Behöver Sverige en ny regering?

1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse. Den offentliga makten utövas under lagarna.

– Regeringsformen, Lag (1974:152)

Folket väljer riksdag, riksdagen beslutar och regeringen ser till att besluten genomförs.

Borde vi inte kunna ersätta regeringen med några tjänstemän och kvinnor med sunt förnuft, erfarenhet och bra rykte?

-Pettersson menar vad kan bli sämre?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Behöver Sverige en ny regering?

 1. I Storbritannien är regeringen formellt ett parlamentsutskott bland andra vilket tydliggör parlamentets överhöghet.

 2. Svaret på rubriken är väl att det har ju 7-klövern med den moderate tal-nånting redan yttrat. Det behöver vi icke så länge vi inte har mer än 62 av riksdagens medlemmar som är politiker
  Den dagen vi får 100% så kan vi diskutera saken.
  Som det ligger till nu så tror jag faktiskt att vi får en bättre regering om vi hämtar kandidaterna bland flummarna i någon knarkarkvart.

 3. Det va den vidrigaste bild jag sett.
  Ett gäng pajasar viftandes med en snuskflagga för att visa vilka goda pajas ar dom är.
  Den där flaggan är ett påhitt för globalisters värdegrunder som dom aldrig själva lever efter men som vi normala människor ska få upp i ansiktet när vi ifrågasätter pajasarnas lögner och hyckleri.

   • Förlåt jag glömde.
    Och det får dom väl vara om dom vill, men dom skall inte blanda sig i politiken för den har dom ingen aning om.
    Åkesson skall vara glad att han slipper beblanda sig med detta gepäck.

 4. Det dröjer innan Sverige får en ny regering (utan SD). Talmannen måste först prova alla femtio (50) möjligheter. Kanske om 50 minus 2 månader, d.v.s senast om 24 månader har de ”vuxna” hensen käbblat färdigt.
  – Äntligen, utropas då.
  http://katerinamagasin.se/politisk-lasning-utan-losning-50-nyanser-av-do/

  Apropå ställningen som näst högst i hierakin efter HMK synes titeln – Talman – varen förlegad och bör därför skyndsamt anpassas till nutid och konungens eget vakspråk ”För Sverige – I tiden”.

  Utifrån den feministiska stormaktens värdegrund bedöms det bästa alternativet vara – Talmamman. TAL – MAMMAN där den senare delen av det sammansatta ordet väl symboliserar ursprunget till nationalstaten Moder Svea samtigt som ordet, oftast, är det första ord ett barn lär sig. Dessutom utgör de sex boxstaver en könsmix där även en riktig man kan känna sig bekväm med MA- – -N.

  När tiden är liden enligt Skånes Socialdemokraters ungdomsförbunds mål
  ändras titeln enligt konungens viljeyttring enkelt till Tal – Iman.

  Dock ser jag ett mindre problem – då – nämligen att Svärjes regent skall enligt konstitutionen bekänna sig till den Luheranska trosbekännelsen. Förvisa har ärkebiskop-hen redan öppnat en möjlighet genom en trans av religioner genom henons (fem. hen) eget valspråk ”Gud är Större”.
  Vilket val av religion den allt Större kungafamiljen kommer att göra står skrivit i stjärnorna, men lämnar de landet är regenten inte den förste som med sina nära och kära tvingats bort. Säkert inte lottlös efter sin anfaders lån till den då utblottade Svenska statskassan.

  Nu är ladorna fulla och därmed lever lyckliga Familjen gott resten av sina dar. Värre är med slotten och föremål och den svenska kulturen. Men det är blott barbari för att citera en före detting. För de som inte kommer att få asyl i ett annat land Lagom återstår bara att slava på att betala skatt. Det kan vi redan blivit lärda sen Svärje blev politiskt korrekt.

  Sörjer du över ditt öde hjälper det föga ty ”Bättre tanklös än huvudlös”. Ordspråket har ännu inte blivit mitt valspråk även om det kan förekomma perioder av hjärnsläpp när det politiska korrekta flödet uppvisar fascisteroida drag, jmf kommunistisk/nazistisk propaganda i sin ambition att förgöra den svenska nationalstaten.

  • I nattens mörker blev korrektioner och paddans förmåga dålig svenska.
   Bokstäver, Lutheranska, svenska, föredetting, slava på och betala skatt, Det har vi redan blivit lärda m.m. är mina fel.
   Dock väger de lätt mot sju(k)klöverns fel att inte släppa in SDs 1,2 miljoner i finrummet. Varken feminist, fascist, rasist eller nazist!

 5. Ja vi ska ha en regering, som praktiskt vill Sveriges bästa. Inte en regering höga på en verklighetsfientlig partipolitisk dröm. Det kan krävas personbyten i många myndigheter också för att få ordning.

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det här eventet är med all säkerhet regisserat av Alice Bah Kuhnke och kommer att ingå i hannes CV för att få en hög befattning hos Public service, tvångsfinansierat av svenska skattemedel. Fyra år vid makten ger kanske extra förmåner om man spelar korten väl och själv har lagt grunden därtill.

 7. Framför allt så behöver Sverige en riktig regering som verkligen bestämmer över landet och dess ägare, Det Svenska Folket. Det är omöjligt så länge vi slavar under EU-diktaturen.

 8. Undrar i vilket annat land skulle man få beskåda de som gör anspråk att leda ett land och folk låta sig dras in i detta cirkus

 9. Dom går över våra huvuden och bestämmer allt utan att skämmas . Dom skänker bistånd till höger och vänster till terrorist och skojar stater ,dom har mer eller mindre skrotat vårat försvar och poliskår, dom gör stora förlustaffärer utan att få straff, dom har sålt ut folkets statliga företag för att det skulle bli billigare men blev dyrare ,dom har släppt in en jävla massa invandrare som rånar ,stjäl,våldtar,fuskar och kostar oss våran välfärd, dom har snott 250 miljarder från 7e AP fonden så att våra pensionärer svälter idag mm mm. Dom har förstört vårat land som man trodde skulle bli bättre på 2000 talet och tryggare med det har blivit tvärt om med dessa politiker som Göran Persson, Fredrik Reinfeldt och nu Stefan Löfven . 🙁

Kommentera