Polisen masstopsar för att hitta bilbrännare

BROTTSLIGHET. Polisen i Göteborg topsar 30 män för att försöka hitta de gärningsmän som tände eld på ett 60-tal bilar i västra Göteborg i augusti i år.

–Vi har säkrat dna-profiler från flera personer. Fast ingen av dessa finns i våra register. Därför har vi inlett ett större topsningsförfarande, säger kammaråklagare Mats Ihlbom.

Bakgrunden är att polisen hittat blodstänk på ett fordon. Dessutom finns avtryck på bilbomber som inte använts och på gatstenar. Sedan tidigare sitter en 20-årig man häktad för att ha deltagit i brandattackerna.

SVT

-Pettersson hoppas att polisen gör ett bra arbete och topsar svenskar, kvinnor, bögar, flator, norrmän och alla andra sorter så inte de skyldiga känner sig utpekade. Polisen ska inte koncentrera sig på de grupper som brukar grilla bilar, då får ni Twitter-vänstern och genustramsarna efter er…

TIDIGARE 2018-08-17. Namnen på ”högerextremisterna” som eldade bilar på Västkusten

BROTTSLIGHET. Under kvällen och natten mot tisdag eldades över 100 bilar upp i Västsverige i vad som verkar vara ett planerat terrordåd.

Det har spekulerats vilt från speciellt vänsterblivet håll om att det skulle vara högerextremister eller Sverigedemokrater som låg bakom för att skjuta skulden på invandrare.

Hittills har sex misstänkta personer gripits, tre är släppta men fortfarande misstänkta!, De tre andra är föga förvånade:

  • Mohannad Ali Easar, född 1999 och av PK-media kallad 18-åringen
  • Alan Hussen, född 1999, kallad 19-åringen
  • Dahud Kavak, född 1998 och kallad 20-åringen

Herr Ali Easar greps i Turkiet, de båda andra herrarna greps i Frölunda. Alla tre är tidigare straffade.

Polisen, politiker och journalister påstår att bränderna inte har något politiskt motiv men självklart är det politiskt, någon eller några som är missnöjda med Sverige ligger bakom och de vill inte använda det politiska systemet för att påverka utan kör Mellanösternteknik.

Den vänsterblivne riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) sa bland annat…

-Pettersson tycker det är otroligt att denne illegale invandrare från Iran inte har åtalats för rasism och hets mot folkgrupp. Han är definitivt inte lämplig till att sitta i Sveriges riksdag, men gillar ni Daniel så rösta på V den 9 september, annars fundera på alternativen…

Daniel Riazat, vänsterbliven riksdagsledamot

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Polisen masstopsar för att hitta bilbrännare

  1. Vore det etniska svenskar som brande bilar skulle polisen tagit dem redan MEN ASYLINVANDRARE BEHANDLAS MED SILKESVANTAR, ta ex Afghanen som knivhogg polismannen Ted Eriksson vid MEDBORGARPLATSEN, YNKA 5 AR FOR FORSOK TILL MORD!!!!!!

  2. Om polisen på detta sätt skall kunna finna rätt person så måste dom toppsa alla människor på jorden som under de närmaste åren trampat Svensk mark

  3. Vad skall detta tjäna till?
    Det blir som vanligt saft och bullar, alternativt halalkorv med falafel, hos polisen samt några ”ajabaja och usch & fy” från några ”batikhäxor” på socialen, hoppla samtliga vilka röstat på ”the insane seven”!

  4. Alla Svenskar ”topsas” indirekt sedan någon gång på 1970-talet på sjukhuset efter födelsen, genom att tvingas lämna blodprov som senare kan DNA-analyseras. Säg en enda anledning till att inte alla utlänningar som bosätter sig här eller bara passerar gränsen också ska topsas!?
    Som det är nu kan utländska brottslingar härja fritt till skillnad från SVENSKAR som äger landet, hur infernaliskt sjukt är inte det?

  5. Daniel Riazat vänsterbliven riksdagskandidat står de under fotot De borde stå efterbliven riksdagkandidat

  6. Alla hitkommande bör topsas och chippas så att staten kunde kräva ersättning för allt som blir förstört av termiter.

  7. I samband med topsandet, skulle det vara perfekt om polisen även bokar X-antal enkelbiljetter till mellanöstern…

Kommentera