”Strunta i våldet, det drabbar inte er”

BROTTSLIGHET. Det är mycket tal om gängvåld, skjutvapen och mordvågor i svenska städer, men statistik från Brå visar att risken att utsättas för våld, överfall och misshandel minskat rejält och i vissa fall halverats, påstås det. 

Steget efter…

Det våld som trots allt ökar sker ofta i gängmiljöer där både offer och gärningsmän är tidigare dömda kriminella. Det går alltså inte att tala om ”ökat våld”, eller ”ökade risker”. Våldet drabbar inte vanligt folk säger politiker, myndigheter och journalister. 

Tino Sanandaji har tagit upp några av gårdagens rubriker i kategorin ”Strunta i våldet, det drabbar inte er”:

• ”Beväpnade rånare bröt sig in hos barnfamilj – slogs med baseballträ och stal guld…Tre personer i huset blev slagna, det är oklart hur allvarligt skadade de är. – Alla är förda till sjukhus”

• ”Mannen som sköts till döds i Segeltorp söder om Stockholm var sannolikt inte den som mördarna var ute efter. Det tror polisen, som nu vädjar om tips. – Det kan vara så tragiskt att en helt vanlig, oskyldig man har blivit ihjälskjuten, och att orsaken kan vara det grova gängvåld som vi har sett ett bra tag”

• ”Hot och skottlossning i Järnvägsparken i Kopparberg var troligen riktade mot fel person”

• ”Ett taxiföretag i Malmö besköts i natt med tolv skott. Bara dygnet tidigare brann två av företagets bilar”

• ”Närlivsbutik i Vendelsö rånad – butiksbiträde misshandlat”

• Kristinehamn: ”Sköt katt som fick avlivas – två män i bil söks. Plötsligt stannade en bil till jämsides en katt. Ett skott avlossades mot katten – och sedan körde bilen vidare…– Man har uppsåtligen och med mening utsatt katten för lidande genom att skjuta den. När en patrull kom till platsen var katten vid liv men allvarligt skadad. Den hade ett blödande sår mellan skuldrorna där det pulserade blod. Katten andades tungt och kunde inte röra underkroppen och fick därför avlivas”

Så ser det ut över hela landet, oskyldiga människor drabbas, djur drabbas, ungdomar rånas, äldre rånas brutalt, bilar eldas, bränder anläggs, det skjuts, misshandlas  och våldtas, allt med politiker och journalister förnekar problemen med asylinvandringen…

-Pettersson säger att man kan inte bara skylla allt på asylinvandringen, det finns svenska kriminella och svenska psykopater men de har alltid funnits och jag menar att dem har samhället resurser till men vi klarar inte Mellanösterns kriminella…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “”Strunta i våldet, det drabbar inte er”

 1. Repris av mig. Varför beslutades det runt 1970 att Sverige skulle bli mångkulturellt, vad innebär mångkulturellt och varför tonas problemen ner i stället för att diskuteras?

 2. Det är orsaken till att många vill ha mer mångfald.
  De bor i områden som i princip varit befriade från det våld och den otrygghet som många andra lever i.

  Ett exempel är i Bromma där man i välbeställda villaområden gått samman och anlitat väktare för att slippa inbrott. Dessa människor är enbart intresserad av invandring så länge den inte drabbar dem.

  Samtidigt så är det så att dessa områden är ouppnåeliga för vanliga människor. Med priser på 10-15 miljoner så är man garanterad att inga stökiga har råd att flytta dit.

  De handlar i Bromma Blocks som är ett paradis jämfört med Kista Centrum, där är stöket och problemen stora. Så stora, att affärerna flyttar och ersätts av affärer anpassade till de nya kunderna, invandrare med helt andra köpmönster. Där handlar de bara produkter från sina egna hemländer, så mycket för någon form av anpassning till Sverige.

  Det blir mer och mer tydligt att de som invandrar, inte har för avsikt att integreras/assimileras till Sverige. De bygger upp enklaver där deras eget språk och kultur fortsätter vara det som blir parallella samhällen.
  De blir som brottscentraler som sprider ut droger, brott och vapen.
  Snart i varje svensks närhet.

  Det är det Brå rider på när de hävdar att inga ”oskyldiga” drabbas.
  Först när våldet och problemen börjar drabba dem som älskar invandringen, först då kommer en förändring att ske.

  • Man borde dyka på BRÅ och fråga vad de menar? Om de missar den tilltänkte och träffar någon annan så drabbas oskyldiga.

 3. I Sverige finns 80% nickedockor som inte vill veta något…Bara mobilen funkar så är allt bra.Nickedockor=dumskallar..Sen i skolan får man lära sig att 2+2=22 (räknesetet kallas björklundare )

  • Precis Nickedockor är rätta namnet. Fram tills dess att den underbara mångkulturen ofrivilligt drabbar deras egna underliv.

 4. Det låter tryggt att höra från ett politiskt korrekt styrt och vänstervridet BRÅ !

 5. Apropå trygga Sverige och att leva som vanligt……

  Polisen: ”Vi gör allt vi kan för att få fast dem som rånade 75-åriga Anna.”

  Hon har sprickor i bäckenet och högra axeln är krossad. På sjunde våningen på Nyköpings lasarett ligger 75-åriga Anna, oförmögen att resa sig ur sjukhussängen. Hon har inte sovit ordentligt på två nätter. När hon blundar spelas hela händelseförloppet upp igen. – Livet kommer aldrig att bli som förut, säger hon.”

  https://www.sn.se/nykoping/polisen-vi-gor-allt-vi-kan-for-att-fa-fast-dem-som-ranade-75-ariga-anna/

  • Tänk om dialogpolisen skulle lyckas få fast den eller dessa ynkliga fega kriminella parasiter och de blir dömda, då blir en belöning i form av en kort tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade lyxhotell medan det stackars brottsoffret kvinnan som inte har något människovärde i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige får lida resten av sitt liv.

 6. FY FAN att skjuta en katt bara för att det är ”SÅ JÄVLA KUL”. Fy FAN FÖR DESSA PERSONER som är i Sverige och skadar människor och djur!
  FY FAN!

  • Hysch, inte svära !
   Dessa stackars missförstådda kriminella parasiter har naturligtvis haft en svår uppväxt med trasiga leksaker eller lider av trauma på grund av krig och en en lång promenad till det mångkulturella paradiset Sverige.
   Tänk om det naiva konflikträdda öppenhjärtliga solidariska rika och generösa Sverige inte fanns, till vilken socialbyrå skulle världens människor på flykt då vända sig ?

Kommentera