Stäng

Ord och inga visor

Tänk att det måste till invandrare för att förklara problemen vi har i Sverige.

Nedan ett inslag  från gårdagens Opinion Live där Hanif Bali från Iran säger sanningen. Innan det kan ni läsa om vad Suat Cicek (från Turkiet) och Hamid Zafar (från Afghanistan) tycker om svensk migrationspolitik. Såg ni programmet igår, kunde ni konstatera att Boel Godner (S) känt till problemen i åratal. Ändå har hennes eget parti påskyndat problemen….

17 reaktioner på “Ord och inga visor

 1. Väldigt många från andra länder är otroligt bra, problemet tror jag är kulturkrockar och tokig lagstiftning och extrem tolkning och uppfattning i många ämnen. Att få betala ett väldigt högt pris för att diskutera eller påpeka saker är verkligen inte bra . Om en person är kriminell så har väl ursprung underordnad betydelse.

 2. Ja Du Mia. Hon, Boel Godner, har vänt kurvorna uppåt, skriver Du.
  Hallå! Hur står det till där med fredagsgroggen. Eller är det groggarna?

  1. Jag bara citerade vad andra sagt om henne i samband med att hon en gång blev utvald till årets politiker.
   Det var några år sedan, men du har kanske missat att brottsligheten sjönk kraftigt i Södertälje efter att man gjort något liknande projekt som ”sluta skjuta” som ska påbörjas i Malmö, eller om det redan satt igång.
   Hur det är i Södertälje idag vet jag inte, kanske har det gått tillbaka till gamla spår.

   Nej, jag har inte tagit nån fredagsgrogg och är nog nyktrast av de församlade just nu.

 3. Han liksom vi övriga verkar tala för döva öron eftersom, tycka synd om mentaliteten, har vunnit över förståndet hos nomenklaturan och dess politiker i allt för många år.
  Vi som opponerat oss har viftats åt sidan av godhetsapostlarna med, fascister eller i bästa fall som varande rasister,
  Det framstår nu fullt klart att de flesta av nomenklaturans partiledare intet har lärt av de gångna åren utan framhärdar i tanken att om inte SD får vara med och leka i deras sandlåda så försvinner de.
  Hoppas att flera kommer till insikt i kommande extraval så att vi kan ruska av oss moluskerna som häftar vid samhällskroppen!

 4. Har han konverterat till Sverigedemokrat? Hur kan hans partikamrater prata med någon som har en sådan värdegrund? Ja, frågorna är många till dom som jobbar i sandlådan. Förlåt det skulle vara riksdagshuset.

 5. Bra Hanif Bali – de andra clownerna spelar dummare an taget…..mjuka, veliga, ryggradslosa MEN nar det kommer till att satta dit det egna folket da saknar de inte IQ…..

 6. Boel Godner har en gång valts till årets politiker av denna anledning:

  ”För att ha tagit fajten med kriminalitet och utanförskap och lyckats vända kurvorna uppåt och gjort Södertälje till modellen som andra kan ta efter. Bidrog dessutom till att regeringen nu ser över EBO-lagstiftningen.”

  1. MIA…VEM AR DU ?? Kan vara intressant att veta vilka intressen du har av massinvandringen, jobbar du med flyktingar?

   1. Jag bara talade om varför en SVENSK politiker gjort sig förtjänt till en utmärkelse. Nej, jag jobbar inte med flyktingar och jag tycker Sverige tagit emot fler än vad man klarar av.

    Inte alls bra varken för dem eller oss.

   2. Jag tror inte att någon återvandring kommer att bli aktuell och jag förstår inte riktigt hur man i så fall har tänkt att den ska gå till.
    Skulle varje person som inte röstat på SD har förstört det här landet, i så fall är det väl lika bra att införa diktatur på en gång.
    Då slipper väljarna rösta ”fel”.

   3. Allt är bättre än denna feminiserade sörja till stadsskick som leder detta land idag, så ja diktatur är bättre för en diktatur kan ej få ett av världens rikaste länder till ett kaosland på väg mot avgrunden på 3 mandat perioder.

 7. Bali är något så sällsynt som en moderat som ser verkligheten. Dessutom vågar han uttrycka den. Tänk hur vårt land skulle kunna vara om det var han istället för Reinfeldt som tog makten 2006.

 8. Bali har fullständig rätt i vad han säger. Är det översvämning i ett rum så hjälper det inte att försöka ösa ut vattnet om tillströmningen av nytt vatten inte stängs av, utan då blir bara vattenmängden i rummet bara mer och mer Detta är ett faktum som inte 7.klöverns politiker fattar utan dom tror fortfarande att vattennivån sjunker om man tillför mer vatten. .

 9. Boel Godner hoppas väl på att Stefan Löfven ska ringa henne och erbjuda henne en ministerplats men det är många blonderade bimbos med karriären startad i SSU som tror det samma.
  Korkade bimbos i regeringen är det rejält fullt med.
  Det Hanif Bali säger är så självklart att någon debatt om ämnet är märkligt att det förekommer.
  Hanif Bali borde vara den självklara partiledaren för M han är orädd och kan debattera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: