Muslimer knockar polis


Två poliserna hade hade blivit  larmade om att den våldsbejakande muslimska familjen, med Marokanskt ursprung, skulle föra bort en sexton årig flicka, som tvingats in i en bil.

Medan polisen försökte få ut flickan ur bilen utbröt slagsmål, då flera av familjemedlemmarna började puckla på poliserna.  En av poliserna slogs till marken.   Men den marockanska familjen  tycker att de är offer,  eftersom de lider av chock. Den yngste brodern säger: ”Om jag ser en polisbil känner jag att jag har problem med att andas och jag börjar skaka.”

LÄNK

.


13 responses to “Muslimer knockar polis

 • gamgubben

  Monkey business, verkar vara deras specialitet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Samma idioter som Kling o klang här, var var halalkorven, dialogpolisen? Löjeväckande.

  Gilla

 • Nicklas

  4 år till och scener som denna är vardagsmat här i Sverige. Tack vare supersmarta 82:an. Må dom drabbas extra hårt dygnet runt.

  Gilla

 • BRASKLAPPEN!

  7 PROCENT VITA AV JORDENS BEFOLKNING SKA FORSORJA OCH UTNYTTJAS AV 93 PROCENT AVSKUM!!

  Gilla

 • BRASKLAPPEN!

  Muslimer fran aggressiva valdskulturer, Stefan Lovens alsklingar och sangkamrater…..VARFOR INTE BARA STANGA GRANSEN TILL EU???

  Gilla

 • HB

  Skjut på allt som står upp, för i Helvete!

  Gilla

 • Tore

  Va fan använder inte polisen sina tjänstevapen för?. Det går inte att ha en poliskår som åker på stryk dagligen, auktoritet noll clown status.

  Gilla

 • Torleif

  Alltid gott att se när poliser åker på däng. Polisen tror att dom äger samhället.

  Gilla

 • El gringo

  Tänk alla Svenska flickor och övriga som ”skakar” eftersom de tvingas att dagligen umgås med Invandrare som är starkt överrepresenterade i grov brottslighet!

  Gilla

 • tikamax

  ”Om jag ser en polisbil känner jag att jag har problem med att andas och jag börjar skaka.” säger personen, DET SKULLE JAG OCKSÅ GÖRA OM JAG HADE DERAS BAKGRUND…..

  Gilla

  • tikamax

   KRIMINELLA BAKGRUND ska det vara!!!

   Gilla

   • BRASKLAPPEN!

    De har individerna har ett nedarvt valdskapital, det sitter i generna….DERAS HJARNOR ar blockerade av hat, de tanker bara pa vald, aldrig att bidra med nagot…..ENKELT ATT BEVISA….om man tog och magnetrontagade deras hjarnor skulle det enkelt konstateras att de ar helt vansinniga och bara har ett spar de fattar – VALD….- DVS FODDA PSYKOPATER!!!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: