Vem är komplett maktgalen Anders Lindberg?

REGERINGSBILDNING. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg twittrar om galenskap

-Pettersson vill påminna herr Lindberg om att mannen till vänster på bilden, Stefan Löfven (S) avsattes av riksdagen med siffrorna 204 mot och 142 för. Ändå påstår Löfven att han ska bilda regering för att han företräder det största blocket.

Anders ta det litet lugnt med pratet om galenskap, försök räkna. Riksdagen består av 349 ledamöter. S+MP+V, hur många blir det Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Vem är komplett maktgalen Anders Lindberg?

 1. Löfven vill inte kalla Saudiarabien diktatur, skriver Dagens Industri, men han kan kalla Jimmy Åkesson för Nazist och rasist. Hur hjärnskadad är han den gubben? Och det vansinnigaste av allt, det finns människor som röstar på honom.

 2. Jag tycker helt ärligt att det är otäckt att en person (som är uppenbart totalblåst) tillåts använda Aftonbladet för att sprida sin dynga.
  I det här fallet var det Twitter som användes men Lindberg är ju synonymt med Aftonbladet även där.

 3. Tänk om det vore så att 7-klövern och mest av allt sossarna hade en enda liten aning om SD:s politiska program och dess agenda då KANSKE dom hade möjlighet att öppna käften utan att sprida en massa lögner om SD.
  Vet ni förresten hur man vet att Löven ljuger ?
  Jo han öppnar käften.

 4. Det finns bara två vägar ett nytt dö eller så måste man ta hänsyn till SD.
  Vad är bäst för Sverige och demokratin?
  Svaret är självklart tycker jag och en majoritet av svenska väljare.

  • SD-vägen är definitivt stängd !
   Så med andra ord återstår bara en ny typ av DÖ-väg vilket man inte behöver vara Einstein för att begripa.

  • Det blir väl svårt att döda Sverige en gång till, det har ju redan 7-klövern gjort en gång med förra DÖ förklaringen.

 5. Avsatt ?
  Och ändå kommer Alliansen eller delar av den att efter det nu löjeväckande politiska spektaklet garanterat till 100% att återvälja svetsaren Löven till att leda en S-ledd regering och SD lär få fortsätta att sitta på läktaren utan politiskt inflytande !
  Så fungerar svensk s.k demokrati.

  • För det första så skall vi sluta kalla Löven för ”svetsarn” för han är ingen svetsare och har aldrig varit det eftersom han aldrig har gått i någon skola för att lära sig det jobbet. Han började men klarade inte av det så han fick sluta igen.
   För det andra så var det nog redan uppgjort att han skulle avsättas och tillsättas igen för att det skulle bli spännande. Det blev bara än mer idiotiskt av 7-klövern, men det begriper inte dom för dom har tillsammans inte tillräckligt många hjärnceller.

 6. Så det är högern som är maktgalen trots att sossarna kontrollerar det mesta i samhället och ser det som sin rättighet? Om de hade ett uns av självkritik skulle de kanske gå att respektera. Kanske.

  • Om man tillhör 7-klövern så måste man slå ner på det parti som har suttit i regeringsställning sedan 2010 nämligen SD.
   Det måste ju vara på det sättet eftersom SD får skulden för allt idiotiskt som 7-klövern har gjort.

 7. Jag hörde Annelie ”Anders” Lindberg stå och skrika häromdagen….VAR ÄR MITT TESOSTERON.?

Kommentera