Inget tal om värderingar när Sverige röstade in Saudiarabien i…

UTRIKES. Det stormar kring Saudiarabien just nu, men vi får inte glömma att de för samma politik som alltid och komma ihåg att när Sveriges utrikesminister Margot Wallström nu kräver ett svar om mordet på journalisten och islamisten Jamal Khashoggi så röstade världens humanistiska stormakt och världens första och enda feministiska regering in saudierna i FN:s råd för mänskliga rättigheter samt FN:s kvinnokommission utan att prata värderingar. 

Margot, dags att gå ur FN, eller menar du inte allvar med att värna de mänskliga rättigheterna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Inget tal om värderingar när Sverige röstade in Saudiarabien i…

 1. @Pettersson, Dessa fotoshoppade bilder av den omänskliga kommission är ett bevis att din blogg är en daglig journalistisk blogg .som granskar makten. Kanske något att använda i hovrätten. Din blogg är lysande. Vi är många som står bakom dig.

 2. För Margot Wallström är det privatekonomiskt mycket lönsamt.
  Det genererar också jobb till andra i FNskrapan i New York. Det är högsta status att bo och vistas i New York. Då kan man besöka fancy ställen, krogar och shoppa i exklusiva märkesbutiker på 5th Avenue. De blonderad bimbosen tycker att det är superhäftigt med handväskor för 40000 och mer. Förmodligen inköpta som arbetsmaterial på skattebetalarnas bekostnad?

 3. SOCIALDEMOKRATERNA ar historia inom 10 ar, de ska ner i ett hal i marken som fylls igen med armerad betong!!!

 4. SD bedöms tydligen mer ovärdiga att samarbeta med i riksdagen än några av världens diktaturer. Jag tycker också det krävs en grundlig förklaring.

 5. Margot Wallstöm har inte en tanke om mänskliga rättigheter och överhuvud taget inte hela regeringen.Vi behöver inte gå längre än till svensk födda fattigpensionärer.fattigpensionärer för trycker och nedvärderar de människor som har byggt välfärd här i landet.
  Varför ska inte ha samma uppräkning på pensionen som riksdags ledamöter och ministrar har?
  Vi måste gör uppror , ett nytt meetoo!!!!!!!!

Kommentera