Stäng

Sverige åt svenskarna. Som invandrare säger jag det högt…

INVANDRING. Luai Ahmed är flykting från Jemen, författare, politisk vloggare, stolt Sverigevän, meninist i Sverige: : ”Det partiet som motverkar rasism i Sverige är Sverigedemokraterna – Sverige åt svenskarna…”

-Pettersson minns folkhemmets grundare, Socialdemokrater Per Albin Hansson som sa samma sak, Sverige åt svenskarna…

Fler videor av Luai…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

3 reaktioner på “Sverige åt svenskarna. Som invandrare säger jag det högt…

  1. Har sagt det tidigare men säger igen: Det finns väldigt många kloka och duktiga personer bland våra invandrare också precis som det finns korkade och slöa personer bland infödda svenskar. Kan man inte se och erkänna det tappar man i trovärdighet. Med detta sagt vill jag understryka att jag fortfarande tycker islam är en otäck och manipulativ religion.

  2. Ungefär vad Dalai Lama sade. Tibet åt tibetanerna och Europa åt Europeerna. Censurerades i vanlig ordning av svensk lögnmedia.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: