att om 20 år så finns inte tillstymmelse till välfärd kvar i detta land !!!

 5. Tja, vad ska man säga? Mer fakta kommer väl så småningom men att minska från 120 000 till 119 999 låter väl som ”Mycket skrik för lite ull”

 6. Oj vad jag inte håller med Petterson om sista meningen. Vi har fortfarande massinvandring. Det finns inget asylstopp.
  Vidare, SD behöver profilera sig. Politik handlar väldigt litet om vad som beslutas i riksdagen och väldigt mycket om opinionsbildning. När SD säger invandringsstopp -> SD stöd så börjar folk fundera på varför sjuklövern priortierar fortsatt massinvandring allra högst.

  • MartinA, vi såg hur det gick för AfS som profilerade sig rejält. Men det hör inte hit, nu har SD 17,5 procent och måste försöka påverka utifrån det i väntan på nästa val…

   • AFS är det nationalistparti i sverige som uppnått bäst resultat i historien. Dessutom har de samlat otroligt kompetenta personer och en aktivistkader. Självklart kommer inte AFS få så många röster förrän SD har fått inflytande och alla själva kunnat se vad värdelösa de är.
    Prognosen med nuvarande politik är 500 000 till invandrare fram till nästa val. Hm, nu när du säger det så, jag ser gärna att SD gör som du säger det och stödjer den massinvandringen. Det åstadkommer precis vad jag vill. Och det finns ingen som kan hejda den invandringen i vilket fall.

 7. Minskning är för lamt!

  NOLLTOLERANS FÖR INVANDRING, måste det vara idag.

  FÖR NU ÄR DET NOG MED ÖVERSVÄMMNINGEN!!!

 8. Läste med glädje i lögnblaskan X-pressen,att en ny väljarundersökning pekar på 21,5 % för SD.
  Kanske de 3,5 %-en som myglades bort i vallokalerna ?
  Nåja,just nu räcker de valsiffror som myndigheterna godkände,för att styra de två blocken dit man vill….

  • Att SD ökar är sunt och helt enkelt det enda vettiga
   värre är att C ökar, det finns fortfarande sovande naiva svenskar är jag böjd att tänka. Men nej,det handlar inte om naiva svenskar.
   Det handlar om förrädare och livströtta hjärnspöken som vill utrotas som röstar på Lööf.
   Och troligt väldigt många islamister som röstar på C,de får vad de röstar på.Fy Fasen!!

  • Fast det finns taktiska skäl för Bonniers att utmåla det så. Om alla tror att de kommer förlora på ett nval så kommer de inte acceptera ett nyval utan bilda fortsatt s regering.

 9. 100 % Rätt.
  Äntligen lite riktiga tag !!!
  Det kan inte fortsätta så här, med handlingsförlamade PK idioter
  vid makten.
  Hoppas SD håller i det här nu.
  Inga fler regeringar som tillåter detta förfall med kriminalitet, bidragsfusk
  Etc etc.
  Dags för Sverige att börja reningsbadet nu efter alla sunkiga år med
  Invandring i hejdlösa mängder.
  Kommer ta tid att städa upp bara.

 10. För Sveriges och SVENSKA folkets fortlevnad är det absolut minsta kravet man kan ha idag en totalstoppad asylinvandring.

 11. Förutom miljöförbättrande åtgärder är väl begränsad invällning det viktigaste för vårt fosterland!

 12. Ett fullt förståeligt ställningstagande frän SD. Gäller ju att hitta ”skälet” så att Talmannen får ”förbruka” det första av sina fyra försök.
  Tre kvar innan nyval.

Kommentera