Socialdemokraten Margot

Margot Wallström har gjort sig ovän med stater utanför Europa, inte minst Israel.

Kanske inte konstigt när hon företräder ett parti där antisemitism florerar hej vilt. God samtalston i den politiska debatten är inte socialdemokraten Margots starka sida.

Så uttrycker hon sin ilska mot kanadensaren Jordan B Peterson p.g.a. hans inslag i den feministiska debatten. Är detta ord som lämpar sig hos en minister?

Margot tillhör de vänsterfeminister som avskyr att män är män och kvinnor är kvinnor. Om Margot avskyr män vet jag inte, men inte ens små pojkar ska ha rätt att vara små pojkar. De ska istället skolas in ett någon genustrams i tron att världen blir en bättre plats att leva i om män blir ”mjukare” i sin framtoning.

Läs gärna vad Margots partikamrat, Johan Westerholm på Ledarsidorna, skriver om henne på bloggen. Hennes antisemitiska ådra har kritiserats på många håll. I tidskriften Världen Idag kritiseras hon hårt för sin inställning till Israel och dess judiska befolkning. För två år sedan hamnade hon på Simon Wiesenthal-institutets svarta lista p.g.a. sin uttalade antisemitism.

Håller man inte god ton mot andra, kan man inte räkna med att bemötas med god ton. Så kryp tillbaka….

6 thoughts on “Socialdemokraten Margot

 1. Ja, hon gäller verkligen förstörelse, oavsett om den är nazistisk eller ej. Men betänk vad Hitlers parti stod för: NSDAP = NationalSocialistische Deutsche ArbeitarPartai. D v s Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet. Det ENDA som skiljer dem från Maggies svenska socialdemokrater är NATIONAL annars ingår alla ingridienser i båda dessa partier. Så det är inte ett dugg konstigt att Maggie och många socialdemokrater är nazistiska antisemiter och människoförintare. INTE KONSTIGT ALLS!

 2. 23 oktober 2014 sade Wallström (som nyutnämnd utrikesminister) , – i Expressen – att hon ”aldrig träffat någon med så iskalla ögon” som Rysslands president Putin.
  När det gäller att vräka ur sig förolämpningar mot utländska statsmän tar svenska du(S)sinpolitiker täten.

 3. Margot är en vidrig person och hon har med tiden fått precis det ansikte hon förtjänar. Ett anlete som väcker avsky när man ser det.

 4. Damen vill väl sett ur hennes skruvade vänstervärld, lyckligtvis lever de flesta dock inte i samma rosa skimmer av okunnighet och förnekelse och lycligtvis är denna typ av minister är på utgående i rask fart.

  Jordan Peterson är rak, ärlig och nykter i sin syn på omvärlden så det är inte direkt konstigt att de inte drar jämnt!

 5. Hmmm…
  Typisk kommentar från en icke intellektuell person riktad mot en intellektuell dito.
  Men det vet vi sen gammalt – partiboken överspelar förståndent.

 6. Margot har ju två söner; eller vilket biologiskt kön anser hon att de har? Feministisk utrikespolitik i all ära, men inget toppar väl en sadistisk inrikespolitik?

Kommentera