Polisen efterlyser man med typiskt svenskt utseende för knivmord

BROTTSLIGHET. Polisen går ut med en bild på en man som är efterlyst i samband med ett knivmord på Majorstuen i Oslo under måndagen. Bilderna togs på Skøyen station i måndags kl 13.16. Polisen tror att mannen är förövaren och att han sprang längs gångvägen vid Frognerelven, där polisen har hittat föremål som mannen tappade. 

Polisen tror att det 24-åriga offret rånades och mördades slumpmässigt. ”Vi tror att den eftersökta mannen kan knytas till mordet och rånet”, sade polisinspektören Grete Lien Metlid i polisområdet i Oslo under en presskonferens på fredagen.

Enligt polisen bar gärningsmannen en svart mössa, är c:a 170 centimeter lång med bruna ögon, mörka kläder och talade bruten norska.

Mer på Dokument.no…

-Pettersson hör norrmännen viska att mannen har ett typiskt svenskt utseende och det ligger något i detta, jag har sett massor med liknande ”svenskar”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Polisen efterlyser man med typiskt svenskt utseende för knivmord

 1. MALMO….en av majoritetsbefolkningen fran Malmo, en arab, ohyra, muslim som gor vad de brukar gora….Tack 82,an for att ni rostar for mer av detta…Ni ar fan i mig inte riktigt kloka som vill ha mer av massinvandring och grova muslimska arabiska avskum till SVERIGE! Hast mot soffgrupp?? Ja, det ar det, jag gillar inte vissa sorter av manniskoslaktet….

 2. I Norge går det med att gå ut med bilder på gärningsmännen.
  Där pixlar de inte som det görs här.

  Interpol gick ut med och ville ha hjälp med att få fast de 10 värsta människosmugglarna.
  SVT hörsammade deras vädjan och tog upp det i deras Nyhetsändning.
  Visade pixlade bilder på gärningsmännen.

  Nina ringde till SVT för att höra varför de pixlar bilder när Interpol vill ha hjälp.
  SVT gör sin egen analys med bedömning och riskbedömning.
  SVT jobbar inte för Interpol, då får man gå in på Interpol och se det.

  ”Interpol efterlyser och SVT pixlar”

Kommentera