Kristna Asia Bibi äntligen fri, men överlever hon…

ISLAM Den kristna kvinna, Asia Bibi, mor till fem barn, har släppts ur pakistanskt fängelse efter nio år. Bibi dömdes till döden för att ha vanhedrat islam när hon försökte ge dricksvatten åt sina muslimska arbetskamrater. Eftersom hon är kristen ansågs handlingen innebära ett besudlande av islam och Muhammed, enligt Disclose.tv. 

Bibis advokat har sökt asyl i Nederländerna, Bibi och hennes familj kommer att försöka få asyl i ett västerländskt land. Det blir inte säkert, för förföljelserna av ”otrogna” följer med de muslimska ”flyktingar” som kommit till väst.

-Pettersson säger att Islam är ingen religion – det är en dödskult…

Om Asia Bibi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Kristna Asia Bibi äntligen fri, men överlever hon…

 1. Hon kommer inte att överleva, men de bryr sig inte feministerna i Sverige om, hon är ju kristen……Skiter väl Schyman i.

 2. Skicka regeringsplanet att hämta hon och hennes familj omg. Nu vill jag påstå att planet skall användas, i stället för att Margot Wallström reser jorden runt och gör bor sig. Hon kan åka tåg.
  Har aldrig sett ett klarare asylfall

 3. Tyvärr är de inte säkra i Europa heller, där muslimernas sharialagar tillåts breda ut sig helt obegripligt. Annars är familjen ett klockrent flyktingfall och skyddsobjekt, som borde engagera media men de håller märkligt tyst. Varför?

 4. Det märkliga är att jag inte någonstans sett något om detta i Svensk pk-media. Men dom har ju sidorna fulla med snyftreportage om afganska barn i 30-årsåldern, så det finns nog inte plats för såna här banala saker.

 5. Glappkäften Margot borde om hon nu vill säga har någon skam i kroppen komma med ett fördömande mot Pakistans regering.
  För trots allt sitter byfåne landet Sverige i FN.

 6. Hon kan glömma att få komma till Sverige, hit får bara män komma för att kvinnorna inte ska behöva åka till Gambia.

 7. Kommer Kristina Asia Bibi till Sverige, så kommer hon garanterat bli utlämnad till Pakistan med första plan.

  Kan inte bli förvånad i detta land längre !

  Feministisk regering 🤒🤕🤮

 8. Helt vansinnigt. Är barnen vuxna nu? Då måste ju hela familjen söka asyl i ett vettigt land. Stackars familj.

Kommentera