Anmälningsgraden fortsätter öka: Hur ska media och kriminologer lura allmänheten om det finns statistik?

Tino Sanandaji: “På lördagskvällen tvingades en tågvärd låsa in sig på tågets toalett – sedan han blivit attackerad av ett gäng, skriver polisen på sin hemsida. Sedan gav de även sig på en polispatrull, i Herrljunga, rapporterar Expressen.

”Polisen får larm om att en tågvärd tvingats att låsa in sig på en toalett i en vagn under färd. Han har blivit attackerad av ett ungdomsgäng på tåget”. Senare visade det sig att personerna var i 25-årsåldern…

I samband med att polisen klev på tåget klev gänget av. De gick in i stationshallen. ”Strax därefter får ledningscentralen uppgifter om att patrullen befinner sig i underläge. Ungdomsgänget uppges då ha attackerat polispatrullen” ”Poliserna fick kontroll över situationen genom att man använde pepparspray, och så kom kollegor från Borås och Alingsås och kunde hjälpa till”

Så har det alltid varit på svenska tåg, däremot pratar vi mer om tågvåldet idag. Eftersom Sverige inte för systematisk statistik på attacker mot polis, tågvärdar, ambulansförare, bussförare och dylik råder konsensus bland kriminologer att våldet aldrig varit lägre och att det viktigaste är att Sverige inte börjar föra statistik som skulle motbevisa deras struntprat. Hur ska media och kriminologer lura allmänheten om det finns statistik?

Lösningen är i stället mobila fritidsgårdar på tåg och bussar med färgglada leksaker så att socioekonomiska problem inte blir uttråkade och börjar misshandla personalen. Miljöpartiet förslag om snabbtåg har också fördelen att ungdomsgäng inte hinner slå lika mycket innan man kommer fram.

Tino Sanandaji

-Pettersson ser att Tino kommer starkt i satirbranschen, men han måste fatta att ”barnen” måste få hålla på med lite hyss. Det har genustramsarna sagt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Anmälningsgraden fortsätter öka: Hur ska media och kriminologer lura allmänheten om det finns statistik?

 1. Tino Sanandaji är inte bara klok, han är riktigt rolig också.

  Tänk om man kunde säga det, om en hel del så kallade svenska ”komiker”.

  Då skulle även landet Sverige kunna glädjas.

 2. De flesta som kommer hit verkar vara födda utan hjärnbark. Endast med dinosauriehjärnan. Kan det vara någon genetisk defekt, p g a den höga värmen, där de kommer ifrån. Eller har jag helt fel??? Ett mystiskt fenomen är det i alla fall, med alla dessa inkommande som verkar vara helt utan struktur och vett!

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Så här har det tidigare INTE varit på svenska tåg, det kan jag garantera eftersom jag har den erfarenheten. Våldet har inte heller varit så utbrett i samhället.
  Ansvaret för det ökande våldet har svenska politiker som inte är lämpade att styra Sverige på grund av bristande kompetens

 4. Rikspolischef Anders Thornberg sa häromdan att han är djupt imponerad över hur mycket polisen hinner med TROTS BEGRÄNSADE RESURSER.

  https://petterssonsblogg.se/2018/10/27/rikspolischefen-har-fattat-fel-polisen-skulle-kunna-hinna-med-mycket-utan-invandring/

  Det här är Stefan Löfvens version …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/08/stefan-lc3b6fven-varfc3b6r.jpg

  Herrarna skulle nog behöva leverera en del förtydligande svar i frågan hur det egentligen förhåller sig.

  • Varför öka allt, det kostar bara pengar. Nej, minska på saker istället, som har en korrelation till varann.

   D v s minskad invandring, ger minskat polisbehov, med motsvarande. ENKELT!!!

   Och resurserna kan användas till fattigpensionärerna istället!

 5. Ta in Sarnecki! Han är världsmästare i att förklara bort fakta hämtad ur det som kallas verkligheten!

Kommentera