S-minister hoppas EU-valet ska lösa våra migrationsproblem…

INVANDRING. Antalet asylsökande och anhöriginvandrare ligger fortfarande, trots ”stängda gränser” på rekordnivåer. Expressen har intervjuat migrationsministern Heléne Fritzon (S) ”försiktigt optimistisk” om att man ska kunna nå en lösning.

– Till våren har vi ett EU-val och det tror jag sätter lite press på att komma fram i förhandlingarna, säger Fritzon (S).

-Pettersson säger att Sverige har flest asylsökande per capita i hela Europa och den socialdemokratiske migrationsministern hoppas på EU-valet!!! Tror damen att Polen ska ta över våra asylsökande och anhöriginvandrare eller…???!!!

Får en regering med den inställningen sitta kvar i fyra år så blir katastrofen ännu värre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “S-minister hoppas EU-valet ska lösa våra migrationsproblem…

 1. Sveriges politiskt korrekta politiker blir landets undergang, de saknar vanligt sunt fornuft. katastrofen kommer som ett brev pa posten…..MEN att satta dit det egna folket ar inga problem genom ex hojd pensionsalder till 67 ar….!!!

  • Pension vid 67? De som är 35 år nu beräknas få jobba till 70 för att kunna ta ut pensionen, och detta trots(?) den omfattande satsningen på pensions och välfärdsräddande insatser.

 2. Haha..vilket stolpskott till sosse,samma skrot och korn.
  Sverige är ett avskräckande exempel.
  Att t ex Polen och Ungern skulle anamma det svenska förhållningssättet är som väl är otänkbart.
  Det finns en känsla av nationell stolthet och kristen kultur som råder i dessa länder,därför är dem oxå inte så förstörda av våld och elände som Sverige.

 3. Under kalla kriget var det en offentlig hemlighet att svenska politiker ofta uttalade sig om ”att det är tur vi har Finland som buffert mot hotet från Sovjet”. På samma sätt kan vi idag säga att det är tur vi har de öst och centraleuropeiska länderna som buffert mot hotet från söder.

 4. Tror fanskapet på fullaste allvar att Polen o Ungern ska ta emot de problem som vi har. Hoppas innerligt att de ínte viker ned sig en tum. Tänk om vi hade en regering som värnade om svenska folket och våra gränser. En dröm lär det förbli.

  • Ingen risk att Polen tar dom.
   Polen har till skillnad från Sverige, fått äkta demokrati, de har folkvald president och stadsminister.
   Det innebär att vill inte folket ha terrorister, så blir det inget.
   Merkel, Timmerman, Juncker och även Lövén, kämpar i kraftig motvind.
   Polen har befunnit sig under Rysk stövel i 50-år, men nu är det slut.
   Uppför sig Polska politiker som Svenska åker dom ut.

 5. Lägga ner sin röst eller hänvisa till EU. Det är det enda som alla våra välavlönade politiker vågar göra.

 6. Lösningen på migrationsproblemen i hela Europa är nog att skrota hela EU för det är den sämsta organisation i världen och saknar helt spelregler.

 7. Hoppas kan dom ju alltid göra, men pundarna på Sergels torg skulle sköta detta bättre än både Sveriges regering och EU.

 8. Det första som man ska fråga sig är varför Sverige har flest asylansökningar per capita. Och sedan om det är ett problem,vad man kan göra för någonting åt det.
  Klart intressant att det kommer ifrån en minister.

 9. Att regeringen är totalt havererad står fullständigt klart. Att fortfarande tro att hela övrig Europa ska ta över Sveriges havererade asylpolitik är korkat bortom all beskrivning.
  Att Visegradländerna samt förmodligen också Italien, Österrike, Portugal samt några till skulle skriva på ett sådant avtal under tvång och hot är också korkat bortom allt förnuft.
  Sverige är väl skräckexempelet alla andra länder stirrar med fasa på.
  Då komma EU att haverera om det drivs till sin spets.

  • Sverige var en gång ett föredöme för andra länder, alla ville bli lika bra som Sverige. Idag så säger man ”passa er så ni inte blir lika dåliga som Sverige.
   Hela världen skrattar åt idioterna i Sverige och kan absolut inte begripa vad vi sysslar med här.

   • Har du glömt att det har varit val för knappt en månad. SVENSKARNA vill ha det här. De har röstat på stollarna som inte ens kan bilda en regering, får hoppas att vattnet räcker lite till, för der kan inte stollarna lösa hur man avsaltar saltvatten, och kan pumpa upp så folk inte törstar ihjäl. Matbrist och kyla kan vi klara längre.

   • Nej, de vill inte, 65-75% är för korkade och godtrogna för att avgöra, och därmed rösta på, vad de vill!

 10. Man baxnar och hur kan de samtidigt se så bekväma och nöjda ut när samhället rasar ihop omkring dem? Verkligheten tycks inte nå in i deras bubbla av någon anledning. Där drar jag de flesta i regeringen över en kam. Den, som hörde hemtjänsteanställd i TV-intervju i morse vet vad jag menar. Det handlar inte om petitesserna ifall det är statligt driven vård eller privat. Det handlar om mänsklig värdighet, som är på fallrepet tack vare vansinniga prioriteringar.

 11. Jag vill inte vara ful i mun, men tror man att EU-valet ska lösa invandringsfrågan för sverige, då är man inte direkt någon Einstein precis!

  • Det sorgliga är nog faktiskt att enligt EU så ska Sverige göra så här, men som sagt jag tror inte heller att EU ställer allt tillrätta om eller när det har blivit fel.

 12. Med Brexit, Visegrádgruppen, Rassemblement National, AfD, Österrike, Italien med många andra opinioner i Europa kan hon se sig i stjärnorna efter att andra länder skulle ”avlasta” Sverige. Lösningen är naturligtvis en stark yttre gräns och omfattande repatrieringsprogram.

  OffT: Jag noterar att de ”skattefinansierade” vänsterliberala medierna har börjat kalla skattesmitning för skatteplanering. Den största och allvarligaste plundringen sker av de folkvalda och icke folkvalda. Den eminente socialministern Gustav Möller från en tid då SAP fortfarande var ett arbetarparti myntade uttrycket ”Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”. Vi har snart blivit rånade i 50 år.

Kommentera