Tio bilar grillade och oroligheter i Trollhättan


BROTTSLIGHET. Minns ni den 22 oktober 2015? Det var då Anton-Lundin Pettersson mördade tre personer på skolan Kronan i Trollhättan för att sedan bli skjuten till döds av polis. 

Anton Lundin-Pettersson skyllde allt på invandrare, migrationspolitiken och samhället: ”Ni drev mig till det här. Blodet är på era händer” och menade att ”han inte gillade den svenska invandringspolitiken eftersom den gick ut över gamla och sjuka”.

Trollhättan 2015, ”ungdomar” demonstrerar med ett finger i luften. Det är terror-organisationen IS:s  tecken och betyder i det här sammanhanget, att det finns bara en gud ”Allah” och vi är ett med honom. Det kommenteras inte i svensk press.

För att hedra offren för skolattacken hölls söndagen den 25 oktober 2018 manifestationer och en tyst minut kl. 14.00 på ett antal platser runtom i Sverige. Ett upprop på Facebook fick en kvarts miljon svar.

Den 29 oktober anordnade Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund (SSU) i Stockholms län en manifestation på Medborgarplatsen i Stockholm för offren i attacken, mot rasistiskt våld och för ett öppet och solidariskt Sverige. Vid manifestationen talade bland andra Mona Sahlin, Philip Botström och Gustaf Fridolin.

-Pettersson hörde, läste och såg på TV om det rasistiska och högerextrema våldet, men ingen verkar ha diskuterat det Anton Lundin-Pettersson menar var orsaken. Den svenska invandringspolitiken. 

Herr Lundin-Pettersson ska inte försvaras, han var en mördare, men hur många liknande Anton finns det i Sverige?

I Trollhättan höll folk varandras händer hösten 2015, det bars på facklor och talades om det fina samhället och om att allt var högerextremisternas fel.

Trollhättan var liksom många städer i Sverige för mindre än en generation sedan nästan en idyll, nu är det ett mångkulturellt inferno.

Igår kväll gjordes en insats på Kronogården, ett mångkulturell paradis i Trollhättan, med flera enheter. Initialt handlade det om att polisen misstänkte ett vapenbrott. Senare under kvällen svarade ungdomarna som inte heter Kalle och Pelle med att grilla bilar över hela staden. Det brann runt tio bilar, en lastbil, en husvagn och på en lekplats, rapporterar Sveriges Radio.

Det kanske är dags att fundera på det som Anton skrev i sitt avskedsbrev…

Om Anton Lundin-Pettersson på bloggen…

Om Kronogården, Trollhättan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Tio bilar grillade och oroligheter i Trollhättan

 • Maya

  En ung kille , Sd medlem , Erik Björk(lund ?) mördades av en svart man i Uppsala 2011, om jag minns rätt. Ingen tidning har nämnt det.Han blev jagad och svårt misshandlad så han avled. När jag ringde till hans mor och beklagade sorgen sade hon iskallt; Vi hade inte samma politiska åsikter.Ingen sorg i rösten , iskall människa. Glömmer aldrig. Namnet kan vara fel . Jag glömmer aldrig!

  Gilla

 • KTJ

  de byggde ny skola på kronogården för den saboterad till max.
  de ger dem jobb
  de ger dem boende
  de ger dom pengar
  de bygger ny skola på Sylte för den är också nedsliten och saboterad för alla inbrott och stölder , bränder mm
  de fick sin moske nedbränd, men fick en större återigen med komunala medel.
  de snor och bombar i och utanför affären på sylte centet, terroriserar personalen i affären.
  de får allt och lite till, men inget är gott nog, innan de fått alla att flytta härifrån, för de verkar ju ändå ta över allt med deras inbördes krig.
  men det är ju numera den enskildes problem om man skall välja att flytta härifrån.
  stat och komun skiter ju uppriktigt fan i om det går åt helvete för den befolkning som växt upp i stan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja dessa moderna självantändande bilar !

  Gilla

 • Kent

  Det slår mig att Anton Pettersson – Lundin var helt galen men tänkte rätt och handlade fel. Han var också ensam.
  Invällarma tänker fel handlar fel är inte galna utan medvetna av vad dom gör och är inte ensamma utan enorma mängder.
  Vad är farligast och värst?

  Gilla

 • Ty

  De fjantar som räcker fingret i luften…Dessa amöbor ska ut. UT!

  Gilla

 • Carl ekström

  En kille som såg vad som sker i Sverige.
  Vila ifrid !

  Gilla

 • AmaTona

  Skulle SSU och PK7 anordna en tyst minut för varje, tjej som blivit gruppvåldtagen,eller kastad från balkongen, för varje äldre som har blivit rånad och misshandlat,för varje bil som har brunnit, för varje blåljuspersonal som attackeras ,varje utnjuttyande av välfärden så osv,skulle vi hålla tyst länge..är det de gör?Håller tyst men om sanningen ?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   NEJ, det skulle inte SSU och 7 familjen anordna !
   Det är skillnad på nysvensk pensionsräddare och infödd äkta svensk, den sistnämnda har som alla vet ett betydligt mindre människovärde i maktelitens ögon sett.

   Gilla

 • El gringo

  ”Gammelmedia” är ett alldeles för snällt namn för dem som konsekvent censurerar, förvränger, undanhåller information och blåljuger för folket samt uppviglar, inbillar och positivt särbehandlar invandrare mot den egna befolkningen.
  IKEA – morden, som exempel, får ingen minnesdag, detta för att det var en RASISTISK vänsterextrem utlänning som mördade och offren var SVENSKAR. Det finns flera liknande exempel. Även ”sveriges” myndigheter blir en efter en allt mer vänsterextrema, t o m polisen, som ingen, med något att tänka med, idag kan påstå vara neutral, rättvis och stå för likhet inför lagen!

  Gilla

 • Jack

  Gammelmedia skriver inget om att det är muslimuppar som äldar bilar.
  Den slutsatsen får man dra själv, och det inte specifikt står att det är en svensk.
  Pinsamt gammelmedia. Trovärdighet noll.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: