Margot, dags att gå ur FN, eller menar du inte allvar med att värna de mänskliga rättigheterna?

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. Brigitte Gabriel, är född 1964 i Libanon, numera boende i USA, har lite synpunkter på FN:s råd för de mänskliga rättigheterna. UNHRC har till uppgift att ta upp frågor om brott mot de mänskliga rättigheterna.  FN:s medlemsstater har enats om att prioritera kandidater till Rådet som bidrar till främjandet av och respekten för mänskliga rättigheter. 

-Pettersson undrar varför Sverige är en av de största finansiärerna av detta, och t.o.m. kallas FN:s jultomte. Det är tragiskt.

Jag vill även påpeka att inga muslimska länder har skrivit på och accepterat FN:s deklaration om de mänskliga rättigheter utan tagit fram en egen Kairo-deklarationen vars innehåll är annat och där görs klart att deklarationen lyder under guds sharialag.

Det är bra att komma ihåg när naiva politiker, journalister och andra tyckare tror att de i Sverige verkande organisationerna för muslimers mänskliga rättigheter driver de mänskliga rättigheter som vi kopplar till FN:s deklaration. Nej, det handlar om andra rättigheter, Kairo-deklarationen och sharialagen och det finansierar Sverige med skattepengar, också…

Margot, det är dags att gå ur FN…Nedan ser ni antalet fördömanden i rådet under tiden 2006 – 2016.

Sveriges utrikesminister Margot Wallström sade den 20 juni 2018 att hon är kritisk till att USA beslutat att lämna FN:s människorättsråd. Detta sedan USA:s FN-ambassadör Nikki Haley sagt att rådet sysslar med hyckleri och att det är ett hån mot de mänskliga rättigheterna. 

Sverige har varit med och röstat medlemmar nedan och Sverige har suttit i FN:s säkerhetsråd under 2017 och 2018.

”Sverige har en stark röst i världen. Det har vi tack vare vårt långsiktiga och globala engagemang. Vår höga trovärdighet i internationella sammanhang bygger på en genomtänkt utrikespolitik i frågor som gemensam säkerhet, mänskliga rättigheter, demokrati, bistånd och utveckling. Det ska vi dra nytta av och utveckla vidare”, säger det ansvariga statsrådet, utrikesminister Margot Wallström.

-Pettersson är inte så säker på att alla länder vill att Sverige ska utveckla detta vidare och jag tycker USA har en poäng som lämnade eländet…listan är så talande så jag undrar varför inte Sverige går ur FN…

Nuvarande medlemmar FN:s råd för mänskliga rättigheter är: • Irak • Kuba • Kina • Qatar • Angola • Burundi • Pakistan • Venezuela • DR Congo • Afghanistan • Saudiarabien • Förenade Arabemiraten

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Margot, dags att gå ur FN, eller menar du inte allvar med att värna de mänskliga rättigheterna?

 1. Margot hinner inte nu för nu är det den tiden på året som hon tar ut sina skattefria miljoner från banken så hon sitter och räknar pengar nu i flera dagar

 2. Margot W kan nästa år bli EU – ordförande efter Juncker.

  ”Margot Wallström kan bli ny EU-ordförande”

  Enligt uppgifter som Aftonbladet tagit del av förekommer Margot Wallström (S) i spekulationerna kring vem som ska ta över post som ordförande för EU-kommissionen efter Jean-Claude Juncker.

  Inför EU-valet i maj nästa år håller man nu på att leta fram ett antal toppkandidater. I synnerhet bland tyska socialdemokrater ska Wallström vara ett populärt namn.
  https://samnytt.se/margot-wallstrom-kan-bli-ny-eu-ordforande/

 3. Den politiska röran är en konsekvens av islamiseringen; ett ord ingen vågar ta i sin mun.
  Demokrati och islam går inte ihop.

Kommentera