När ska vi diskutera demografin i landet?

INVANDRING. Sveriges demografi förändras, en del påstår att det inte spelar någon roll för att alla som åker tunnelbana betraktas som svenskar, andra säger att flyttar stora delar av Mellanöstern hit så blir vi som Mellanöstern. 

Det kanske är värt att påpeka att 1960 var 4 procent av befolkningen utrikes födda, enligt SCB. Andelen hade ökat till 7,5 procent 1980 och till 11,30 år 2000.

2017 var 18,5 procent av svenska folket födda utomlands. Andelen med utländsk bakgrund – det vill säga utrikes födda och inrikes födda med två utrikes födda föräldrar. – var 24.1 procent.

Som en konsekvens av detta har och kommer Sverige att förändras kulturellt hur mycket tunnelbana folk än åker.

Varför diskuteras inte de nyanländas värderingar på allvar? Det enda vi hör är att Sverigedemokraternas värderingar är fascistiska och rasistiska men vi får inte veta vad dessa värderingar är.

Vad är det som är så bra med Mellanösterns värderingar efter som vi uppmuntrar dessa människor att flytta hit och ger dem skattebidrag för att de ska odla sin kultur?

-Pettersson undrar om vi inte borde vara lite försiktigare med några promille av världens befolkning.

Bild från Allmogen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “När ska vi diskutera demografin i landet?

 1. Varför uppmärksammar ingen att denna utveckling är helt i linje med det kontrakt som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 där de lovade att arbeta för att Sverige skulle bli ett islamiskt land?

  Googla på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999” så blir du lika rädd som jag är!

  Nyval är vårt enda, återstående hopp att få tillbaks vårt fosterland!

  • Problemet är ju bara…… 82% av befolkningen (av de som nu röstade).
   De kommer säkert att fortsätta sova tills någon shariapolis knackar på dörren.

 2. Annie lööf är Sveriges populäraste partiledare idag, en person som 2015 sa att Sverige måste vara med och slåss om invandrarna som kom till Europa då. Vi behövde inte slåss om dom det var bara vi som ville ha dom.
  Vi kommer aldrig komma på rätt väg i igen, vi har dom politiker vi förtjänar..
  Folk är inte förda bakom ljuset eller lurade på något vis, folk är tyvärr inte bättre än så här i Sverige.

 3. Om inget görs så kommer det inom ca 75år att föras en väldigt “livlig” diskussion om demografin, och den kommer att föras av inkräktarna, och handla om vad man ska göra av den kvarvarande minoriteten etniska SVENSKAR!

 4. Det sorgliga är att dagens unga är totalt ointresserade av svenska värderingar och kultur.
  Skolan lär ut skit som genus,pride,mångkultur och är det viktigaste.
  Om 20-25 år är Sverige ett totalt förändrat land till oigenkännlighet.
  Ingen ser skillnad på Sverige och Somalia. Det är lika vanligt med moské i Sverige som Somalia då. Sverige kommer vara muslimskt helt och hållet.
  Redan nu står många budskap på allmän plats textat på arabiska eller somaliska, vette tusan vilket språk det är men fult är det.
  Ingen skillnad på Sverige och Somalia.
  Med undantag av att det snöar ibland i Sverige.
  Men enligt klimatalarmister så är det nog ingen risk,det går mot öken här med.
  Sverige är så lost. Och i ett normalt land med tänkande befolkning som vart oroad för inte minst sina barn och barnbarn framtid skulle detta inte hänt.
  Men här fortsätter självmordet. Annie Lööf är favorit hos många att bli statsminister. Vilket djäfla skämt Sverige är.

  • Sverige har gått från att vara ett land till att vara världens största skämt, ha ha ha.Hela världen skrattar åt den s.k. regering som finns i Sverige idag

 5. Ja, man kan utrota ett folk enligt två sätt: Hitler-metoden eller EU-metoden. Man aggiterar mot den ena, men godkänner den andra. Fast båda är lika illa. För resultatet blir detsamma. Total förintelse av ett folk. Det är något unikt man förgör, för en intetsägande smet och sammelsurium. Vari ligger värdet i detta.

  Man säger att man räddar människoliv. Men vad är ett människoliv. Är det en dussinkropp utan unikum??? Eller är det en hållbar definition av vad som är människa, i denna köttiga massa. Kort sagt det som skiljer ut människan. D v s det unika i allt. Detta förgör man, och skapar i stället en oformlig heffaklump eller fettpropp i våra europeiska länder. DETTA ÄR NAZISM, oavsett om det är Hitler eller EU, som har orakat den. Det är ett mycket destruktivt synsätt, som leder till att inget värde av nåt unikt snart finns kvar, utan bara en ytlig värdelös kakafoni av ingenting, i våra europeiska länder. Allt blir endast till krass ekonomi och funktionalitet, utan minsta mänskligt värde.

 6. Det är väl dags nu att inse, loppet är kört för oss svenskar. Ju förr vi flyttar till ett land med mindre invandring desto bättre för alla parter. Nomenklaturan får försöka styra de nya. När de så vill komma efter så ska vi stå enade och köra dem tillbaka till de sina, de måste få skörda och njuta sin sådd.

 7. https://www.berliner-zeitung.de/image/31478036/2×1/300/150/9423b682d776bca939ebbe9d11019b6/oS/nach-einer-flut-im-fruehjahr-stand-das-wasser-in-jakarta-bauchhoch.jpg
  Hittade en bild som vi snart lär uppleva i våra trakter,när vattnet från issmältningen vid Polerna,når Skanör/Falsterbo !
  Kom åter att tänka på min gamle lärare,som alltid ställde frågan….
  Vad lär vi av detta ?
  Tja själv insåg jag att vi i tid skall panta plastflaskor,och ge f-n i att köpa dagstidningar ! I övrigt simma lugnt,när syndafloden anländer.

 8. Om en socialdemokratisk politiker bara för 10år sedan sagt att Sverige skall ge bostäder och bidrag till över en million afrikaner hade han blivit utesluten ur partiet utskrattad och hånad.

 9. Inom en mycket kort tid är siffran 50% och stiger stadigt tills det forna fina homogena trygga och endast kristna Folkhemmet är ett minne blott !
  Man får vara tacksam över att att man fick uppleva det icke mångkulturellt Sverige den dagen man knackar på hos antingen hos Sankte Per eller hos Lucifer man vet ju aldrig om det blir hiss dit upp eller dit ner.

 10. Fortsätter denna trend så är Sverige snart i Islams händer. Inom något årtionde ser vi ett islamistiskt parti som mycket väl kommer att styra vår framtid. Sinom tid kommer oroligheter att uppstå p.g.a. vår invandrings politik. Svenskarna kommer att vara en minoritet och ett inbördeskrig står inför dörren. Allt p.g.a. denna idiotiska politik vi har i dag

  • Det kan finnas ett litet hopp och det är om Sverige skaffar sig politiker och inför politik och demokrati i landet igen. Vi behöver alltså fler politiker än dom som finns i SD.i Sverige.
   De som kallar sig politiker och som sitter i sandlådan kan vi kasta ut ur landet tillsammans med 85% an invandrarna.

Kommentera