Antalet illegala invandrare ökar – polisen hinner inte med

INVANDRING. Antalet illegala invandrare ökar i Södermanlands län. Polisen bara lyckats verkställa 1422 beslutade utvisningar av c:a 3000 de senaste tre åren. 

Tänk så rätt Dan Park har…

Antalet illegala i länet väntas öka kraftigt de närmaste åren, enligt Migrationsverket. Samtidigt har gränspolisen i dag svårt att genomföra sitt uppdrag och efterlyser mer resurser. – Hade vi resurser att leta efter dessa ensamkommande flyktingbarn som håller sig undan då skulle vi självklart göra det, den resursen prioriteras till andra saker som händer i samhället, säger Thomas Bergqvist, kommunpolis i Eskilstuna.

Migrationsverket påstår att det finns 20000 till 50000 personer som lever gömda i landet, men mörkertalet är stort, rapporterar SVT. 

-Pettersson skulle gärna vilja veta vilka de andra sakerna är som prioriteras i samhället? Är det något område där polisen är effektiv och inte har problem?

Fick man iväg dessa ljugande, illegala unga män utan asylskäl som kallas papperslösa och ensamkommande flyktingbarn skulle troligen otryggheten och brottsligheten minska en hel del…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Antalet illegala invandrare ökar – polisen hinner inte med

 1. Vi kan väl anta att dagens svenska samhälle är skapat av målmedvetna politiker som vet hur de vill att det skall se ut….

 2. Är bara att ge upp, den icke kristna mångkulturen har kommit för att stanna och ta över Folkhemmet det behöver man inte vara Einstein för att inse !

 3. Men varför sönda hem dom?
  Vi behöver ju 100 000 tals arbetslösa muslimer i Sverige som kan bygga upp ett nytt islamiskt
  Sverige.
  Socialdemokraterna skrev ju kontrakt med muslimerna 1999 om det.

 4. Enär vi haver vidöppna gränser, är det så väldigt lätt att överlasta polisväsendet.

  En miljon brottslingar som springer runt, rånar, våldtar och mördar – vad skall ett fåtal stackars poliser göra, annat än att gömma sig på stationen, och göra som politikerna, hoppas det går över av sig själv på något vis.

Kommentera