Aftonbladets Anders Lindberg erkänner: Jag är en brottsling

EKONOMI. Socialdemokraten och Aftonbladets Anders Lindberg Twittrar sanningen för en gångs skull, naturligtvis har han rätt i att bakom varje sosses förmögenhet ligger brottslighet och arbetares blod och vett. 

Själv har Anders Lindberg och hans fru Åsa Westlund (S) skrapat ihop en i jämförelse med arbetare ansenlig förmögenhet. Westlund som numera är riksdagsledamot för socialdemokraterna var under åren 2004-2014  Europaparlamentariker och drog in 10-12 miljoner när hon slog rekord i frånvaro.

Paret har av någon anledning skyddad adress med sina tre barn men bor söder om Stockholm i ett etniskt vitt villaområde, med nästan helvit skola, nära till bad och natur. Alltså långt ifrån det samhälle de vill skapa. Nu tjänar de tillsammans över 1,5 miljoner om året på sina enligt Anders brottsliga gärningar.

Lindberg och Westlund är inte de enda socialdemokrater som dragit in rejält med pengar på hederliga arbetares svett. Några exempel är Jan Emanuel, Jämtin, Wallström, Nuder, Persson, Rosengren, Sundström, Östros och många fler i ett fint gäng förmögna socialister. Du kanske ska polisanmäla dem Anders!

Facket, ja, ja…de är bra på att utesluta oliktänkande men resten…

LO har byggd upp en förmögenhet på andras arbete.
S arbetar i maffians gränstrakter och tjänar stora pengar på spel.

-Pettersson vill dock påminna herr Lindberg om att ansenliga förmögenheter har byggts upp i det är landet av människor som skapat rikedom till sig själva och till landet samt massor av arbetstillfällen. Jag tänker på IKEA, VOLVO, SKF, Alfa-Laval, Sandvik, Electrolux, ABB, Ericsson och många fler, det har dock skett trots socialdemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Aftonbladets Anders Lindberg erkänner: Jag är en brottsling

 1. De som lägger grunden till sin förmögenhet genom skattepengar och politiska kontakter är beundransvärda medborgare, medans de som genom idogt strävande och egna idéer, som Kamprad, klandras och benämns som skattefuskare. På nåt sätt tycker jag det, liksom mycket annat i detta land är tvärtom, men så har ju landet styrts av sossar med gelikar i snart hundra år.

 2. Naturligtvis är det inget fel på att vara miljonär eller mångmiljonär om man är toppsosse, det är dom andra miljonärsgrisarna som stulit sina pengar från arbetarna.

  Logiken är enkel, det är bara toppsossar som gjort sig förtjänta av att vara mångmiljonärer eftersom dom är just – toppsossar.

  Undantaget som bevisar regeln är att det naturligtvis går bra att vara kommunist också.

 3. Har han 3 barn. Stackars barn hjärntvättade från födseln. Värre än barnmisshandel. Dylika psykfall borde tvångssteriliseras.

 4. Till skaran av miljonärer so ser till att deras förmögenheter bara växer kan läggas Fredrik Reinfeldt och Stefan Löven som gladerligt fortsätter med sin människosmuggling i företaget Reinfeldt & Löven och kammar hem många skattefria miljoner om året.

 5. Anders Lindberg är bara en i raden av de många i vänstern som inte lever som de lär andra att leva.
  Han och frun kunde väl flytta till Husby, Fittja eller Rågsved och se hur det är att leva där. Sedan kunde de skänka merparten av sina tillgångar till välgörande ändamål (läs flyktingar) eftersom det är detta de begär av landets skattebetalare.
  F.ö. kan jag inte låta bli att undra vad A Lindberg tycker om att det parti hans fru företräder och han själv hyllar åtminstone på pappret kraftigt skärpt sin migrationspolitik? Dubbelmoralen frodas i familjen Lindberg/Westlund.

 6. Dubbelmoral inte bara där!

  Största landsförräderiet någonsin är ju socialdemokraternas
  kontrakt med Muslimska Brödraskapet, som skrevs 1999.
  Kontraktet gällde att socialdemokraterna skulle bidra till att
  islamisera Sverige.

  Sök på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.

  – tänk då på att det finns mängder med svenska medborgare
  som röstar för denna katastrof!

Kommentera