Socialdemokraten Margot


Margot Wallström har gjort sig ovän med stater utanför Europa, inte minst Israel.

Kanske inte konstigt när hon företräder ett parti där antisemitism florerar hej vilt. God samtalston i den politiska debatten är inte socialdemokraten Margots starka sida.

Så uttrycker hon sin ilska mot kanadensaren Jordan B Peterson p.g.a. hans inslag i den feministiska debatten. Är detta ord som lämpar sig hos en minister?

Margot tillhör de vänsterfeminister som avskyr att män är män och kvinnor är kvinnor. Om Margot avskyr män vet jag inte, men inte ens små pojkar ska ha rätt att vara små pojkar. De ska istället skolas in ett någon genustrams i tron att världen blir en bättre plats att leva i om män blir ”mjukare” i sin framtoning.

Läs gärna vad Margots partikamrat, Johan Westerholm på Ledarsidorna, skriver om henne på bloggen. Hennes antisemitiska ådra har kritiserats på många håll. I tidskriften Världen Idag kritiseras hon hårt för sin inställning till Israel och dess judiska befolkning. För två år sedan hamnade hon på Simon Wiesenthal-institutets svarta lista p.g.a. sin uttalade antisemitism.

Håller man inte god ton mot andra, kan man inte räkna med att bemötas med god ton. Så kryp tillbaka….


6 responses to “Socialdemokraten Margot

 • Nya tankar

  Ja, hon gäller verkligen förstörelse, oavsett om den är nazistisk eller ej. Men betänk vad Hitlers parti stod för: NSDAP = NationalSocialistische Deutsche ArbeitarPartai. D v s Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet. Det ENDA som skiljer dem från Maggies svenska socialdemokrater är NATIONAL annars ingår alla ingridienser i båda dessa partier. Så det är inte ett dugg konstigt att Maggie och många socialdemokrater är nazistiska antisemiter och människoförintare. INTE KONSTIGT ALLS!

  Gilla

 • bejji

  23 oktober 2014 sade Wallström (som nyutnämnd utrikesminister) , – i Expressen – att hon ”aldrig träffat någon med så iskalla ögon” som Rysslands president Putin.
  När det gäller att vräka ur sig förolämpningar mot utländska statsmän tar svenska du(S)sinpolitiker täten.

  Gilla

 • Gus

  Margot är en vidrig person och hon har med tiden fått precis det ansikte hon förtjänar. Ett anlete som väcker avsky när man ser det.

  Gilla

 • Karlsson

  Damen vill väl sett ur hennes skruvade vänstervärld, lyckligtvis lever de flesta dock inte i samma rosa skimmer av okunnighet och förnekelse och lycligtvis är denna typ av minister är på utgående i rask fart.

  Jordan Peterson är rak, ärlig och nykter i sin syn på omvärlden så det är inte direkt konstigt att de inte drar jämnt!

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Typisk kommentar från en icke intellektuell person riktad mot en intellektuell dito.
  Men det vet vi sen gammalt – partiboken överspelar förståndent.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Margot har ju två söner; eller vilket biologiskt kön anser hon att de har? Feministisk utrikespolitik i all ära, men inget toppar väl en sadistisk inrikespolitik?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: