Danskarna tycker svenska politiker är löjliga…

REGERINGSBILDNING. I Danmark tycker man att regeringsbildningen i Sverige och fokuset på vem avsändaren är och oförmågan att diskutera sakfrågor, är rent utav löjeväckande. – Vad håller man på med, undrar danskarna enligt Mattias Lindberg. 

-Pettersson kan inte annat än hålla med…värst är nog liberalernas ledare Jan Björklund som har lovat sina barn att inte samtala eller samarbeta med Sverigedemokraterna. Om andras barn blir skjutna, våldtagna eller bortgifta struntar han tydligen i…

13 thoughts on “Danskarna tycker svenska politiker är löjliga…

 1. Sverige är bara en skendemokrati,vilket är så uppenbart nu och det är verkligen skrämmande att över 80 % av svenska folket ännu inte insett detta då de nyss röstade på samma 7 partier som bedriver ett gigantiskt folkutbyte,bjuder in all världens grova kriminella från världens alla shithole countries,välkomnar isis folk/terrorister att leva som kungar här i Sverige,SD är det enda partiet i riksdagen som är emot den Sverigeutplånande ondskefulla agendan som 7 klöverligan bedriver,SD är det enda partiet som har nationalistiska intressen och prion ,globalism och nationalism är varandras raka motsatser, globalism går inte ihop med demokrati,däremot är nationalstaten garantin för en fungerande demokrati.Därav är SD så hatade av 7 klöverligan,msm jorunalister och etablissemanget. för att de är demokratins fiender som vill oss mycket illa.

 2. Det är väl inte hans barn som är hela väljarbasen, inte ännu i varje fall?
  Då tycker jag han ska leka pappa i stället för politiker.

 3. DANMARK…NI HAR RÄTT ÄVEN I DETTA!

  Snälla, snälla Danmark…kan ni inte förklara krig mot Sverige.
  Vi lägger oss direkt, sen får ni ta över Sverige och styra Sverige med Danmarks förstånd och tänkande…..så snälla Danmark, gör oss denna tjänst….annars kommer vi snart tillhöra Talibanien, med allt sjuka!

  🇩🇰 e dejligt ! och rakryggade 🤗

 4. Nu har ju den MODERATE lekledaren i sandlådan föreslagit den MODERATE partiledaren att bida en så kallad regering så vi får samma helvete i 4 år till om det går igenom.
  Någon måste tala om för talmannen att det finns ett politisk parti i riksdagen nämligen SD som inte sitter i sandlådan, som har 1,2 miljoner röstande bakom sig och som är utsatt för Sveriges värsta mobbare.

 5. Majoren Björklund skall inte ha barn.När Gud inte gav honom gjorde han en fin insats och adopterade. Frågan är hur bra pappa han är, som lär barnen att hata vissa grupper! En mycket dålig barnuppfostran!
  Han är så korkad att han inte kan tolka skillnad på ”ensamkommande flyktingbarn -vuxna karlar) ”som tar över landet och respektlöst gör våld på folket.
  Han sade ju att de som kommer hit är inte barn utan vuxna som söker sig ett bättre liv. Det kommer en dag när hans barn kommer att hata honom.
  Som Peterson den kända amerikanska psykologen sade; När man ljuger kommer det att slå tillbaka med att sanningen kommer fram förr eller senare..

 6. Det är många Svenskar som också tycker det!
  Vi har ett, alldeles för stort, antal s k ”politiker” inom sjuklövern som borde ”byta arbete” men de lär väl inte få något annat ”vuxet” arbete.
  de föredrar sina höga inkomster för att få sitta i sandlådan och käbbla/leka!
  de behöver inte uträtta något av betydelse, ta något ansvar för Sverige, smutskasta SD var och varannan dag.

Kommentera