Är en typisk svensk hets mot folkgrupp?

GOTT OCH BLANDAT. -Pettersson tycker nedanstående bild från Norge är rätt så rolig och det ligger en hel del sanning i den. Nåväl, jag misstänker att med ett annat ord i stället för svensk så hade PK gått i taket och anmält någon för diskriminering, hets mot folkgrupp, blasfemi, rasism och en massa annat…

”Svensken” är efterlyst för knivmord och rån i Oslo i måndags…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Är en typisk svensk hets mot folkgrupp?

 1. Ungern vägrar också att skriva på och Polen kommer troligtvis också att säga nej till det ”formulär” som FN nu vill att medlemsländerna skall skriva på.

  Det är inte känt om det gäller alla FNs medlemsländer som t ex Arabstaterna och de Afrikanska muslimstaterna.

 2. Detta leder mej till det ”formulär” som FN nu ska ”få” undertecknat den 10 december (vilket USA, Australien och Israel är de enda som redan sagt sig vägra underteckna) detta blir inte rapporterat om i SVENSK MEDIA !!
  Varför rapporterar inte SVT och SR om detta de som säger sig vara OBJEKTIVA OCH GÖRA REPORTAGE OM DE VIKTIGA VÄRLDSHÄNDELSER SOM SKER ???????

 3. Det är ju satir, som visar den makabra sanningen. Vi är ett förlorat land och folk
  TYVÄRR!!! Men ingen värnar oss. Precis som ingen värnade judarna i Hitlertyskland heller, under denna samtid. Men det är PRECIS SAMMA SAK, bara olika tider. Finns det om 50 år en spillra av vårt folk kvar, kommer de att kräva upprättelse för den SVENSKA FÖRINTELSEN.

 4. Faktiskt så tror jag att norrmännen blivit så in i HELV-TE trötta på VAD SOM SKER I SVERIGE att de skämtsamt med en STOR SANNING I SKRIVER DETTA i efterlysningen av våldtäktsmannen….

 5. Infödingar har alltid behandlats illa. Det är bara läsa på de historiska händelserna runt om i världen. Det märkliga är dock att vänstern alltid har tagit parti För infödingarna, medans dom i våran verklighet hyllar invasions-trupperna.

 6. I Sverige är det skillnad på folk och folk. Den grupp som ges absolut lägst prioritet är den infödda befolkningen. Bara att titta på hur media rapporterar.

 7. Lite fel blev det, förstås.

  Om polisen i stället sagt ”Politiet etterlyser en mann med typisk kriminell-svensk utseende”, hade det varit helt korrekt.

  Om c:a 30 år kommer dock polisens uttalande att vara riktigt.

Kommentera