Kaffe är det enda S har kvar att bjuda på…

INRIKES. Kjell-Olof Feldt är en av de riktigt tunga socialdemokraterna genom tiderna. Han var Sveriges handelsminister åren 1970–1975, löneminister 1975-1976, ekonomi- och budgetminister hösten 1982 samt finansminister 1983–1990. Feldt spelade en central roll inom svensk politik under 1980-talet. 

Nu skriver Kjell-Olof Feldt en debattartikel i Expressen om socialdemokraternas desperata jakt på medlemmar…

”Den 17 oktober fick jag mejl från Anders Ygeman: ”Vill DU ta en fika med mig?”

Först blev jag smickrad. Socialdemokraternas gruppledare i Sveriges riksdag ville träffa mig, säkerligen inte bara för att ta en fika, utan för att i en brydsam situation få ett råd från en gammal erfaren partivän. Mejlets text började också bra med att Socialdemokratin vill växa som folkrörelse och därför är det viktigt att ha med människor som påverkar och har uppfattningar.

Men sedan brast dessa mina illusioner. Inbjudan var riktad till ”fem av våra nyaste medlemmar”. De skulle dessutom vara väldigt färska medlemmar. För att ha chans att ingå bland de fem utvalda måste jag rusa in i medlemskapet, bli medlem före den 21 oktober 2018. För mig som blev medlem i SAP i början av 1950-talet var det således hopplöst för sent att få ta en fika med Anders Ygeman, likaså missade jag den utlovade rundturen i riksdagens lokaler…”

Läs gärna hela debattartikeln av Feldt…

-Pettersson säger att bjuda på kaffe är nog det enda socialdemokraterna har kvar att bjuda, visionerna, politiken och drömmarna finns ej kvar. Nu gäller allt makten…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Kaffe är det enda S har kvar att bjuda på…

 1. Finns det någon som vet vad det stod i alla tusentals SMS som sossarna skickade till invandrarna på valdagen?
  Var det skrivet på svenska?

 2. Alla sätt är bra utom de dåliga,heter det ju !!
  Men nog kunde socialisterna valt en annan röd idol…. T.ex. Margot skulle passat bra som kaffetant.

 3. Kjell-Olov Feldt var den sista sossen som också var en människa. När alla skyllde krisen i början på 90-talet på den borgerliga regeringen var Kjell-Olov mänsklig nog att säga att även vi sossar var skyldiga till krisen för vi gjorde de nödvändiga avregleringarna på 80-talet i fel ordning. Finns den någon som tror att Stefan Löfven någonsin kommer säga att han gjort något fel?

 4. Ja, jag tar gärna en fika med Ygeman, bara för att tala om vilken sopa han är och informera om sossarnas historia som de försöker mörka

 5. Hahahaha vilket trams sossarna håller på med. Fika med Ygeman? Vad skulle man få ut av det? Fast visst är man nybliven medlem i pamppartiet kanske det är kul?

 6. Undrar vem som är arkitekten bakom pyramidspelet, Ygeman själv? Inget förvånar mig längre och inget grepp är för skamligt för S. Nu har även Kjell-Olof facit av decennier av arrogant maktbegär, vi får utgå ifrån att han är nöjd.

 7. Apropå att köpa, samt brygga eget kaffe…..

  Att bli medlem i Socialdemokraterna kostar 240 kr/år.

  • Hur så ? När jag var SD-medlem betalade jag 200 kr/månaden – som pensionär !!! – Nu sparar jag 200 kr. varje månad – gott om kaffe får jag köpa för pengarna …..

Kommentera