Utrikesminister Wallström: Kryp tillbaka under stenen, Peterson

Utrikesminister Margot Wallström (S) uppskattar inte den kanadensiske professorn Jordan B Peterson som nyligen besökte Sverige. – Jag tycker att han skulle kunna ta och krypa tillbaka under den sten han kom ifrån. 

Sverige och Margot röstade för detta gäng…

Wallström gjorde uttalandet under ett samtal på Kulturhuset i Stockholm i dag där hon tillsammans med filantropen Melinda Gates och artisten Robyn diskuterade hur kvinnors roll kan stärkas.
Jordan B Peterson har gett ut boken ”12 livsregler: ett motgift mot kaos” och är omdiskuterad för sin syn på jämställdhet och relationen mellan män och kvinnor.

Jordan B Peterson tycker att speciellt unga män ska stå raka i ryggen och stirra kaoset i vitögat. Varken vreden eller offerkoftan kommer att hjälpa dem, – acceptera i stället livets formidabla utmaning och sopa framför egen dörr innan du gnäller på andra och han är en stark försvarare av yttrandefriheten.

Petersons baserar syna synpunkter på vetenskapligt bevisade biologiska skillnader mellan könen, de skillnader som den svenska vänstern påstår inte finns.

En sådan man tycker alltså Sveriges utrikesminister Margot Wallström ska krypa ner under en sten.

-Pettersson undrar hur det står till hos Margot Wallström (S)? Det är det vanliga när argumenten tryter.

 • Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas ska inte krypa under en sten
 • Ismail Haniyeh, Hamas politiske ledare ska inte krypa under en sten
 • Inte saudiske kungen eller kronprinsen, inte Irans ayatollor, inte Pakistans ledare, inte Erdogan och många andra ska inte krypa under stenar, tvärtom. Till Fatah och Hamas säger Wallström, kasta ni stenar så betalar jag…
En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter “The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

27 thoughts on “Utrikesminister Wallström: Kryp tillbaka under stenen, Peterson

 1. Kärringen har fått en medalj för alla miljarder hon skänkt av skattebetalarnas pengar till terror staten Palestina.

 2. Typiskt sosseuttalande helt i stil men Trump. Inte konstigt att den varelsen som är vår utrikesminister får fiender, utom hos den obskyra delen av världsbefolkningen.

 3. Det uttrycket kom verkligen från rätt person som tillhör den absolut lägsta begåvningsreserven !

 4. Wallströms m fl anti-Petesonska uttalanden, bevisar i stället hur rätt Peterson har. Han trampar på de ömma politiska tår kultur-marxisterna (kommunisterna) döljer för gräsrötterna!

 5. Om någon är för yttrandefrihet och verklig demokrati ska denne någon uppmana att läsa Jordan B Petersons bok ”12 livsregler: ett motgift mot kaos”. De flesta kritiker verkar hoppas på att ingen läser boken. Såg när han var på Skavlan och det tycks ha blivit en PK-värdering att vara kritisk till den och Jordan B Peterson. Jag har hittills inte hört några sakliga bemötanden från kritiker, så jag måste läsa boken.
  Här en kritisk bokrecension, som luktar förbeställd.
  https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/P3x4E7/sjalvhjalp-for-unga-arga-hogerman
  Jag hör liksom Aftonbladets politiska ledning: “Finns här någon, som kan slå ihjäl boken i en recension?” Jag kan förstås ha fel i det.

 6. Jordan Petersson fullkommligt krossade fru Lööf i Skavlan.

  Nu går Wallström ut och ger henne sitt stöd som den feminist hon är
  Det gäller att försvara sina kommande samarbetspartners
  Lika barn leka bäst

  Fru Lööf som stadsminister och fru Wallström som utrikesminister nästa regering?

  Vilka stordåd kommer inte dessa damer att kunna uträtta för kungariket Sverige?

  Bäva månde världen!

 7. En lärare sa till mig i grundskolan
  Bättre få tanken än att öppna munnen och undan röja allt tvivel

 8. Professorn uppmärksammades nu på morgonen i Tv1 av kulturbönan. Hennes roll som feminst framkom med tydlighet i hennes miner och uttalande om Jordan B Pedersens besök i Sverige. Hon var osmaklig och osaklig. Byt ut henne, QVINNOR KAN BÄTTRE.
  Jag är varken feminist eller rasist utan JBPist. #jbpism

 9. Det är inte bara Margot Wallström som spårar ur och med sina återkommande sjuka ställningstaganden skämmer ut Sverige internationellt.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/03/2015-03-11_0723.png

  Nu har regeringsbildningskaoset i Sverige efter valet den 9:e sept 2018 också blivit brett uppmärksammat internationellt.

  Så skriver världens medier om regeringskaoset i Sverige.

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/val-2018/varlden-uppmarksammar-svenska-regeringskaoset

  Sverige som tidigare åtnjöt ett gott anseende internationellt som varande en mönsterdemokrati har nu succesivt förvandlats till en monsteranarki.

 10. Med tanke på hennes reaktion, skulle man nog kunna säga att “Peterson gör skillnad!” också….

 11. Såg en annan terroristälskande sverigehatare i aktuellt ikväll.
  Fredrik Reinfeldt. Såg bedrövlig ut.
  Som en fågelholk i ansiktet
  FR kom med de vanliga pk-klyschorna angående Trump och nationalism
  .
  Han är som en raspig gammal grammofonskiva.Bara upprepar sig.
  Lite bättre formuleringar och analyser av Lars Trädgårdh vilket gjorde att det gick att se hela inslaget. Att bara se Reinfeldt är fake news.

 12. Det är bara för att hon själv är ett troll, som kommer från en stens gömmor, som hon tror att alla haft en liknande urskogsuppväxt. För att det är naturligt för henne. Hon förstår inte oss människor, som vuxit upp i villor eller lägenheter. Kort sagt, en naturlig bostad för oss människor.

  BEVISET! : Hon sa inte; “Kryp tillbaka till stenen du kom ifrån!” UTAN; “Kryp tillbaka till den sten DU kom ifrån!” Alltså säger hon med detta, att HON kommer från en sten. Men då en annan, menar hon på, eftersom hon tror att ALLA kommer från stenar. Och att alla är troll, som hon! *Smile*

 13. Äntligen har vi i nya högern fått vår guru, som står för en alternativ syn, istälet för PK-vänsterns unkna, förkastliga, förstörande dito. OCH DET TÅL INTE MAGGIE-MÄHÄT! För de vill ha enväldigt suveränt monopol på tanketern!

 14. När orden tar slut tar nävarna vid brukade man säga. Numera är det invektiv då de troligen inte vågar möta motståndaren öga mot öga. Ur ett intellektuellt perspektiv kan man se det som Davids kamp mot Goliat med den skillnaden att den intellektuelle dvärgen David åker på storstryk av resen Goliat.

  Som kuriosa kan nämnas att den islamistiska orden inte finns med i hennes CV.

 15. Hon vill väl ha sällskap under stenen där hon befinner sig med alla andra partikamrater men jag tror inte Peterson är intresserad av inviten.

 16. Som jag skrev tidigare till en vän ..
  “Jag skäms inte över hennes uttalande eftersom hon representerar absolut inte mig..
  En person som stödjer kvinnoförtryckande doktrin, ger bidrag till terrorister, stödjer “genustramsagenda” är bevis nog av bristande intellekt, men nu tog hon priset”

 17. Vidrigt,vidrigt,vidrigt som alt annat i svetsarns regering.Bulibumpa tjejen,försvarsminister som gjorde vapenfri tjänst,civilminister som var flyckting utan flyckting status.Ja ni fattar och dessa har förstört Sverige.

 18. Sossen Margot Wallström har som vanligt svårt att tolerera att det finns människor med andra uppfattningar och åsikter, än de hon själv hävdar är de “rätta”.

  Hon visar själv ingen respekt, på det sätt hon själv vill och begär att bli respekterad, i den samhällspolitiska debatten. När hon slänger ur sig en sådan horribel kommentar till den kanadensiske professorn Jordan B Peterson.

  Från Nyheter Idag………..

  “När Jordan B Peterson gästade Skavlan hamnade han i diskussion med Annie Lööf om hur kön påverkar livsval. Nu kommer en ny studie som stödjer Petersons resonemang.”

  https://nyheteridag.se/ny-studie-ger-peterson-ratt/

  Även Paulina Neuding har skrivit om “uppståndelsen” på Dagens Samhälle.

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/ingen-vill-samtala-med-jordan-b-peterson-24701

  • Jag får säga att jag NJÖT av att se Skavlan och Lööf totalt till intet gjorda DÅ DE INTE BEGREP ett enda dugg vad han pratade om!! Ha ha det var riktigt njutbart att se att GUD gav dessa personer en del “andra egenskaper” än INTELLIGENS!!! De var så ställda och så OROLIGA att deras INKOMPETENS skulle lysa igenom deras VÄL UPPBYGGDA FASAD!!
   “De de kan – får plats på ett FRIMÄRKE – de det de INTE KAN – KAN DET SKRIVAS BÖCKER OM”.

 19. Som vanligt saknar vänstern, och inte minst den outbildade lantlollan Wallström, förmåga att argumentera i sak och kommer med de vanliga korkade och motbjudande ad hominem attackerna. Vänstern uppför sig som den gjorde i Sovjetunionens international-socialister och Hitlers national-socialister.

Kommentera