Expressen ”autisterna på Försvarsmakten”

MEDIA. Autism är en utvecklingsneurologisk funktionsnedsättning som påverkar hjärnans sätt att hantera information. Det är vanligt att personer med autism samtidigt har en intellektuell funktionsnedsättning, bland annat i form av begränsningar i socialt samspel och kommunikation. 

Socialdemokraten och miljonären Alex Schulman publicerade på Expressen i går en krönika där han ondgjorde sig över ”autisterna på Försvarsmakten”. Expressen har ändrat i krönikan.

Läs gärna om Alex Schulman på bloggen och fundera över den mannens intellektuella kapacitet och vad han tycker om sjuka människor. Det luktar 30-tal…

-Pettersson säger att det är samma tidning som samma dag tar upp att Hanif Bali (M) sagt ”Din dumma apa” och ”pucko” till en debattmotståndare…

***Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Expressen ”autisterna på Försvarsmakten”

 1. Jag tycker det är märkligt att den där mannen får fortsätta år ut och år in. En mobbare är vad han är.

 2. Att ubåten inte längre är en ubåt beror på att den kom från ett Nato-land troligtvis Tyskland eller Holland…Då blir det plötsligt i ickehändelse hos försvarsmakten. Schulman är givetvis en tokstolle och när hade DN rätt i något de skriver om sist?

 3. Läser den innan då han ger sig på Peter Dalle. Han har gjort en film, den måste sågas då den inte är PK. Schulman verkar bitter. Han inleder med att Dalle säger Bullf-tta i SVT. Att Peder F. en hästmänniska, blir illa berörd. Då ha Sch inte varit i ett stall, där är språket ganska grovt och inte PK.
  Som bevis för att svenskar är rasister framför han att en kund säger N-ordet till en expedit. Att inte vilja bli hjälpt av en med utlädskt ursprung kanske beror på att en del inte fattar då de inte pratar svenska? Samma problem i långvården och på sjukhus för övrigt, de fattar inte vad de säger! Det är hans evidensbaserade spaning.
  Att säga autist till en överste är OK. Att säga n-ordet är inte OK. Ska Sch införa en inkvisition där han och några andra mediegenier ska godkänna vad som är skällsord och inte? Tjockis inte men säger jag proppmätt är det OK?
  Ge ut en handbok och tanka ner lite mera cash?
  Hans krönika visar ju hur illa det är tom inom den lätta underhållningen, Sch understryker detta och kan medverka i en dokusåpa där hela eliten kan gå raka spåret in i deras paradis där det finns 38 kön, pappa och mamma heter mappa och Löfven står för underhållningen

 4. Schulman har norra Europas största överbett. Med så mycket pengar är en tandställning lätt ordnat.

 5. När man läser rubriken från Schulmans undermåliga krönika, så behöver väl inte Försvarsmakten tala om vad det är som verkligen är på bilden?
  Att sedan kalla personalen för autister är åt h-e och det vore väl på plats för mer än en ynka ursäkt på två rader!

  Och att förtroendet för slaskpressen lär väl sjunka mer efter detta.

 6. Kanske, kanske inte, men…
  Alex Schulman är ju en megamytoman så honom går det absolut inte att tro på.

Kommentera