Cirkusdirektören lämnar riksdagen…

REGERINGSBILDNING. ”Lämnar riksdagen och den inte helt imponerande regeringsbildningscirkusen några dagar, för att istället träffa dem runt om i landet som har gjort det på riktigt.

Linköping, Västra Götaland, Skåne, Vellinge, Östra Göinge och Dalarna, för att nämna några stopp på vägen. Kommuner, regioner och landsting där Moderaterna ingår i ledningen…”, skriver moderatledaren Ulf Kristersson på sin Facebooksida.

-Pettersson undrar om herr Kristersson inte insett att han är en av de direktörer som leder den inte så imponerande cirkusen.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Cirkusdirektören lämnar riksdagen…

  1. Ynkliga ”ledare”, vi kan faktiskt ta vem som helst fran gatan i stallet! De som star bredvind och flinar som idioter kan lika mycket som min hamster…

  2. Då verkar det som om clownen på cirkusen – Löfvén – kört fast i sina försök att bilda en regering. Dags för honom att lämna manegen snart också kanske?

  3. Billy Boy, du får inte använda bilden på Kristersson. Jag har flera gånger fått klagomål från upphovsmannen om att radera den. // Pettersson

  4. Ska U.K ut på ett korståg och kanske tillrättavisa Moderata kommun och landstingpolitiker som ev vill och samarbetar med det där otäcka och farliga s.k högerpopulistiska partiet SD som drygt 1 miljon svenskar röstat på men som inte betyder ett dyft i 7 klöverns egna tolkning av vad demokrati är och betyder ?

Kommentera