SD avgör Trelleborgs framtid


INRIKES. I Trelleborg styr Moderaterna och Kristdemokraterna med hjälp av Sverigedemokraterna. SD släppte  igenom de två partierna för att sedan gå i opposition. De tre partierna delar sedan på alla ordförandeposter, vice och andre viceordförandeposter i kommunens nämnder.

Helmuth Petersén (SD) konstaterar att om SD inte fått stödet de nu fått, hade de aldrig släppt igenom M-KD-styret.

Bland annat ska Trelleborg nu polisanmäla ”ensamkommande” som ljugit på sin asylansökan. Nyanlända ska inte gå för i bostadskön och enklare boenden i husvagnar ska  införas.

Ytterligare fem motioner som SD fått klartecken för från start ska finnas, vilka Petersén dock vill hålla för sig själv tills vidare.

– Det är motioner som Moderaterna sannolikt kunnat ha lagt själva. Om något skulle hända nu är vi vågmästare. Och det är faktiskt SD som avgör Trelleborgs framtid.

Mer på SVT…

-Pettersson säger att det är självklara förslag och visar att lantisar är klokare än rikspolitiker. Frågan är varför inte dessa enkla saker används i hela landet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “SD avgör Trelleborgs framtid

 • Nya tankar

  Det ska bli intressant att se i södra Sverige, där SD har stort inflytande, hur det blir med allt. Då får kanske norra och mittens Sveriges korrumperade styren nåt att tänka på.

  Gilla

 • Mm

  Heja Trelleborg, visa vägen så att pajasarna i Stockholm får klart för sig att det är färdiglekt nu. Dessa pajaser får dessutom betalt för att inte göra sitt jobb. Dra av på lönen så länge de inte utför det som de är satta att göra

  Gilla

 • Bobby

  Dom husvagnarna måste ju såklart vara modell BAUTAENORM3000 och skall placeras mitt på gågatan i centrum av Trelleborg. Allt annat är rasism.

  Gilla

 • ruben

  Jag kan inte låta bli jämföra riksdagens problem med sagan ”kejsarens nya kläder”. Det finns majoritet enligt riksdagsordningens alla godkända regler, men det är man för fina för att erkänna? Jag förstår nog inte vad de egentligen håller på med.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Tur att det kommer och finnas bostäder för våra barn när de gått ut skolan och genom arbete bl.a. ska bekosta kostnaden för ickearbetande flyktingar.

  Gilla

 • Kent

  Verkligen något att undra över. Kanske svaret är att för mycket makt ligger i Stockholm och hos enskilda partiledare som tar hand om partibidraget som det vore deras exklusivt personliga.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Som Trelleborgare och SD:are ser jag positivt på framtiden för Trelleborgs utveckling.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: