Alla utom de som enbart läser etablerade media vet…

BROTTSLIGHET. Den 14 september 2018 misstänks en 19 arab från Damaskus i Syrien ha våldtagit en lärarinna på Brinellgymnasiet i Nässjö. Vi och andra alternativmedier har skrivit om det, de etablerade medierna också men de utelämnar naturligtvis etniciteten på gärningsmannen, i vissa medier skriver de inte ens i vilken stad det skett. 

MSM-medias försvar är deras egna etniska regler som är mer töjbara än en gummisnodd och att etnicitet saknar allmänintresse. Detta trots att drygt 80 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av utom-europeiska män.

Fallet uppmärksammas även internationellt och exempelvis Daily Mail tycker etniciteten är intressant.

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

 

-Pettersson inser att MSM-media är inget för dem som vill veta sanningen…

TIDIGARE 2018-11-01. Arab åtalas för våldtäkt av lärare på gymnasium

BROTTSLIGHET. En elev åtalas misstänkt för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga hot på Brinellgymnasiet i Nässjö. Enligt åtalet ska han ha ofredat läraren sexuellt innan våldtäkten ägde rum och skickat meddelanden i sociala medier där han hotat att våldta henne och kidnappa en person om han inte får ha sex med henne.

– Han har hotat att kidnappa en vuxen anhörig till henne, säger åklagare Jessica Andersson.

Eksjö Tingsrätt B 1490-18.

TIDIGARE 2018-09-19. Statslös arab begärs häktad, misstänkt för våldtäkt av lärare i Nässjö

BROTTSLIGHET. I går rapporterade vi om att en elev gripits misstänkt för våldtäkt på lärare i en skola i Småland. Idag har den misstänkte begärts häktad. 

Det är en arab, född 1999, som behöver tolkhjälp på arabiska som är misstänkt enligt Eksjö Tingsrätt B 1490-18. Araben är född i Damaskus, Syrien och en så kallad statslös palestinier.

Han är tidigare känd av polisen för narkotikabrott, olovliga körningar, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning.

Enligt lärarens polisanmälan ska våldtäkten ha skett på Brinellgymnasiet i Nässjö, i fredags. Den misstänkte eleven har anhållits, har förhörts och förvaras hos polisen i Nässjö.

På onsdag eftermiddag bekräftade jouråklagare Klas Lööf att han kommer att begära att den misstänkte blir häktad. Häktningsförhandling i tingsrätten sker troligen under torsdagen.

Den misstänkte eleven förnekar brott. Enligt häktningsframställan som lämnats in till tingsrätten har brottet ägt rum mellan 12.50 och 13.30 i fredags. Som häktningsskäl har åklagaren angivit att det finns risk att den misstänkte förstör utredningen eller undanröjer bevis om han släpps på fri fot. Åklagaren begär också om tillstånd att få ålägga eleven restriktioner.

-Pettersson säger inget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Alla utom de som enbart läser etablerade media vet…

  1. Medan brottscentralen tar upp det allvarliga,
    en elev som misshandlats av en lärare.
    Stackaren blev knuffad ut ur klassrummet.

  2. Nä, istället yrar de om ålder, som om det skulle ha nån som helst relevans.

    Det är bara för att de har fördommar gentemot ålder, åt alla håll, och i alla situationer. Och det går så himla bra att ha i det åldersnazistiska land vi bor. Där ålder är anledning till mycket skit av makten. Istället borde hudfärg vara kriteriet. Jag säger inget mer.

    Och segregering av äldre i utanförskap och diskriminering, går minsann bra, fast ålder i grunlagsändringen från 2010, sätts som likvärdigt med etnicitet, kön och sexuell läggning. SÅ TÄNK PÅ DET ERA ÅLDERSFOLKGRUPPDISKRIMINERARPOLITIKER!

  3. Svenska media med SVT som en av de stora skriver och visar en syrier som kom hit blott 16 år gammal, på bild verkar han vara minst 19 vid den tidpunkten.
    Nu är han så stolt att få leva tillsammans med sin familj, vi betalar, gå i skola, vem betalar?
    Det är så tröttsamt att höra och se alla dessa nyhitkomna som säges vara sååå duktiga ha lägenheter redan möblerade precis som de redan var Sverige. Vi som står för kalaset har tydligen redan nu dött ut och har ingen plats i nyhetsbruset. Det enda glädjande för mig är att jag är 82 och snart slutar att betala skatt, sörjer dock över att jag inte får vara med om revolutionen där vi slänger ut den nu styrande tillsammans med alla deras älsklingar.

  4. Det är ju det sk ”lilla saltsjöbadsavtalet” som nästan alla ”vanliga” medier följer och som innebär att etnicitet mm på brottslingarna ska döljas för massorna så mycket som möjligt, särskilt om det rör sig om utlänningar! Händer det??
    Ja, det Händer!!.
    De försvarar sig med att påstå att de alternativa medierna ljuger genom att säga att det ska ha ”upprättats ett dokument”, men det har jag aldrig hört, utan avtalet lär vara muntligt! Och det tror jag på! Eftersom det är exakt det som inträffar!

    • Pettersson:
      Du måste ha en fjärrskådares blick… Just sådana barbarer som invaderat hela Europa,var kvällens huvudämne vid Pegida.
      Detta med våldtäkter tycks liksom deras pyromani var medfött,bland Islamisterna.
      I Dresden framkom liksom hos oss,hur lögn/propaganda-pressen tiger stilla kring dessa våldsbrott.

      • Tyvärr är denna länk censurerad i Sverige !
        Skulle vara bra med en öppen media !!!

  5. Inte konstigt att man läser alternativ media, annars får man inte veta mycket och det som skrivs i MSM media är ofta så enormt vinklat till offrets fördel så man blir helt mörkrädd.

Kommentera